Inlägg från: Emkalo |Visa alla inlägg
  • Emkalo

    Augustilistan del 4

    Helene306, Allvarligt, om de gifta sig (när dem gifta sig) fick de fatta såna beslut! Nu är det ni som gifter er och ni som bestämmer! Det är NI som ska leva med namnen, så ta det precis som ni vill. Men jag förstår att det blir extra jobbigt att din sambo inte säger ifrån. Det är ju där man vill ha stödet!

    Att folk inte kan låta bli att lägga sig i.

    Jag brukar antyda (diskret) att "vi betalar - vi bestämmer" i övrigt och namnen är ju högst personligt!!!

    Helene306 stå på dig! Du har mitt stöd! :)

  • Emkalo

    Bra där :)

    Jag är absolut för att man ska vara lyhörd och inte bli ngn galen bröllopsbitch och köra över folk - hela världen kretsar inte kring just den här dagen, det förstår jag att andra inte tycker (inte jag heller iofs). Men har man negativa synpunkter kan man hålla dem till sig själv! Man ska inte förstöra för andra!


    bridesilly skrev 2008-03-31 14:46:23 följande:
    emkalo
    det har jag också framfört lite snällt att vi betalar själva -vi bestämmer själva
  • Emkalo

    Åh, Jizz, vi har typ exakt samma saker kvar... förutom manikyr. Jag som nagelbitare har ännu inte bestämt ngt med naglarna...Får det vad det blir.


    jizz skrev 2008-05-11 20:24:01 följande:
    8 augusti smäller det.Har ingen färdig menyHar inte pratat med prästenInga låtar klart, heller inga noter.M2bs kläder och skorTärnans klänningLite dekoration kvarInte klurat ut vart bröllopsnatten ska varaBehöver åka en runda till Tyskland och köpa dryckBoka manikyrFixa transport till festen. Letar efter en hästvagn.Inget vigselprogramInget festprogramDelegera uppgifterTänkte nog ta ett snack med min sämre hälft så han är med på noterna. För honom så är det ju låååååååååång tid kvar!
Svar på tråden Augustilistan del 4