Inlägg från: jennyfer |Visa alla inlägg
  • jennyfer

    Augustilistan del 4

    Härligt! Sitter precis och fixar med inbjudningskorten som förhoppningsvis kan skickas ut efter helgen...

  • jennyfer

    Jag sitter precis och filar till det sista på våra inbjudningar och hoopas att få iväg dem direkt i början av veckan. Vi gifter oss den 2/8, men som någon sa - det är i semestertider...

  • jennyfer

    Apropå budget och vigselring... Jag lyckades pruta ner min med 25%. Ni som ännu inte har beställt ringar kan jag bara rekommendera att pruta på. De har tydlgien rätt justa marginaler.

  • jennyfer

    Aaarrggh, jag är världens mest obeslutsamma människa och snart (någon gång i alla fall...) måste jag välja brudklänning. Visst, ett i-landsproblem, men vilket i-landsproblem!!

  • jennyfer

    Japp, dels en superhäftig punkig marängklänning som sitter som gjuten och dels enklare modeller i thaisiden på Tekla. Det lutar åt en teklaklänning, men jag vill få den uppsydd i Kina. Nu är jag bara osäker på hur det blir med passform o dyl eftersom siden är ett rätt stumt tyg. Ingen elastisitet där inte. Samtidgt hittar jag massor av fina modeller när jag surfar runt på 1koo och kanacca. Suck jag kanske bara ska blunda och klicka på en klänning.

  • jennyfer

    Jo, den där punkiga marängklänningen var något extra. Igår gick jag tillbaka till affären för att testa lite KIK-klänningar (gillar siden...) och då kom kvinnan i affären fram och undrade om jag inte kunde ta på mig "min" klänning (det var över en månad sedan jag var där och testade den) för att hon ville visa den för en annan kund. Antar att den inte fanns inne i den andra tjejens storlek - men visst ställde jag upp och mannekängade...

    www.benjaminroberts.co.uk/new_collection.htm

  • jennyfer

    Jizz - har du hittat några affärer att gå till? Synd att det bara rä onsdag idag, annars borde du definitivt gå in på Tekla. Hon har även tillbehör, och så är hon som har affären så himla mysig.

  • jennyfer

    Ja, och det bästa är att jag har hittat en rip-off på kanacca: kanaccasbridal.com/shopexd.asp Det är ju nästan exakt samma klänning. Den största skillnaden är priset, 11.850 kr för originalet och 1450 kr för kopian. Hmmm.... svårt val det där.

  • jennyfer

    Yepp, jag vill verkligen ha en tekla-klänning men har tagit ett beslut med mig själv att inte lägga omkring 8000 kr på en klänning. Nu hoppas jag att kanacca eller 1koo kan sy upp en likadan.

    Jag har i alla fall äntligen blivit någorlunda klar med vår weddingannouncer-sida så nu kan jag skicka ut inbjudningskorten. Spännande!

    Hur går det för er andra. Vad är nästa grej på planeringslistan?

    Förresten ni har väl upptäckt planeringskalendern här på BT? Det tog ett tag innan jag hittade den, men den är superbra! Undrar om det finns någon likande som inte är bröllopsrelaterad, utan som man bara kan använda för att styra upp sitt liv.

    www.brollopstorget.se/hem/DITTANVÄNDARNAMN/planering.php

Svar på tråden Augustilistan del 4