• Pecha

    Umeåbrudar 2008 fortsättning..

    En till umebrud här. Det lutar åt att vi gifter oss borgerligt på nyårsafton. Har prel bokat druidgården. Ska se om vi kan ha själva vigseln där också. Annars så tycker jag gamla fängelset verkar intressant, men jag har inte varit där och tittat än heller. Tänkte bara berätta att jag smyger omkring här och fäljer tråden utemellan.

  • Pecha

    Låter intressant med rean på högtidskläder. Måste kanske dit och titta lite. Följde med min kompis runt på alla klädställen förra året då hon skulle gifta sig och blev väldigt sugen att prova klänningar. Synd bara att jag var höggravid då.

    PN78-såg i en äldre tråd att du har bilder från druidgården. Skulle du kunna tänka dig att maila dem till mig? Ska dit och kolla om 2 veckor men är ju så nyfiken...

    petra.hultdin@gmail.com

  • Pecha

    Tack så mycket PN78! Kul att tjuvkika lite. Jag (och framförallt sambon) trodde det skulle var lite "finare" där inne. Får se vilken känsla vi får när vi kommer in dit. Vi har prel bokat nyårsafton.

  • Pecha

    Vi var igår och tittade på druidgården som vi har prel bokat. Och jag blev glatt överraskad!!! Jag hade ju fått bilder tidigare och var lite skeptisk men nu känns det jättebra.

    Jag har också jagat en borgerlig vigselförättare. Eftersom vi vill gifta oss på nyårsafton , en lite speciell dag, så ville jag vara ute i god tid men insåg ju att jag är alldeles för tidigt ute. En skulle vara i Guatemala då, en var väldigt osäker på om hon skulle vara i stan under nyår vilket även den tredje jag ringde var, men han lovade iallafall att vi skulle bli vigda på nyårsafton så vi skulle fortsätta planera och höra av oss till honom i augusti.

    En frisör på berghem har jag ringt till, men även där var det för tidigt att säga vad de skulle göra på nyår. De fixar ingen make-up heller. Tänkte ordna blommor från berghems blommor och det skulle vara skönt att ha allt på samma ställe.

    Summasumarum: Det är lite svårt att få till allt man vill ha klart redan nu när man är så dum att man vill gifta sig på nyårsafton :o)

Svar på tråden Umeåbrudar 2008 fortsättning..