Inlägg från: AnneiLund |Visa alla inlägg
  • AnneiLund

    Brudar i Lund - sommaren 2008 del 4

    Å jag har också hittat hit!!!

  • AnneiLund

    Gabbi!!
    Vad hittade du för skor och vilka smycken???
    Själv tror jag mig ha hittat MIN ring nu..... Skön känsla!!!!

    Fröken Planera skrev 2008-03-29 17:37:13 följande:


    Tjena Brudar!!!! Synd att ni inte hittade så mycket på Kvinnligt under.. Själv så har jag fyndat som fanken idag!!! Hittat både smycken och skor!!! GUD vad skönt, jag har verkligen bekymrat mig för det där. Nu är det bara underkläderna kvar.. Men det får dröja några månader till, jag har nämligen bestämt mig för att skriva in mig på viktväktarna på tisdag, NU JÄVLAR!!!
  • AnneiLund

    Ja du ska ABSOLUT köpa ditt set med underkläder, var hur söta som helst!!! Själv får jag snart gå naken.... suck


    ingenjörsbruden skrev 2008-03-29 14:05:30 följande:
    Anne o Anja, tack för sällskapet till Kvinnligt under!!! Hade aldrig vågat gå in där utan er!! (stället ligger i ett industriområde o ser lite halvskumt ut utåt) Men de har ju väldigt mkt underkläder o badkläder....men inte SÅ mkt till "brudar". Men jag hittade en superfint set (BH o trosa) som satt kanon!! Ska nog åka dit igen i höst o köpa det setet!!
    Jag har tänkt sminka mig själv, men i vilken ordning vet jag inte säkert. Har hört någonstans att det är att föredra att sminka efter att frisyren är fixad!!
  • AnneiLund

    Åhhhh låter superbra...och smakråd...sånt säger man ju inte nej till....
    Även jag ska kola ring i veckan, jag har ju äntligen börjat hitta vad jag vill ha och den ringen kommer ut i butikerna på tisdag....I hope....
    Fröken Planera skrev 2008-03-30 19:31:43 följande:


    Anne! Jag hittade skor på Scorett, ett par vita pumps, med 2 olika vita nyanser (vita lackskor). De kan användas även till "vanliga" kläder senare, 399 kr kostade de. Jag slog till direkt!!Smyckena hittade jag på Smyckesboden på Ö Mårtensgatan. Halsband i silver med ett hjärta, som påminner om hjärtanen som vi har på inbjudningskorten, och så likadana öronhängen till. Helnöjd!Men jag har inte hittat vigselring än.. Ska kolla det i veckan. Är det någon som vill följa med som smakråd?
  • AnneiLund

    jag vill titta på sundelius och jag vill prata lite med Chrissis....och så har jag och Anja en gång sett en ring worth dying for på Ullners...Men jag ska absolut till Sundelius. Tisdag?
    Fröken Planera skrev 2008-03-30 20:34:31 följande:


    Jag har fullt upp imprgon efter jobbet, annars har jag det ganske fritt på kvällarna resten av veckan. Vilken kväll passar dig, Anne? Jag har lite tillgodo hos Sundelius, så jag ska försöka hitta en ring där. Vilka butiker har du på G?
  • AnneiLund

    Kanske kan försöka vara i Lund till klockan 16.30. Utanför hörnan vid Gleerups?

  • AnneiLund

    Kul att höra att det är fler som har positivt att säga om Chrissis!!! Ringen jag har hittat är en Schalin, en ny ring som ännu inte kommit ut i affärerna. Den heter Solvind och är väldigt vacker.....men är kantig så jag måste göra om min förlovningsring! Knappt 11.000 för en vitguldring! Jag måste ju först prova den, den kanske inte är fin på....
    Vilka ringar ska ni löpa där?
    Var ni där i lördags?


    Embo81 skrev 2008-03-30 21:27:59 följande:
    Anne!Vi ska köpa våra ringar på Chrissis, de gjorde även vår förlovningsringar. Vad är det för ring du har spanat in? *nyfiken!*
  • AnneiLund

    Gumman, ja jag vet...den är så jäv... fin, men 17.000 för EN ring..... Jag vill ju kanske ha 2 bling bling...då blir den för dyr...men jag har långt ifrån bestämt mig... Kanske bra att du påminner mig om hur fin den egentligen är...har nästan glömt bort hur den såg ut!
    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-03-30 22:16:08 följande:


    Annedu är GALEN om du inte köper den ringen på Ullners...gillar dem sååååå skarpt och den ringen glittrade mer och var mer stilfull än alla andra ringar jag NÅNSIN sett...jag hade gjort VAD SOM HELST för den ringen... (så passa dig sen, om du nu köper den, hehe )
Svar på tråden Brudar i Lund - sommaren 2008 del 4