Inlägg från: helene306 |Visa alla inlägg
  • helene306

    Tack! Jag vill ha den så, enkel och i vitt och grönt, så jag blev väldigt nöjd

    Festprogram..... det skippar vi

  • helene306

    Miss Blue: Det är stora murgröneblad underst, hämtade från trädgårn

  • helene306

    jizz: Du har fullt program Ta en sak i taget och beta av och glöm inte att andas

    Buketten ja, jag har gått och flinat åt den hela helgen. Till slut behövde jag inte öppna munnen förän sambon svarade "ja, den är jättefin" Jag är så nöjd och än längtar än mer tills man får hålla buketten "på riktigt".

    Tar det lugnt i planeringen. Ha beställt tårtdekoration och en bröllopsbok. Har frågat lillebror om skjuts i hans Camaro men han tyckte väl inte den var så rolig att åka i så han skulle kolla med en i garaget om han fick låna någon Cadillac, det skulle ju vara hur fränt som helst om han finge tag på någon! Vi får se.

    Sambon behöver ju fortfarande frackbyxor men vi vet vart vi ska köpa dom så det är bara att ta med fracken oc prova ut byxor. Sonen ska jag hitta något till med ja.... Fick visserligen fina trekvart-jeansshorts av syrran. Funderar på dom och en ljusblå pikétröja till honom. Har lagt ner att få honom finklädd nu när han bara river av sig allt resp illvrålar.

  • helene306
    jizz skrev 2008-05-26 18:25:44 följande:
    Sisådär!Nu är provtårta beställd! Dom skulle överraska med fyllningBlir mörk chokladbotten och chokladlpattor på sidorna. Vi får se vad dom har att komma med.Har idag prata med tärnan om min möhippetankar och både hon och jag kom fram till att vi kan göra både och Känns bra igen!Buss till gästerna är prebokat. Dom skulle höra av sig imorgon!3000:- till och från festen. Detta gör ca 50:- per person för dom som vill åka med. Är det snålt att låta dom betal själva?Sen sa vi en tid vid 02.00 ör hämtning. Är detta för sent eller tidigt?
    Tycker inte 50:- är för lite för busstur. Tänk vad det skulle kosta att ta taxi alternativt fixa med skjuts. Nu får det skjutsen färdig och klar för billig peng. Kl 02 tycker jag är bra tid. Det stället vi ska vara på har enbart till kl 1 och jag kan känna att det är skönt att ha en sluttid. De bröllop jag har varit på har varit så långdragna så man bara vill hem sisodär vid 3-4 på morgonen, man är rätt mör då.
  • helene306

    jizz: Här pimplas det vitvin Blir så varm av rödvin och har en tendens att få huvudvärk så jag håller mig till vitt vin.

  • helene306

    Kollade till brudklänningen hos sömmerskan idag. Hon har gjort de "stora" ändringarna och sa att jag kunde titta in någon dag när skolan slutat för att prova ifall det behövs ändras mer. Har inte provat klänningen med rätt bh heller så det är kvar att justera ifall det behövs också.

  • helene306

    Musik: Jag har valt Seals duett med Heidi "weddingday" under vigseln. Snyftar varje gång jag hör den Då vi kör borgligt antar jag att en cd-spelare finns till hands och någon får sköta det åt oss.

    Brudvals: Var inne på att köra en egen variant och bjuda lite på oss själva tills sambon hasplar ur sig att han kan vals så vi får väl öva lite här i vardagsrummet. Annars skippar vi den helt, så traditionsenliga är vi inte.

  • helene306

    jizz: Men....oj.... Tycker du ska visa sms du fått för din blivande så han får ta ställning. Tråkigt sms och att det blivit som det blivit! Ni kan inget annat göra än försöka få tag på paret och förklara hur det är och att ni inte menar så. Krasst i slutänden, vill de inte ha kontakt så får de stå sitt kast, ni kan inget annat göra. Kram!

  • helene306

    jizz: Vad skönt att det löst sig så bra med barnvakten! Häftigt med att åka Hummer! *inte ett dugg avis, nädå * Jag har hört med lillebror att kolla någon bil, än vet han inget. I värsta fall tar vi vår "leksak" Fåården Har lite funderingar på att ringa golfklubben och fråga om de vill låna ut en golfbil. Den går ju så sakta visserligen men vi har inte långt att åka mellan rådhuset och restaurangen vi ska vara på sen.

    Måste in till en guldsmed och kolla om det går att ta ut vigselringen lite. Jag har svullnat och den går på med lite "våld" men det känns lite ajaj.

  • helene306
    bridesilly skrev 2008-06-09 11:35:44 följande:
    Men flickor här har man vart borta i flera dagar på semester och så har det knappt hänt något i tråden. Nu får vi skärpa oss här. Hur är det med nerverna nu då augustibrudar, har era liksom mina börjat spöka något?
    Nerver, känner mig rätt lugn, allt har liksom fallit på plats Vi vill ha en spontan bröllopsdag som inte är uppstyltad på något sätt och vis.

    Miss Blue: Vad tråkigt med en lam möhippa! De borde ju känna dig så de vet vilken typ av möhippa du vill ha! Tycker du har rätt att känna besvikelse för det ska ju trots allt symbolisera sista natten med gänget.

    Jag kommer nog inte få en möhippa alls. Har visserligen inga tärnor men jag har pratat med mina 2 bästa kompisar att jag inte vill ha någon fånig utklädning och gå omkring och pussa killar på stan. Hellre en lugn avkopplande dag med middag och behandlingar, men jag tror inte någon av tjejerna fixar något sånt.
  • helene306

    Äntligen är det min tur skrev 2008-06-09 18:44:00 följande:


    Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhh hhhhhhhhhhhh.... Jag fick ett pussel med posten idag. Möhippa på G!!! Men det va bar 4 pusselbitar med!!! Undrar när resten av bitarna kommer!!!OCH undrar vad de har hittat på.......
    Spännande!! Lika nyfiken som du
  • helene306

    Vals: Nja, vet inte. Sambon kan men inte jag så vi får väl öva lite här hemma. Jag vill inte ha någon vals egentligen men det hör ju till så vi får se. Känner mest för att vi fånar till oss och kör en egen variant av dans

  • helene306

    jizz. Jag svarade i den andra tråden, men "Weddingday" har ju inte direkt gung.

  • helene306
    kassandra skrev 2008-06-14 19:59:21 följande:
    Hejsan jag känner vissa dagar att man borde planera och fixa men jag orkar bara inte det blir för mycket i bland brukar ni känna så......
    Ibland. När andan väl faller på kör jag ett race och mår bättre inombords sen. Ibland behöver jag lite press på mig för att få fart och då betar jag av det mesta på en gång. Har du ingen lust, ta det lugnt ett tag. Ibland blir det för mycket och en paus är behövlig!
Svar på tråden Augustilistan del 4