Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Nu har jag gjort det igen... del 8

    nej det var ju inte så mycket speciellt. Men det fanns t ex inga figursydda toppar utan allt var stora t-shirts som vi (andra kanske inte gjorde så) stoppade in i jeansen och sen drog ut så att det blev som en liten ballongkjol runt. Killarna hade chinos, polo och rutig skjorta, eller t-shirt ovanpå en långärmad t-shirt. Skorna hade platå (buffalo med traktorsula, t ex) om man inte hade vanliga springskor. Eller såna där i skinn med skinn på klacken. När man gick ut hade man typ svarta jazzbyxor. Men jag handlade en hel del på Emmaus då och såg mer ut som en gubbe, med gråa filtbyxor, farfarskjorta och kofta. Eller fula t-shirts från 70-talet (de var ju tajta iaf). I början av 90 fanns det ju jeans som var jättevida hela vägen och var de inte det så sydda man i revär (Märsta-revär) i tyg. Storskjorta och pufflugg, senare bara mittbena och långt raaakt hår. Killarna hade page eller pottfrisyr. Allt i vit levis-tshirt var hett. Och de luktade Fahrenheit.

  • nennesjuttioåtta

    hahahah det var ju min glansperiod så det är klart att jag har koll. Obs att det kan variera mot andra delar av landet...

  • nennesjuttioåtta

    jaaa allt luktade så starkt men jag köpte Samba Nova till min man när han tog studenten och aaaaah vad gott den luktade på honom. *myyyys*

    Vi hade en tjej i min klass på gymnasiet som inte hade tagit till sig det här med mittbena. Hon kallades av en del för Plogen, för hon hade den högsta snedlugg man kan tänka sig.

    Väst var ju populärt hos vissa, en kopmis till mig hade en ljuslila i mocka till sin farfars-tshirt och bautamärke på skärpet. *rys* Väst har jag aldrig haft. Hoppas att jag minns rätt bara.

  • nennesjuttioåtta

    ja, boomerang var ju poppis och converse är nog bara jag som inte har såna på mig här på kontoret, de håller än.

  • nennesjuttioåtta

    zozo, vilket ass! Ska ni tolerera såna fasoner redan nu? Nej, tacka vet jag min kompis barn som gjorde v-tecknet på ultraljudsbilden. (Fast det kunde ju vara värre - ett långfinger eller djävulstecknet *headbangar och vrålar med avgrundsskrävel*

  • nennesjuttioåtta

    härligt Anne! *krulltrumpeeeeeeeet*

    Grattis och välkommen till vuxenvärlden!

  • nennesjuttioåtta

    cupcakegeek
    oooh jag ha ju bara några veckor kvar här nu. Har hunnit söka ett jobb och tänkte lägga ut lite trådar här och var. Men jag har ju varit med förr så jag vet vad som väntar... men visst är det trist och sjukt ohyffsat att de ibland inte ens hör av sig?!? Så pass stora företag också.

    Lycka till!!!

  • nennesjuttioåtta

    muffin
    hahaha, ja det var mycket en intressant bostad.

    Fortsätter du plugga efter sommaren, eller? Eller vad gör du, doktorerar? Jag har ingen koll *skäms*

    Jag är så glad att jag inte gick ur facket som jag tänkte (i ren snålhet), för jag har ju inkomstförsäkring via dem. Så jag sitter inte alldeles på backen. Och jag har inget emot att vara arbetslös under fotbolls-EM och sommar-OS, men sen får det gärna räcka.

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen... del 8