Inlägg från: Maciebrud |Visa alla inlägg
  • Maciebrud

    julibrudar vart är ni??

    26 juli här med.

  • Maciebrud

    Nu börjar vi nog få allt klart för oss... flyttat från kyrkan och hem i trädgården.
    Nu är det inbjudan vi håller på med - ska skicka den i april, är tanken. Vi ska ju fira våra 30/35 årsdagar med på festen - hur fasiken skriver man det på ett lite "roligare" sätt??

    Hemsida hade varit perfekt...ska se om jag orkar:O

  • Maciebrud

    hanjoh: jag ska också ha en i vitt guld som vigslering. Min förlovningsring är en rak i gult guld. Om man blandar kan man ju ha det till allt,även silver=) Tänkte nog runda kanterna lite på dom däremot. Raka kanter är snyggt men obekvämt.

  • Maciebrud
    MrsDilley skrev 2008-03-14 01:44:10 följande:
    Jag fick ärva min mans farmors diamant. Gissa om jag blev jätte glad när min svärmor kom med diamanten och sa att vi får den. Det var en rund diamant, precis som jag ville ha!Min svärmor hade fått den av sin svärmor innan min man var född, hon hade haft den i ett kuvär i över 20 år!Diamanten hade trillat ur farmorns ring och den var borta i flera månader. En dag när de skulle städa akvariet hos en av sönerna så hittade de något som glimmade lite för mycket för att vara en sten. Det visade sig vara en diamant, de tror att någon av barn barnen hade hittat den på golvet och lagt den i akvariet. Så allt vi gjorde var att bestämma hur vi ville ha den i en ring. Jag valde den i en solitär sättning med vitt guld, jätte klassiskt och fint. Vi sparade in mycket pengar på att inte behöva köpa en diamant, och det är jätte roligt att ha en diamant med lite historia.
    Så fint=) Min svärmor skulle minsann heller låta den ligga kvar hos fiskarna än att ge den till mig...
  • Maciebrud

    Klart han ska spela den!! Supersött ju=)Ni får väl hitta på en ny text...

  • Maciebrud

    Suck...nu håller vi på med inbjudan. Texten är färdig - så nu ska de bara utformas, och det är svårt. Ska till en pappershandel o kika idag och se ifall man kan få lite tips och inspiration.

  • Maciebrud

    Jag vill ha min klänning så länge som möjligt! Den är dessutom kort så det funkar ju bra med=)

  • Maciebrud

    Idag dimper inbjudan ner hos våra föräldrar som för övrigt inte vet ett dugg om våra planer...Lite nervös faktiskt.

  • Maciebrud

    Dom blev gaaanska förvånade=) Mossan blev helt ställd faktiskt, fast glad.

    Sambons föräldrar ringde inte ens och sen hade sambon ringt upp dom med anledning av en helt annan sak och inte föränn en bra bit in i samtalet sa hon att dom fått en inbjudan...
    Det enda dom sa sen var att hans pappa ville ha jeans och att dom tog för givet att vi skulle gifta oss i kyrkan...suck...

  • Maciebrud

    Ja man tycker ju att dom borde bry sig mer när enda sonen gifter sig. men men ... jag står ju på egna ben och det gillar dom inte.
    Vi tvingar ju inte folk till att klä upp sig direkt...men visst är det roligare om dom verkligen vill anstränga sig lite för vår skull. Det höjer ju stämningen lite tycker jag.

  • Maciebrud

    Vi ska ha dj in a box och hoppas på att det blir bra. Jag dansar inte så det blir tryckare till "vår låt" och sen avbryter vi med fågeldansen=)

  • Maciebrud

    Jag tror att det kan funka bra med cd OM inte alla är där och trycker och lägger sig i hela tiden - sånt är skitjobbigt!

  • Maciebrud

    Gaah! Tiden går så fort och vår gräsmatta växer inte:(


    Pumpkin skrev 2008-05-06 08:16:13 följande:
    Om två månader vaknar vi upp på festställets hotell som man och fru!
  • Maciebrud

    Idag har jag varit hos frissan. Det var första gången vi träffades - alltså inte min vanliga frisör. Hon bara förstod med en gång vad jag menade och på 15 minuter hade hon snort ihopa på ett ungefär hur jag ville ha det! Klockrent. Känns hur bra som helst. Hon tänkte själv och såg vad man passade i och anpassade efter ens personlighet. I´m impressed :D :D
    Jag ville ju ha en lite udda uppsättning och det blir det=)

    Måste skicka in våra papper - hur lång tid tog det för er att få tillbaks dom?

Svar på tråden julibrudar vart är ni??