• grabbarna

    ah ja det skulle jag ju kunna göra ska kolla posten först bara ska ev in till stan i morrn och då kan jag ju annars ta en då.
    sambon ska spela poker ikväll så det beror lite på hur han mår i morrn

  • grabbarna

    ingen 7 i posten idag men då behöver jag inte gräma mig då.

  • grabbarna

    Jag ska bli faster! Gissa när? i början av augusti!! det är säkrast för henne att hon kniper ihop

    lite roligt är att brorsan fru är född den 5 maj deras yngsta barn den 6 maj och vår yngsta kom den 5 maj! blev lite skraj att det skulle bli samma dag som kusinen vilket kan vara lite trist vad gäller kalas men nu ordnade det sig men...den 6 aug är vår äldsta född få se om dom prickar in den dagen istället nu då.

  • grabbarna

    det går framåt med planeringen idag tackade det par vi frågade om dom vill vara bartender resp barnansvaring ja och tyckte det var jättekul att vi frågade, dom ville inte ens tänka efter utan svararde JA direkt

    så nu har vi en jättegullig förskolelärare som ska hålla kolla på barnen vilket känns bra.

  • grabbarna

    haha hon är fröken på ungarnas dagis och sambon känner mannen via fotbollen och jag ha nog lyckats ordna min kökshjälp också har ngr förslag i alla fall och på onsdag ska jag fråga en tjej om håret
    The Bumblebee skrev 2008-03-16 19:02:20 följande:


    grabbarna skrev 2008-03-16 10:54:36 följande:
    Vart hittar ni allt folk!?! Önskar att någon kunde komma och erbjuda sig...
  • grabbarna

    det är ju snart dags för studenskor och då kanske du kan ha turen med dig.

    kul att du hittat ring, jag och sambon är inte riktigt överrens men jag ska nog få han på bättre tankar

  • grabbarna

    fast jag kan lugna dig med att jag inte planerat klart nästan nåt i stora drag är det i princip klart men oj,oj vad mycket det är kvar.
    The Bumblebee skrev 2008-03-16 20:41:19 följande:


    grabbarna skrev 2008-03-16 20:18:32 följande:
    Som vanligt får jag värsta ångesten att jag ligger så långt efter dig i all planering Å jag som gifter mig 2 månader innan dig...
  • grabbarna

    ja det är snyggt med en sådan ring, inte min stil dock men jag kan tycka det är snygg på andra kul att du hittat det du vill ha det som krånglar till det lite för oss är att sambon också ska ha ny ring för han kan inte längre ha sin förlovningsring och då tyckte han att han lika gärna kan köpa en ny så vi tittat på sådana som är likadana men där det finns stenar i den åt mig.

    jag har för övrigt två "förlovningsringar" en som jag fick när vi förlovande oss som jag dock inte kan ha eftersom mina fingerleder har blivit större efter ungarna och en som jag fick när han friade och frågan är ju lite vem ska jag använda?

Svar på tråden ny övikstråd