• 73an

    ny övikstråd

    Hallåj!
    Jag håller som mest på att förska fixa en frissa som kan ta sig an mig:)
    Sminkningen kommer min svägerska att göra, hon är jätteduktig på det.
    Annars så har inbjudningarna äntligen kommit iväg, postades för en v. sedan.
    Jag har även lite problem med skor, jag vill så gärna ha ett par vita mormorskängor, men det verkar vara jättesvårt att få tag på sådana. Det finns ju att beställa hos typ Nixa, men det blir för dyrt tycker jag.
    Har även idag skickat ut en förfrågan till tilltänkt serveringspersonal, ska få svar av dom lite senare.
    Ja, det finns då göra så det räcker till, eller hur brudar??:)

  • 73an

    Jag var på mässan, det var då bättre än i fjol men jag blev besviken på att det inte fanns något bageri representerat.
    Hörde att sockerbagaren hade avbokat kl:11.00. Dom skulle ha skött om kaffe-serveringen som jag förstod.

  • 73an

    Håller med om showen. Såg också den första och kunde då rakt inte förstå varför det var så mycket ifrån gummesons. Var det inte tänkt att det skulle vara brudpar som skulle inspireras??


    grabbarna skrev 2008-04-13 21:15:42 följande:
    jag tycker den var dålig och absolut inte värd 240:- som det kostade för oss båda att gå in..kan aldrig stämma att det var ett 30 tal utställare 15-20 kanske.var där till första showen och kan inte säga hur dom andra var för efter första blev vi inte direkt sugna att se mer..alltså dom visade kläder från gummersons alltså seriöst jag skiter väl i hur gästerna ser ut, var det tänkt att man skulle ha mamma och mormor med eller vad då?? jag missade visserligen 5 min i början men jag såg bara 2 brudklänningar och kanske 4 st som skulle passat på en tärnaok jag vet att det är glada amatörer som ställer upp men måste det bli töntigt för det? har varit på många modevinsingar som har varit jättebra det var inte denna undrar om dom itne tränat på att gå nåt? och har man en tjej med väääldigt stora bröst kanske hon inte ska visa en top där man bara sitter och väntar på att brösten ska trilla ur.. men ok inget av det hade stört mig om man hade visat kläder för brud och brudgumtrångt bland uställarna och hyfsat ointressant, jag vet inte om vi var blinda men vi såg inga tårtor och vi saknade också dukningstipsngr bra saker var kahls kaffe och tehandel som fått hem silver och guldmandlar och även små silverpärlor och vita hjärtan. samt jordgubbar med nån tryffel runt..jorgubbarna föll inte mig i smaken men andra gillar dom nog.Han har även fått hem både vita små askar och röda hjärtaskar som var riktigt söta. klart bästa montern tycker vi dessutom är ägaren väldigt trevlig.ateljebågenholm hade jättefin album med bilder som var jättefina och det var kul att se, hade jag inte fotograf hade jag nog tagit dom, fina bilder, bra album och hyfsade priser.skönhetsjouren har ett brudextra med make up, naglar, hudvård och håruppsättning för 2500:- inte allt tokit pris med tanke på att jag skulle få betala 2000:- bara för håretgreens guld hade i alla fall två av ringarna vi tittat på med sig så vi vet lite mer om hur dom ser ut men hon sa att skillnaden mellan rött och vitt guld syns mer på dom äkta och jag tänkte inte på att fråga om dom hat äkta ringar i affären vad tror ni är det bara atrapper där också? i så fall köper man ju lite grisen i säcken om man inte får se den äkta...nån frisör visade en hel del frisyrer på löshår vilket var käckt men jag tror inte många nappade på frisyrerna dock hur många vill ha håret uppsatt i två horn? lite den stilen var det faktiskt
  • 73an

    Hej hej!
    Kan bara instämma om pressen man känner att hinna med allt.
    Till råge på allt har vi köpt hus mitt i allt planerande och har inflyttning dagen innan bröllopet...Och jag ska jobba hela sommaren, phu va mycket det blir, men kul:)
    Sen sist jag skrev så har jag iaf bokat tårtan och brudbuketten + att min blivande har bokat en husvagn som vi ska ha uppställd vid festlokalen, så vi kan lägga barnen där när dom blir trötta. Också har jag fått ringen graverad.

