Inlägg från: Rebellen75 |Visa alla inlägg
  • Rebellen75

    MAJ 2009

    Här är en till som gifter sig 9 maj 09. Bra datum.

    Har bokat kyrka och tittat på lokal bokat men inte betalat något än.

  • Rebellen75

    Tänkte det var dax att skriva lite

    Vi har bokat kyrka den 9maj 09 kl 16.00. Känns ganska overkligt. Har även varit och fixat lokalen men ej lagt någon handpenning. Funderar på att boka fotograf redan nu också så har man det gjort. Men det är så länge kvar, önskar att det var i år det var dax. Jag tittade mycket på alla bröllopsidor i början men nu tycker jag det är mycket som är samma. Det blir väll mer sen och då får man väll panik och undrar varför började man inte tidigare.

    Borde involvera mina vänner som jag vill ska vara med, men har inte frågat än om de vill vara tostman och tärnor. Sambon tycker vi ska vänta. Vill även be min syster att sjunga men men jag får lugna mig. ( Fick reda på igår att hon troligtvis ska sjunga på POWER MEET i Västerås i sommar, de ska anordna drive in bröllop under bil träffen. MEN man måste ha alla papper klara innan. )

  • Rebellen75

    Hej alla maj brudar

    Här händer det inte så mycket i bröllopsväg, har varit iväg och köpt save the date kort för att skicka till USA. tänkte de skulle få lite tid på sig att samla ihop till resan.

    Ni som har börjat prova klänningar är ni inte oroliga för att ändra storlek till nästa vår, jag vet inte om jag vågar börja prova så här tidigt, har en hel del övervikt som jag skulle vilja gå ner men står nu helt stilla.

    MEN när ska man börja med allt? Gubben min tycker att vi borde sätta fart men jag vill avakta till efter sommaren. Vi har lokal och kyrkan bokad.

Svar på tråden MAJ 2009