• FruTez

    Carma: Jag har en pysselfråga till dig... jättesvår att förklara. Om jag har två stämplar. Tex. en trästock och en planka. Så vill jag stämpla trästocken så den hamna i bakrunden och sedan stämpla en planka framför stocken (så att det ska bli ett staket). Då syns ju trästocken igenom plankan! På mässan hade de gjort så att det inte syntes, men jag glömde att fråga hur de gör. Vet du? Hoppas att du förstår min fråga! Hehe!

  • FruTez

    Morsning!

    Ab: Inte kul att hosta, hoppas det går över snart!

    Kolla in detta... vet inte om man ska bli glatt överraskad eller rädd!

    nanok.com/dog/

  • FruTez

    Har ni hittad dagens Aprilskämt i tidningarna?
    Jag tror att jag har hittat den i Metro. Den är ganska äcklig... "Poliser halshögg friska katter". Det MÅSTE bara vara den!

  • FruTez

    Ab: Varför är du arg och gnällig? Är det dumma tyskar som är i farten igen?

    Jag måste säga att jag är sååå glad!!!!

    Jag har precis haft slutsamtal med min lärare. Jag fick svara på några frågor och fick sedan betyg:

    *trumvirvel*

    MVG!!!!!

    Mitt livs första MVG!! *gör en piruett*

  • FruTez

    Ab: Jag ska ta en liten paus nu och bara njuta av lugnet. Vem vet, det är inte omöjligt att jag tar en ny kurs igen senare i vår! Tråkigt att vara sur på R. Hoppas att det löser snart!

  • FruTez

    Ab: Jo, men det är väl roligare att pussas än att krigas!

    Kolla in den här sötnosen!




  • FruTez

    Nides: Det kan faktiskt uppstå romantik EFTER ett gräl... haha! Jag håller med om att det är bra att "lufta" i ett förhållande, men jag tycker iaf. att det är roligare att pussas än att fightas! Speciellt om det varit maken som gjort fel... hehe! Han blir så himla jättesnäll då! Haha!

    Va säger du Nides? Var den inte svart??? Va tusan var det för något då? Du får ta och maila Carma och fråga! Haha! F´låt att jag vilseledde dig... *skratt* Den såg ju ut som en dyna!

  • FruTez

    Frujj: Kom du ihåg att spionera åt mig i Kullavik? *ler*

    God morgon förresten!

    Igår pratade jag med chefen... det gick väl ganska bra eller så. Hon förstod varför jag vill byta jobb och så... men sa att jag har ingen chans på direktrekryteringen. Jag har inte tillräckligt med erfarenhet. Det knäckte mitt självförtroende litegrann... Känner mig lite nerstämd idag och vet inte riktigt va jag ska göra med mitt liv... men det blir säkert bra! Får helt enkelt forts. leta jobb på egen hand och hoppas på det bästa! Tjejer, ni får gärna hålla öron och ögon öppna för mig

  • FruTez

    Nides: Direkt när jag kom hem igår gjorde jag klart alla stämplar och satt ända till 11 och färglade! Åh, det är ju som meditation! hihi! Jag vill pyssla, NU!

Svar på tråden Fikasugna GbgFruar träffas igen....