Inlägg från: Akvavit |Visa alla inlägg
  • Akvavit

    Januari / Februaritråden 08 del 4

    Ja, vad bra att du startade upp den! Det lär väl inte bli så mycket action i tråden, men hoppas en del hittar hit...

    Såg din sista kommentar i förra tråden... du kan kika på bilder från vårt bröllop på min inspirationssida, men än så länge inga fotografbilder! De ska komma nu i veckan....åh, vad vi är otåliga!!
    home.gamman.se/akvavit/index.asp&id=2537

  • Akvavit

    Vi dansade till en valsversion av Annies song, instrumental med bla pan flöjt, jättevacker! Vi fick den från dansskolan vi gick på, det var en låt som ett tävlingspar gjort till en tävling.
    Här är låten om du inte vet, fast alltså inte denna version...



  • Akvavit

    Min klänning hade ett hyfsat släp, men inte så tungt. Otroligt nog funkade det utmärkt att valsa med klänningen. Jag höll i släpet i handen, och tyllen som "faller ut" bak höll jag också i. Visade nog en del av underkjolen istället, men hellre det, vi ville ju inte trampa på klänningen.
    Gästerna sa att det såg stiligt ut, vi har inte sett videon av det än

  • Akvavit

    Nu har vi fått ungefär hälften av fotografbilderna, något att börja dregla över och visa familjerna. Spenderade hela påskhelgen med att visa dem för alla som ville se...
    Jag har lagt upp några på min hemsida, home.gamman.se/akvavit/index.asp&id=2537

  • Akvavit

    Jo tack bra! Själv?

    Men allvarligt, har ni landat än? SJälva är vi fortfarande som nykära och tycker det är så ,ysigt och ovant att kalla varandra för man och fru. Har inte vant mig vid mitt nya efternamn än, men jag har hämtat ut ett pass, men inte tagit mig för att fixa körkort än.

    Nån som har börjat skicka ut tackkkort?

  • Akvavit

    Vad tråkigt att ni har problem med fotografen, hoppas verkligen ni båda får era bilder snart!

    Vi hade lite andra diskussioner med vår fotograf, men det har löst sig, kanske inte helt optimalt, men så gott det går i alla fall. Däremot har vi inte heller fått iväg våra tackkort än då vi inte har fått vår CD. Men det beror nogl ika mycket på att vi inte fick ändan ur och valde bilder till album...plus den andra diskussionen då.

    Hur har ni det annars då, nygifta och så? Har ni bytt efternamn också? det har jag, jag fick nytt körkort förra veckan och har just beställt nya bankkort. Känns jättekonstigt att skriva sitt nya efternamn...

  • Akvavit

    Åh vad härligt med Venedig! Har du varit i Italien förut?

    Vi ska nämligen dit, till norra Italien snart, åker 1'a maj. Dels ska vi på bröllop där, vid Comosjön, då min mans kusin gifter sig där. Men vi åker ner en vecka innan och hyr bil och tänkte åka runt lite....letar efter bra tips om platser att se. VI landar i Milano, men tänkte hoppa över storstäderna och ha det lite mer romantiskt. Blir som en andra "mini-bröllopsresa"...

  • Akvavit

    jennysnartfru (du får ändra ditt nick nu )
    Kul att ni har fått era bilder, är ni nöjda med foton och fotograf? Du har inga bilder att visa, det vore jätteroligt att se!
    Vi kommer nog få våra idag, de är skickade!! Ska bli jättespännande, det blir ett album och några förstoringar, samt alla bilder på CD.

    Vi fick jättefina presenter! Presentkort på Ikea för nytt kök fick vi en del som vi önskat oss, likaså en del glas och porslin. Utöver det fick vi en champagneprovarlåda med 6 st olika champagnesorter vi ska testa någon gång. Vi fick två jättefina lyktor, en superfin Georg Jensen termoskanna med tillhörande mjölkkanna, lite fina viner, ett Wii-spel som vi har använt jättemycket och lite annat smått och gott!

Svar på tråden Januari / Februaritråden 08 del 4