• FruTez

    Fikasugna GbgFruar träffas igen....

    Frujj: Hade varit intressant att gå, men känns som att det är liksom lite för tidigt. Fast jag vet inte, måste man vänta/ha bebis för att gå?

  • FruTez

    Strax dax för flaxa hemåt! 10 min kvar!

    Förresten, vilka tror ni vinner Lets dance? Jag tror på Tina!

  • FruTez

    Bauti: *kniiiper alla tummarna och även tårna!!*

    Trevlig afton mina damer och smaklig måltid Frujj!

  • FruTez

    Så, Efter 4,5 timmar är jag äntligen klar med provet... *puh*

    Bauti: Åh, så det blev Lilla Salongen? Var inte det mitt förslag? *viftar med tårna och känner mig stolt att ha kunnat hjälpa till* Ang. hemsidor... det är inte heller min bakgård... eller framgård eller va man nu säger! Hehe!

  • FruTez

    Morsning!

    Nibla: Ha det uuuuuuuuunderbart!!!

    Frujj: Vi anlitade ett tryckeri. Vi skrev ut allt papper till festprogrammen själva, sen satte de i spiraler. Tänkte skrivit ut vigselprogrammen själva också, men det blev fel i skrivaren. Så vi lämnade in det till dom för utskrift. De var snabba och bra! Har för mig att jag tipsade om dom förra året... (eller va det nån annan?)

    Linum: Hahaha! Jag tycker att Kappahls nya kollektion Nr One är sketsnygg!! Då vet jag det att du kommer tycka att jag är klädd i tantiga och sketfula kläder nästa gång vi ses! Hahaha!

    Carma: Det var jättekul på mässan. Jag höll min budget på 500kr, nästan, hihihi! Köpte lite dynor, en magnoliastämpel, några andra stämplar, scrapbookpapper, och jungfrubenss-miniblommor i alla möjliga färger! Jag köpte också en sån där färg som krakelerar när man målar... men nu när jag tänker efter så var den inte med när jag packade upp grejerna???? Måste kolla i bilen, så den inte ramlat ur... Maken fick göra en tvärnit när vi åkte hem och då for alla grejerna ner på golvet.

    Nides: Puss på dig! Jag går gärna på nästa års mässa med dig! Du är underbar, hihi!

  • FruTez

    Carma, Nides, ni andra pysslingar! Vi MÅSTE ha pysseldag SNART!!! Typ nu!!

  • FruTez

    Nides: Glömda fråga igår, hur blev det med Iron Maidenbiljetterna??

  • FruTez

    Fasen alltså... en kortläsare på dörren in till lagret har fått fnatt och står och tjuter!!!! Det gör så ont i mina öron!! Tänk er att det låter som ett tinitusljud... *iiiiiiiiiiiiiih*

    Fan... så kommer det att hålla på tills reparatörerna kommer... jag blir galen! Den har redan stått och tjutit i 1,5 timmar!

  • FruTez

    Nides: Måste man köpa biljetter och så innan till deras koncert?

Svar på tråden Fikasugna GbgFruar träffas igen....