Inlägg från: The Bumblebee |Visa alla inlägg
  • The Bumblebee

    ny övikstråd

    grabbarna:
    Shit vad spännande - tänk att din klänning snart är färdig!!! Är supernyfiken på hur den ser ut ju!

    Jag börjar fundera på om vi inte ska be en familjemedlem att viga oss istället. Känns lite dumt att jag inte har frågat honom - men tänkte att han skulle få vara en vanlig gäst för omväxling. Men nu tänker jag att han själv kanske borde fått bestämma det...om han ville viga oss eller ej menar jag.

    Angående kantorn... Konstigt att han inte ställer upp, men eftersom ni inte var överförtjust så spelar det ju ingen större roll. Fast vem kan ni fråga om den musiken då? Vi har inte ens haft kontakt med kantorn ännu...å gifter oss om en månad Måste fixa fixa FIXA en massa nu!

  • The Bumblebee

    grabbarna:
    Nej så tråkigt! Jag har inte serveringspersonal färdig heller - men jag tror att det håller på att lösa sig iaf.

  • The Bumblebee

    Nu tycker ni väl att vi är galna - gifter oss ju om mindre än en månad - men vi har fortfarande inte fixat kläder till näbbar och brudgum.

    SÅ nu undrar jag vart jag ska skicka min m2b i Ö-vik om han ska prova kostym?
    Dressman är inte ett alternativ - de har för tråkiga. Vi skulle gärna ha annan färg än svart.

    Näbbkläderna hade vi ju lite otur med - så nu letar jag nya. Söker linnebyxor i knälängd och nån fin skjorta i farfarsmodell. Lite avslappnat med ändå fint. Vill inte ha en "minikostym" till grabbarna utan nåt de kan fara runt och leka i

  • The Bumblebee

    Tack för svar! Har skickat kartlänkar till A nu, så han hittar

    Någon av era m2b's som har hyrt sina kläder? Helst så vill vi ju köpa kostym - men hittar vi inget bra så måste man kanske fundera på att hyra istället... Finns det sånt på Festprissen?

    Jag ska till Sundsvall imorgon - tips på vart man kan kolla kostym där?

  • The Bumblebee

    jelikr:
    Jag ska definitivt kolla Exit i Ö-vik! Men vi har en affär som säljer Exit och Name It-kläder i Kramfors och de hade inte fått hem nåt som jag söker. Cubus får jag kolla i Sundsvall imorgon - tack för tipset! Har liksom ingen koll på vad det är för kläder där.

  • The Bumblebee

    sanber:
    Tack för att du försöker hjälp!
    Jo det var Ellos som hade de kläderna. Jag köpte såna - men misslyckades med storlekarna till båda grabbarna. *irriterande* Men har sålt den i storlek 104, 86:an finns dock kvar här hemma...
    De var sååå fina, beiga linne-knäbyxor, farfarsskjortor i vitt med lite blekt randigt mönster. Var kavaj till oxå - men den hade vi nog inte tänkt använda.

    Har kollat La Redoute men inte hittat nåt passade. Får ta mig en titt igen.

    Kläderna från Minimundus hade mina grabbar när de döptes (då 7 resp. 20 månader gamla) Fast de hade de långa byxorna istället för knäbyxor - det var i november.
    De var så otroligt fina ♥ men byxorna kliade och stacks...så jag tror inte att jag får på dem såna nån fler gång. De är lite äldre och bestämdare nu

  • The Bumblebee

    Nu så har jag nog smågrabbarnas kläder fixade. Hittade beiga knäbyxor - precis såna jag letat efter - på Exit i S-vall. Men tyvärr bara upp till strl. 92 (3-åringen drar 98 el. 104). Kände mig lite nedstämd, för jag vill ju att de ska ha likadana kläder.
    Men hittade sedan ett par, lite mer lediga, mörkgråa byxor i linne. De var fina men ändå "lekvänliga". Fina vita linneskjortor hade de oxå. Behöver bara uppsöka nån annan Exit-affär eftersom skjortan förstås var slut i 2-åringens strl... Fanns på Birsta men vi glömde att svänga av där på vägen hem

    grabbarna:
    Gud så spännnade med din klänning. Hoppas att DHL inte tar så lång tid på sig nu!!!

    VAD SKA NI - alla - HA FÖR MUSIK?

  • The Bumblebee

    jelikr skrev 2008-05-15 09:45:42 följande:


    The Bumblebee skrev 2008-05-15 08:35:05 följande:Menar du i kyrkan? Solosånger eller in och ut?
    Japp! Menar först å främst in- och utgångsmusiken. Men ni får gärna berätta vad ni ska ha för sånger i övrigt under vigseln!
  • The Bumblebee

    miapias skrev 2008-05-15 16:56:43 följande:


    vi ska oxå ha i swear men med en svensk text som är jätte fin...
    Du vill inte dela med dig?
  • The Bumblebee

    Tack å bock!
    Det var en onekligen en passande text. Har ni tänkt er den med ackustisk gitarr, som grabben på Youtube

Svar på tråden ny övikstråd