• m2b08

    Ensam brudgum?

    Du är inte ensam!! Jag har hängt här sedan förra våren...gifter mig nu i maj!! Så det är snart dax!

  • m2b08

    Tycker det är skit kul att läas allas komentarer!! Plus att man kan få rätt många tips till vår egna fest. När gifter ni er?

  • m2b08

    Det är snart dax för oss, den 24:e maj. Så det börjar närma sig nu och vi planerar det sista.
    Samma sak här, jag sitter mer vid än min tjej. Och när man har varit här ett tag så är det svårt att slita sig. Kul att se vad alla diskuterar om och få lite tips.

  • m2b08

    Hehe....nej det börjar sina i kassan nu!! Men det är ett rätt kul fenomen....för det har en stor tendens att springa iväg. Man vill inte snåla på ngt. Men efter ett tag så satte vi oss ner och lade en budget för vad vi tyckte att allt skulle kosta och vad vi var beredda att ge. Så nu har vi faktiskt en budget som vi har hållt än så länge!!
    Men det som är kul är att så fort man nämner ordet bröllop så blir allting så mycket dyrare!!

  • m2b08

    Ja jag har hört det oå att det kan rulla en del pengar den sista veckan. Men det gäller att försöka hålla håt i dom :)

    När man tänker efter så är det en himla massa pengar som man spenderar på en dag. Bara hoppas att det blir en bra dag och ett stort minne för livet!!

  • m2b08

    Vi kommer att gifta oss i Norrvidinge kyrka. Ligger mellan eslöv och kävlinge....en kyrka ute på landet :) Sen blir det fest på svalövs hotell. Har en väldigt fin festsal där med högt i tak, stukatur och ljuskronor.
    Ja man kan lugnt säga att det är den dyraste dagen i ens liv...men det är det värt!! Tycker ändå att vi har försökt att hålla nere kostnaderna, men det är inte så lätt med 80 gäster.
    Har ni kommit långt i er planering? Vi är inne på sluttampen nu och det är en del som ska fixas i sista stund. Har satt oss och skrivit ner allt som ska göras så vi inte glömmer ngt!!

    Tjejen åkte på en skenhippa imorse....hehe.....börjar bli lite pirrigt nu!!!

  • m2b08

    Vi sa att vi ville ha alla våra nära och kära på vår fest. Vi har stora släkter som vi träffar rätt ofta och med vännerna inräknade så kom vi upp vi 86 personer. Rätt mycket folk...men kul!! Vi har oxå valt att ha det barnfritt...känns skönare så, plus att förälldrarna kan slappna av och vara delaktiga på festen!!
    Ja tyvärr har jag klantat till det.....pajade minisken förra veckan och blev opererad :( Så nu får jag inte anstränga knäet på ett antal veckor!! Känns tråkigt att det hände...men tyvärr inte mycket att göra!! Hoppas att de kan hitta på ngt skoj på svensexan som inte är så fysyiskt....fast jag älskar fysiska utmaningar!!!

    Vi har bestämt oss för att inte ha någon morgongåva....vi anser att festen och bröllopsresan är gåvor nog åt oss. Men ett tips är ett par matchande örhänge till hennes vigselring?

  • m2b08

    Då är jag lyckligt lottad med lite hår på ovankroppen då...phu!!! Kan tänka mig att det inte skulle vara så skönt...men kul för dina vänner..hehe!!

    Nej, minisken är inte så kul!! Men jag har redan kunnat släppa kryckorna och börjat köra lite rörelseövningar med knäet...så det går frammåt!!

    Nej det med morgongåva är inte så lätt. Självklart hade det varit himmla kul och mysigt att ge och få en morgon gåva, men inte så lätt att hitta. Ska ju helst vara ngt specielt. Att köpa hus och hålla bröllop är inte det billigaste så allt man kan spara in på är rätt bra. Vi har precis köpt lägenhet, inte lika dyrt som hus men dock. Så vi försöker spara in så mycket vi kan utan att få en mindre "lyxig" dag, det blir ändå tokigt mycket pengar för bröllopsdagen och bröllopsresan!!!

    Ja nu har vi bara fem veckor kvar...det börjar bli lite pirrigt!! Allt man ska ha koll på, allt som ska fixas och ordnas...känns som i har koll på det mesta, men man vet aldrig!!
    Sen vet man ju aldrig när svensexan kommer....bara fyra helger kvar det kan hända på!!

    Var och när gifter ni er postchaffisen?

Svar på tråden Ensam brudgum?