  • 73an

    Får jag fråga om det är The Pauline byxorna kommer ifrån? beiga med vita ränder?
    Jag skulle köpa dem till min son för att ha på bröllopet, men just st 86 var slut då. Jag köpte skjortan, men har fortf inte hittat några byxor.

    The Bumblebee skrev 2008-05-13 11:06:45 följande:


    sanber:Tack för att du försöker hjälp!Jo det var Ellos som hade de kläderna. Jag köpte såna - men misslyckades med storlekarna till båda grabbarna. *irriterande* Men har sålt den i storlek 104, 86:an finns dock kvar här hemma... De var sååå fina, beiga linne-knäbyxor, farfarsskjortor i vitt med lite blekt randigt mönster. Var kavaj till oxå - men den hade vi nog inte tänkt använda.Har kollat La Redoute men inte hittat nåt passade. Får ta mig en titt igen.Kläderna från Minimundus hade mina grabbar när de döptes (då 7 resp. 20 månader gamla) Fast de hade de långa byxorna istället för knäbyxor - det var i november. De var så otroligt fina ♥ men byxorna kliade och stacks...så jag tror inte att jag får på dem såna nån fler gång. De är lite äldre och bestämdare nu
  • 73an

    Nej, fyy va tråkigt för dig. Det är ju verkligen ens värsta mardröm som har hänt dig. Lider med dig.
    Om du funderar på att låta någon sömerska härikring fixa till den, så vet jag en tjej som heter Pernilla Skogsberg som har en egen atelje i Husum.


    grabbarna skrev 2008-05-19 15:50:00 följande:
    precis hämtat ut och provat min klänning och jag är fruktansvärt besviken och vill mest gråta faktiskt den är bara så fel!!!* dom hade missat en blomranka som dom gjorde senare men dom har inte broderat dit den utan klistrat fast... den sanslöst fult!!!* passformen är hemsk är en massa tyg över uppe vid bysten/midjan och så fel har vi absolut inte mätt och även om jag drar ihop den max tror jag inte det kommer se bra ut* om det är tyget som är tjock eller om dom sytt in en skena vet jag inte men rakt över brösten går en söm som står ut coh det blir ett mellanrum mellan mina bröst och klänningen..klar madonna varning när det står ut sådär*och den broderade sjalen som följde med var förövrigt inte broderad för fem öre utan att vitt tygsjok seriöst har dom tänk att man ska ha nåt dylikt på sig?bilder på eländet finns i galleriet.fick förövrigt ingen klädgarderob heller som lovat så nu ligger ner nertrulad i kartongen igen
  • 73an

    Ok, hoppas att dom skärper sig nu då, så det bli riktigt gjort.

  • 73an
    miapias skrev 2008-05-20 10:10:30 följande:
    hejsan..vi var o beställde tårtan igår på sockerbagaren..jätte bra service..jag som inte gillar marsipan fick som jag ville en tårta med sockerkaksbotten och olika lager av mousse ovanpå...Nu är jag lite nervös för klänningen min sys ju i bjästa men jag har ju en liten bebis som växer i min mage så jag hoppas att den passar då jag ska ha den..
    GRATTIS, VAD ROLIGT!
  • 73an

    Vad spännande Jelikr:)
    Min stress att både fixa och planera bröllop samt vårt husköp börjar resultera i mardrömmar. I går natt drömmde jag att jag missade hela bröllopet, jag hann inte med, och plötligt var det kväll och jag hade inte ens klänningen där jag var. Huga, hur ska de då bli på slutet?

Svar på tråden ny övikstråd