Inlägg från: krian87 |Visa alla inlägg
  • krian87

    julibrudar vart är ni??

    12 Juli gifter vi oss i Bromölla.

  • krian87

    För oss så går det sakta men säkert framåt=) postade de sista inbjudningarna(de andra skickades till alla hjärtans dag) och har nästan gjort klart alla bordsplaceringsskyltarna..
    ska fixa med toakorgsskyltarna i morgon..=)

  • krian87

    Men, vet inte alla ännu. men vet att de flesta kommer att komma så för att undvika mera stress sen så gjorde vi dom nu på förhand så kan vi hellre kasta de andra, vårt osa är inte förrens den 15 juni och bröllop den 12 juli så det blir så lite tid för o göra upp till 70 placeringskort då. plus allt annat=)

  • krian87

    Hej alla. jag har tyvärr blivit avständ för att tipsa om bandet som ska spela på mitt bröllop. ha det så bra och lycka till med er.

  • krian87

    Jag vet inte. och jag har ännu inte blivit det, verkar det som. jag kan svara osv.. Men fick mejl om det.. (?) Igen aning om vad som pågår.. Men vad jag har fått på varningarna (underliga dom med. ) så står det ngt i medlemsvilkoren §7 (tror jag det var MEN har inte hittat den Ännu) att man får max tipsa om ngt 3 ggr /6 månader. o eftersom det ett tag kom massa nya trådar om musiker i skåne/blekinge som skulle vara bra och billiga, och jag DUM nog, svarade i all välmening, så fick jag en massa varningar. 2 månader efter inläggen.. och varningar för inlägg innan första varningen osv. SÅ jag vet inte vad som pågår.. har skickat mejl till "den" som skickade att jag var spärrad vad som pågår men får inga svar. (fick mejlet den 31/3 så lite tidigt om de skule vara aprilskämt..)


    Semesterbruden skrev 2008-04-04 10:04:03 följande:
    Vadå, nu förstår ja inte ! Varfördå ?Det är ju länkar osv helatiden till sidor man kan köpa saker på osv.
Svar på tråden julibrudar vart är ni??