• f1brid­e
    Äldre 1 Apr 15:02
    5517 visningar
    40 svar
    40
    5517

    Skellefteåbrudar och samhällena därkring!!

    Hejsan!
    Såg att det fanns en tråd för oss från Guldstaden här, men den var ju avstängd Finns det verkligen så få brudar från Skellefteå här?! Eller samhällena omkring!?

    Hör av er här om ni finns

  • Svar på tråden Skellefteåbrudar och samhällena därkring!!
  • f1brid­e
    Äldre 26 Apr 13:30
    #11

    Heeej! Härligt att du också har hittat hit
    Känner mig lite utsides när jag inte ska gifta mig i Kusmark
    Vars ska ni fixa håret förresten?? Vet ni nån bra i stan?


    DanKat skrev 2008-04-25 09:38:06 följande:
    Här är en till!!! Vad grymt, vi ska också gifta oss i Kusmark precis some error!! Men det blir först nästa sommar.
  • error
    Äldre 26 Apr 22:20
    #12

    Ha, jag hade missat att ni ocå skulle gifta er i Kusmark.
    Kommer ni härifrån eller?

  • DanKat
    Äldre 26 Apr 22:38
    #13

    error: Jag kommer från grannbyn Fast ja bor i Umeå för tillfället, jag pluggar sen några år tillbaka. Hur gammal är du? (blir så nyfiken om jag känner till dig, men om du inte vill svara så slipper du förstås )

    f1bride: min syster ska fixa mitt hår, hon är frisör Så därför är jag inte så insatt i vilka som är bra, tyvärr... (min syster bor i en annan stad så hon har inte heller så stor koll på Skellefte-frisörerna). Vilken kyrka ska du gifta dig i förresten?

  • error
    Äldre 27 Apr 18:08
    #14

    f1bride: Jag ska göra håret hos mi frisör, men hon gör bara bröllopsfrisyrer på sina kunder och kompisar.. annars så vet jag inte så mycket eftersom jag är så nerkärad i min frisör att jag förmodligen aldrig kommer att byta frivilligt.

    DanKat: Jag kommer inte härifrån utan från Nordmaling, så förmodligen vet du inte vem jag är, men min sambo vet du säkert vem det är.. Jag heter iallafall Erika =)

  • DanKat
    Äldre 27 Apr 21:15
    #15

    error: Aha, ok. Får hålla ögonen öppna i tidningen i sommar D lär väl säkert va flera som man känner igen, nu börjar ju folk man känner att börja gifta sig

    Var ska ni andra ha era fester?

  • f1brid­e
    Äldre 28 Apr 11:03
    #16

    DanKat: Aaaah, tänk om man hade en sån syster Kanske ska min syster ändå få göra mitt hår, hon brukar kunna fixa till det snyggt. Har din syster nåt tips för att få frisyren att hålla hela dagen (det är min syrras "problem")?
    Jag gifter mig i Boliden, lite avsides det med!

    Error: Hahahaha, jamen det förstår jag ju (att du inte vill byta frivilligt)! Är avis på dig som redan har hittat en superbra!

    Festen ska vi ha där vi gifter oss på Folkets Hus (Boliden) Nära och billigt och bra..! Ni då?

  • DanKat
    Äldre 28 Apr 12:51
    #17

    Jag kan höra med henne och återkomma om frisyrtips

    Vi ska ha festen i Ersmarkskyrkan. Har hört att bekanta haft bröllopsfest där, och eftersom vi ändå inte vill ha alkohol på festen så tyckte vi det var ett bra alternativ Det blir otroligt billigt (vi får det helt gratis av vissa orsaker men även om vi skulle betala deras vanliga hyra så skulle det bli grymt billigt ) och så löser det sig väldigt smidigt eftersom vi kan vara där nästan så mycket vi vill i förväg och fixa och planera (typ bordsuppställningar och sånt), och dessutom är det nära hem (till mina föräldrar) och nära där vi ska vigas Så vi tyckte det var ett alldeles förträffligt alternativ

  • Duches­s
    Äldre 28 Apr 12:52
    #18

    *kikar in*

    Jag bor i Umeå och är redan gift, men eftersom jag är född och uppvuxen i Kågedalen så spanar jag lite i smyg på den här tråden

  • DanKat
    Äldre 28 Apr 12:58
    #19

    Välkommen hit! Var gifte du dig nånstans?

  • Duches­s
    Äldre 28 Apr 13:06
    #20

    Jag gifte mig faktiskt i Linköping, eftersom maken kommer därifrån. Men just Kusmark är min barndomsförsamlings hemkyrka

Svar på tråden Skellefteåbrudar och samhällena därkring!!