Inlägg från: Snart fru Nilsson |Visa alla inlägg
  • Snart fru Nilsson

    Umeåbrudar 2008 fortsättning..

    Samma här min man kommer också att bära kostym.


    Nomea skrev 2008-03-30 18:50:10 följande:
    Ok. Ja, det e ju viktigt att man känner sig bekväm. Vi har gjort likadant på vårat bröllop, min sambo kommer ha kostym på sig. Och det blir lika bra det!
  • Snart fru Nilsson

    ina ina skrev 2008-03-31 19:10:54 följande:


    Hej hej!Hur går det med era planer¨? Själv känns det som om jag knappt hinner med, tiden rusar fram. Köpte en tiara på E-bay, den har kommit hem och är så fin Väntar nu på mina skor också, vet inte ens om dom passar till klänningen men jag känner att jag måste ha nåt alternativ när det är dax för att prova klänningen för den första justeringen, blir en andra två veckor efter så det hinns med att hitta nya skor om det skulle bli helt galet Sedan var vi på Ikea i helgen och passade på att köpa en hel del till bordsdekoration, bordsplaceringshåller osv..
    Håller med tiden rinner bara iväg, du har i alla fall hunnit med bordsdekorationen, bra jobbat tycker jag.
  • Snart fru Nilsson

    Har du kollat in Stallet i Vännäs, där finns det också bröllopskläder. Själv så köpte jag min klänning från Kina, är mycket nöjd och priset var jättebra 1050:- med frakt.


    Camsan skrev 2008-04-03 10:12:41 följande:
    Köper ni era klänningar? Finns det några andra ställen i stan förutom änglalikt, Golden Exictens som hyr ut. Tycker att det känns alldelens för mycket att lägga ut för att köpa en klänning.
  • Snart fru Nilsson

    Vi ska ha bubblor, blir många fina av den lilla behållaren
    ina ina skrev 2008-04-10 18:41:47 följande:


    En sak till Hur gör ni med riskastning efter vigseln, någon av er som tänkt använda bröllopsbubblor istället? Själv är jag inne med bröllopsbubblor..
  • Snart fru Nilsson

    Tack för tipset, låter skoj.


    Filifjonkan2 skrev 2008-04-22 06:44:33 följande:
    på lördag har de bröllops special på MIO ett par ska viga sig och de kommer ett ha utställare där.... tänkte åka dit och titta
  • Snart fru Nilsson

    Hej på er alla glada, undrar hur ni ska göra med transport under er bröllopsdag?

  • Snart fru Nilsson

    Kom precis från Garaget där vi ska ta maten ifrån och är helnöjd hittills med den service och pris de har. Lycka till alla härifrån Umeå på er bröllopsdag! Ha det bra.

Svar på tråden Umeåbrudar 2008 fortsättning..