Inlägg från: a wife to be |Visa alla inlägg
  • a wife to be

    Brudar i Lund - sommaren 2008 del 4

    Japp, jag har hittat hit....

  • a wife to be

    Jag har en arbetskamrat som är florist
    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-03-28 15:23:15 följande:


    Haha, jag var runt och skrev hos alla som jag minns från gamla tråden... tror jag! Om ni kommer på någon får ni gärna hojta på dem Förresten Wife to be, var ska du göra din bukett? Jag hade tänkt gå till blomsterfen men fick precis reda på här inne på BT att hon har mammaledigt. Trist men man får ju leta vidare!Några rekommendationer... Florist är nog det absolut enda jag har kvar att boka in.
  • a wife to be

    Vi ska gifta oss i Hardeberga kyrka. Själva då?


    Embo81 skrev 2008-03-28 16:20:35 följande:
    Åååå... en annan lundabrud som oxå ska gifta sig den 23 augusti! Vilken kyrka?a wife to be skrev 2008-03-28 15:20:41 följande:
  • a wife to be

    Halloj Anja.

    Nu hoppar jag in här med ett annan ämne för jag såg att du var här.Jag har fått tag på numret till en fotograf, ska ringa honom nu. Kan meddela dig sedan vad han tar för priser. Är du kvar ett tag till??

  • a wife to be

    ok.

    Han jag har pratat med heter Andreas Fridholm. Det priset han kunde i huvudet var maxpaketet då ingick ALLT, då är han med hela dagen, från det att jag är hos frissan, innan vigsel,under vigsel, vid riskastningen, när vi kommer till festlokalen, gruppfoto, parfoto, och är med hela kvällen fram till kl 24.00. För detta tog han 10.000. Han ska maila mig om olika paket. Jag vet inte om det är mkt pengar för det stora paketet? Man kan söka på hans namn så kommer man till hans hemsida. Brudparet som är med på bilderna, bg där jobbar hos oss.
    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-05-07 10:53:06 följande:


    Ooohhh Annelie jag bokade fotogrfen för bara en liten stund sen. Han var fullbokad till oktober egentligen så han tog oss på nåder kan man säga... Han tog 3.900 för att fota innan vigseln, du vet såna där posebilder och sen vigseln och minglet utanför kyrkan. det är det billigaste jag hittat nånstans o jag gillar hans bilder.www.tannus.seTyvärr är han ju fullbokad (det står t.om på sidan men lilla jag missade det, selektiv syn ohc han var sjysst nog att ta oss iallafall iochmed att vi bara bokade lilla paketet).Berätta gärna ändå! Är nyfiken... vilken fotograf är det? finns det en hemsida?
  • a wife to be

    mmm, jag läste att er fotograf var billigare på hela paketet. Vi har inte riktigt tagit ställning till hur mkt pengar vi vill lägga på fotograf. Jag vill ju ha många fina kort att titta på resten av livet. Fast jag gillar ju inte att posera, man får väl tänka att det är once in a lifetime

    Hur går det annars då? Har ni mkt kvar att fixa?

  • a wife to be

    Förresten Anja, har du hört ngt om frackkompaniet i Lund?

  • a wife to be

    haha, ja risken är ju att man ser ut som ett stort flin

    Hade varit roligt att komma till ert bröllop, och då menar jag bara vigseln. Kommer ni att ha "öppet för allmännheten" eller är det endast inbjudna som är "välkomna"???
    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-05-07 12:23:55 följande:


    Mmm var just det jag gillade hos vår fotograf för jag avskyr oxå att posa... han skriver att han tar ej kort där vi posar utan han tar kort när han tycker att vi är naturliga, de där små ögonblicken osv (sen var där ett brudpar i hans arkiv där bruden posar mer än vad jag tycker är trevligt att titta på, överdrivna leenden osv, men å andra sidan kanske man är så otrligt lycklig och överhajpad den dagen så man själv kommer se ut sådär oxå)
  • a wife to be

    Vad kul. Jag är ju tom ledig den dagen, kryss i taket! Eftersom det såklart kommer att vara fint väder så kan man ju efter vigseln gå och ta ett glas vin eller två och leva vidare på lyckoruset från er fantastika vigsel

  • a wife to be

    Ja det hade kanske varit skoj och avkopplande. Är ni många som redan känner varandra eller?? Alice är sjuk - igen. Hon är förkyld och hade 39,4 inatt, är inte så himla pigg idag då man varit vaken halva natten-gääsp! När kommer du att vara där? Har ni bokat bord eller så, tänkte på om man måste "anmäla" sig?

Svar på tråden Brudar i Lund - sommaren 2008 del 4