Inlägg från: nilia |Visa alla inlägg
  • nilia

    Augustilistan del 4

    Ojojoj va många vi är nu=) Härligt!

  • nilia

    Ahhr har precis fått veta att vår fotograf har dubbelbokat sig=(
    Känns inte alls kul.. har mailat honom nu för att fråga vad som har hänt. Men ska ringa när påsken är över oxå. Blir så sur och ledsen. Vi har tom betalat in en avgift till honom så att han ska vara säker på att vi verkligen ska ha honom.. men själva får vi visst ingen säkerhet=(

  • nilia

    Tror att han har bokat in dem efter oss för vi bokade honom redan innan jul. Det är inte han själv som har sagt det till oss utan jag har fått reda på det genom tjejen som oxå ska ha honom här på bt. Men har mailat honom och bifogat de mailen som vi har mailat honom där det står svart på vitt vad vi har bokat. Vi har dessutom redan betalt en liten summa till honom.
    Bara en himla tur att detta upptäcktes nu och inte på vår bröllopsdag!


    helene306 skrev 2008-03-23 18:01:04 följande:
    Men, fy vad tråkigt!! Hoppas ni får svar på VARFÖr fotografen helt plöstsligt är dubbelbokad! Visste denne inte det när ni bokade?? Hoppas det löser sig!
  • nilia

    bridesilly:
    Ja tänk va snopen man hade blivit! Huu ryser bara jag tänker på det!

    äntligen är det min tur:
    Näe tyvärr, vi ska fotas innan vår vigsel vid 12.30, sen är vigseln vid 15.00. De skulle fotas vid 14.30. Så det är omöjligt=(

  • nilia

    Jag oxå, utan tvekan!!


    bridesilly skrev 2008-03-23 23:08:15 följande:
    niliaja gud ja då hade jag blivit en riktig bridezilla tror jag
  • nilia

    helene306:
    Usch jag tycker verkligen synd om dig. Det där med efternamn är inte lätt. Vi har oxå väldiga problem med det. Hans föräldrar tycker att vi ska ta hans namn för att "han ska få bestämma något". Den kommentaren gör att jag vill ha mitt namn ännu mera! Mina föräldrar lägger sig tack o lov inte i, men jag vet ju att de självklart blir glada om vi behåller mitt.
    Men de tycker att det är vår sak att bestämma. Och det är så jag tycker att det ska vara, varför ska alla lägga sig i?
    Hoppas du kan få din sambo att förstå att det är ni som ska heta efternamnet och att det är ni och ingen som ska bestämma vad ni ska heta! Han tycker säkert det känns svårt att gå emot sina föräldrars vilja, men det kommer att vara glömt i samma stund som ni gifter er! Håller tummar och tår för att det löser sig!

  • nilia

    kalevala:
    din ring är fantastisk! Har du designat den själv?
    åååhhh va jag längtar efter min nu!!!!

  • nilia

    jizz: Tyckte att ringen var jättefin! Kul med något som skiljer sig lite från allt annat! Lycka till med beslutet=)

  • nilia
    jizz skrev 2008-05-15 08:21:07 följande:
    Idag ska jag och sambon till Ateljé MB, tärnan hänger också med för att kika. Efteråt ska jag visa sambon ringenHoppas han säger " Ja men den är du värd alskling!"Hm, inte för att det är sannolikt men hoppas kan man ju alltid!
    Hihi hos Ateljé MB har jag köpt min klänning=) Och min sambo ska hyra sin outfit därifrån! De är ju vädligt duktiga där!
  • nilia
    jizz skrev 2008-05-23 11:36:50 följande:
    Nu ligger bilden i mitt galleri
    Fiin ring
    Skönt att det löste sig för dig och att du hittade e så snygg! Åhh vill ha min nu oxå, men den är inte klar än..suck!
  • nilia

    Jizz:

    Usch va tråkigt Håller med både helene306 och bridesilly, visa smset för din blivande. Hoppas verkligen ni kan lösa det så att de vill komma och dela denna stora dag med er! Tråkigt att sådana här situationer ska behöva uppstå!

  • nilia
    bridesilly skrev 2008-06-03 09:44:15 följande:
    nemen hej på dig nilia länge sen man såg dig online. hur går det med planeringen? fick du reda på om naglarna skulle göras på salongen?
    Hihi jo då jag har varit online, typ varje dag bara inte hunnit skriva! Planeringen börjar kännas lite stressande, har tex inte bestämt tårta än och inte heller fått tag på någon Dj. Har inte bokat bröllopsresan än.. huu. Vi har beslutsångest
    Så har vi köpt hus mitt i allt ihop med, så det är lite mkt just nu känns det som! Hur går det för er?
    Japp naglarna görs på salongen, hon har ett litet rum där!
  • nilia
    bridesilly skrev 2008-06-03 11:14:25 följande:
    Det går rätt så bra men jag känner stress inför de saker som inte är avklarat ex kantor och solist. Vigseln är ju det allra viktigaste med hela giftermålet...gaaaaah. Oh så bra då vet jag det Fredag har vi ju olika tider men på lördagen ses vi Har du bokat tid för provsmink och hår ännu? Har jag
    Haha ja det blir spännande på lördagen när man får se vem du är Jag har oxå bokat tid för provuppsättning/smink. Hon har tydlignen värsta idén över hur mitt hår ska se ut så det blir spännande
  • nilia

    Åh vart har ni fått tag på mirandanallarnas cake topper? Vill verkligen ha en sådan men hittar ingen

Svar på tråden Augustilistan del 4