• Nomea

    Umeåbrudar 2008 fortsättning..

    umekicki79 skrev 2008-03-19 11:42:06 följande:
    Hej alla på Umetråden! Vi planerar att gifta oss i början av 2009, har prel. bokat kyrka och det är väl så lång vi kommit i planeringarna. Jag har tagit det lugnt med planerna för jag har ju nästan ett helt år på mig att planera...hehehe....men jag börjar förstå att jag nog ska börja planera på alvar nu! Kolla klänning jadajada.... Jag hade tänkt hyra min klänning, men nu har jag förstått att man inte kan det längre, synd! Måste kolla med den tilltänkta restaurangen om pris osv. TACK till er alla som kommer at inspirera mig på färden och LYCKA till er som snart bli fru...
    Välkommen!
    Ja, men då e det bara att börja planera! Man måste nog vara ute i tid för att få exakt det man vill ha tror jag!
    Går det inte att hyra klänning? Det borde det göra tror jag... på Högtidskläder så sa hon nånting om en hyresklänning iaf...
  • Nomea
    batwomen skrev 2008-03-19 12:21:12 följande:
    Hej vilken fin klänning jag måste nog ta en tur till högtidskläder. fina skor oxå önska att jag kunde ha den modellen men jag har för bred fot . Jag hitta ett par på OBS i helgen för den otroliga summan 65kr men jag vet inte om jag ska använda dessa skor. De är helt ok men klacken va bara 2 cm o jag hade tänkt en 4cm klack. Det känns oxå som om de va för billiga Ja vet man är knäpp men har man en klänning för ett par tusen så känns de billigt med 65 kr skor. De kommer iofs inte att synas men jag VET vad de kostade.
    65 kronor?? Super billigt ju! Jag är ute efter en lite lägre klack, kanske ska kolla där imorgon när jag ändå ska dit.. Problemet är väl att jag inte blir så himla lång då... Men visst är det att man inte får såå ont i fötterna?
  • Nomea
    Munchkin skrev 2008-03-19 19:15:43 följande:
    jag beställde min från 1Koo (www.1koo.com) hade hittat en bild på en klänning i en tidning som jag föll pladask för så jag letade upp de som tillverkade klänningen på nätet, kopierade bilden på klänningen och mejlade den till 1Koo och frågade om de kunde tillverka den åt mig, och även göra en liten ändring, och vad priset i så fall skulle bli. Jag fick svar snabbt utav dom, och det var inga problem, och dessutom ca $100 billigare än på Milly bridal dit jag också hade vänt mig för pris.Klänningen kom som sagt i måndags och den sitter som gjuten, jag är toknöjd. Och nu finns det en bild i mitt galleri för alla nyfikna ;)
    Det va där jag hade tänkt köpa klänning först... Varför ska man vara så dum att gå o prova??
  • Nomea
    fdLadye skrev 2008-03-19 21:27:58 följande:
    Oj vad ni har skrivit. Man är borta i några dar ochså vips är det flera sidor bort=)Jag ska ta o läsa in mig vad som har hänt.Fin klänning filifjonkan2 min är oxå köpt på högtidskläder.En nixa kosta 3000kr...Så vacker. Och passar mig perfekt även fast jag är modellstörre.Jag har en bild i galleriet det är samma klänning fast på en annan tjej med modellmindre. Hennes var stl 40 och jag har 46.hehe...
    Ja, det går undan ibland!
    Min klänning är också en Nixa, men kostar mig 6400:-!
  • Nomea
    butterfly0725 skrev 2008-03-20 10:16:23 följande:
    oj, det var länge sedan jag har varit här!bara några månader kvar till vår 888 bröllop...hade just varit färdigt att designa våra inbjudningskort när datorn strulade!!!! jag som tänkte att de ska vara skickad första vecka april...naja, får hoppas att datorn blir snart fixad.....är det någon här som känner en manlig solist, kan spela piano, som kan tänka sig sjunga på bröllop? tips någon?
    Jobbigt när datorn strular! Hoppas ni får ordning på det snart!

    Nej, jag kan inte komma på nån.. tyvärr...
  • Nomea
    fdLadye skrev 2008-03-20 10:32:42 följande:
    När var det vi skulle träffas? Jag har fått hjärnsläpp tid? datum? visst var det den 27?
    tid? plats?????
    torsdagen 27/3 kl ???
    plats???

    vilka kommer fyll i listan !!!
    filifjonkan2
    TigerLinn (OM vi fått nytt datum *hoppas på det ikväll*)
    Thildra
    Nomea
    fdLadye

    Osäker om det va alla? Annars så får ni klippa och klistra!
  • Nomea
    Munchkin skrev 2008-03-20 17:13:48 följande:
    Haha ja jag har inte satt min fot hos nån som säljer klänningar, lika bra det kasnke *S* fast nu måste jag ta och hitta nån som hyr ut underkjolar så att klänningen sitter perfekt :)
    Ja, det e nog bra om du stannar hemma!
    Ring högtidskläder och hör med dom kanske? Dom kanske vet nån i annat fall...
  • Nomea

    tid? plats?????

    torsdagen 27/3 kl 13
    plats????

    vilka kommer fyll i listan !!!

    filifjonkan2
    Thildra
    Nomea

    Bara vi tre som kommer?

  • Nomea
    Filifjonkan2 skrev 2008-03-26 08:02:12 följande:
    torsdag den 27/3kl 13.00plats: mekka vilka kommer fyll i listan !!!filifjonkan2Thildra Nomeaär detta ok????
    Ok för mig!
  • Nomea
    Camsan skrev 2008-03-26 11:59:44 följande:
    Jag är oxå en umebrud som skall gifta sig i sommar så jag hoppas att det är okej att jag hoppar in här.Är det någon som har koll på vart man ev kan hyra porslin?
    Välkommen!

    Nej, men du kanske kan höra med catering firmorna?
Svar på tråden Umeåbrudar 2008 fortsättning..