Inlägg från: Victorius |Visa alla inlägg
  • Victorius

    Augustilistan del 4

    Jag måste bara berätta om igår!
    Jag, min fästman och våran lille son skulle in till Malmö för att uträtta några ärenden. Men så sa vi att vi kunde gå förbi en bröllopsbutik och kolla lite kläder åt honom.

    3 timmar senare har vi beställt hela hans uppsättning och min klänning!!!!!! Jag som haft sådan ångest när det gäller klänning. Jag tycker sååååååå mycket är så fint. Men så såg jag klänningen hängade där och föll för den, provade den och den var så vacker. När vi frågade priset så var det 50% rea eftersom den inte gick att beställa mer och det var sista exemplaret

    Dessutom hittade vi min vigselring för 3v sedan. Det var också helt oväntat. Vi var bara ute för att kolla vad som fanns. Men så hittade vi en jättevacker ring på Albrekts Guld och slog till

    Nu börjar det känner mer verkligt!

    bridesilly: Kolla på www.calligraphen.se!

  • Victorius

    bridesilly: Ja, hur ska jag försklara klänningen... Den är lite uringad och har tunna axelband. På axelbanden och livet så är det små kristalller och små silver pärlor fastsydda i ett fint mönster med silvertråd. Under bysten så är det en markering som ett band, fast det är sytt med silvertråden. Sedan så försvinner detaljerna mer och mer efter midjan. Baktill så är det små tygknappar hela vägen från rygg coh ner för hela släpet, som är ca 1-2 meter. Färgen är nog ljus Ivory. Det är inbyggda korsettbyglar och underkjol också.
    Måste in och ta bild på den snart så jag kan lägga upp det på min sida!
    Hoppas man förstår på ett ungefär hur den ser ut

    helene306: Vi kanske har köpt likandana ringar! Min är i vit guld, ganska bred, med två rader av briljanter med 17st i varje rad. Vi sidorna om stenarna så är det kanter av vit guld, ursnygg Hur ser din ut?

    Igår så frågade jag min vännina om hade lust att göra våran bröllopstårta, vilket hon gärna ville! Hur har ni andra gjort?

  • Victorius

    Ja du bridesilly, jag kommer inte ihåg, eller frågan är om jag tittade på det överhuvudtaget...hihihi...det gick så snabbt allting. Men jag ska kolla det nästa gång!

    Vårat bröllop verkar bli billigare än vad jag räknat med. Det är ju´bra att det går åt det hållet. Självklart kostar det, men jag har verkligen lyckats få ihop mycket bra priser och många som ställer upp. Känns bra, det är typ alkoholen som kommer kosta mest Fast den ska vi köpa i Tyskland så det blir billigare oxå!
    Hur är det med eran budget? Håller ni den?

  • Victorius

    Vi betalar inte våran resa. Vi önskar oss en valfri summa pengar som ska sättas in på ett konto som min mamma och hennes man (som är värdpar) tar hand om. De har redan bokat en resa åt oss, men vi vet inte vart, utan det blir en överraskning. På festen kommer då alla gäster och vi få reda på vart vi kommer åka på bröllopsresa!

    Men det blir ingen jättelång lyxresa, eftersom vi bara kommer vara borta i en vecka.
    Men det viktigaste för oss är att bara vi två får åka bort, utan barn, och sola, äta gott, mysa m.m. Bara det är lyx för oss!

Svar på tråden Augustilistan del 4