Inlägg från: bridesilly |Visa alla inlägg
  • bridesilly

    Augustilistan del 4

    Victorius skrev 2008-03-23 07:14:00 följande:
    Jag måste bara berätta om igår! Jag, min fästman och våran lille son skulle in till Malmö för att uträtta några ärenden. Men så sa vi att vi kunde gå förbi en bröllopsbutik och kolla lite kläder åt honom. 3 timmar senare har vi beställt hela hans uppsättning och min klänning!!!!!! Jag som haft sådan ångest när det gäller klänning. Jag tycker sååååååå mycket är så fint. Men så såg jag klänningen hängade där och föll för den, provade den och den var så vacker. När vi frågade priset så var det 50% rea eftersom den inte gick att beställa mer och det var sista exemplaretDessutom hittade vi min vigselring för 3v sedan. Det var också helt oväntat. Vi var bara ute för att kolla vad som fanns. Men så hittade vi en jättevacker ring på Albrekts Guld och slog tillNu börjar det känner mer verkligt!bridesilly: Kolla på www.calligraphen.se!
    va kul vad blev det för klänning?
  • bridesilly

    calligraphen har jag kollat med men dom tar så mycket för tryckavgiften att det blir alldeles för dyrt med en liten order

  • bridesilly
    LottaAnders skrev 2008-03-23 12:06:34 följande:
    Jag blir fru 080830. Lägg gärna till mig.
    gå in på den här tråden och lägg in dig så kommer du med i nästa TS
  • bridesilly
    nilia skrev 2008-03-23 14:02:28 följande:
    Ahhr har precis fått veta att vår fotograf har dubbelbokat sig=(Känns inte alls kul.. har mailat honom nu för att fråga vad som har hänt. Men ska ringa när påsken är över oxå. Blir så sur och ledsen. Vi har tom betalat in en avgift till honom så att han ska vara säker på att vi verkligen ska ha honom.. men själva får vi visst ingen säkerhet=(
    * kram * håller tummarna att det löser sig.
  • bridesilly
    blivandefrularsed skrev 2008-03-23 15:32:54 följande:
    nilia - vad tråkigt... Hoppas det ordnar sig. Victorius - vad roligt!!!Ja, tjejer. Det närmar sig, det närmar sig....PS. Har smäckat i mig en massa godis nu, mår lite dåligt....PS 2. Köpte servetter igår på IKEA: bröllop heter dom, jättefina!
    dom servetterna är jättefina. Har du sett att dom har arv bröllop som porslin också? sååå fint
  • bridesilly

    Miss Blue skrev 2008-03-23 22:01:03 följande:


    Hmm jag känner mig lite petig..Hämtade som sagt min vigselring för ett par veckor sen...men asken vi fick till är apful....borde man inte kunna få en snyggare??? Jag vet - världsproblem... Skulle vilja ha en som är enkel att öppna och gärna i sammet....hmm ska kanske ringa och fråga guldsmeden...för 6000kr borde man väl kunna få en snyggare ask (som är lätt att öppna - tänker på M2B)???
    Vi sa till när vi var och diskuterade våra ringar att vi kräver fin ask till och det fick vi också givetvis när vi bad om det Mannen min bad om en fin ask till min morgongåva också fast den har jag inte fått se
  • bridesilly
    nilia skrev 2008-03-23 22:50:13 följande:
    Tror att han har bokat in dem efter oss för vi bokade honom redan innan jul. Det är inte han själv som har sagt det till oss utan jag har fått reda på det genom tjejen som oxå ska ha honom här på bt. Men har mailat honom och bifogat de mailen som vi har mailat honom där det står svart på vitt vad vi har bokat. Vi har dessutom redan betalt en liten summa till honom.Bara en himla tur att detta upptäcktes nu och inte på vår bröllopsdag!
    Ja yeeeses tänk om ni hade upptäckt denna miss på bröllopsdagen. Som tur är finns tid att rätta till misstaget
  • bridesilly

    nilia

    ja gud ja då hade jag blivit en riktig bridezilla tror jag

  • bridesilly

    Hehehe små grejer kan gå fel som att man måste ta taxi istället för att skjutsen inte dyker upp men kommer inte fotografen får jag nog andnöd tror jag.

Svar på tråden Augustilistan del 4