• Pumpki­n
    Äldre 3 Mar 22:13
    6120 visningar
    26 svar
    26
    6120

    Att en tråd tas bort...

    Eftersom jag tog bort den så ska jag svara

    Den enda anledningen till att den togs bort var att stängningsfunktionen inte fungerade. Så istället för att diskussionen skulle fortsätta - både OT och stundtals hetsig - i väntan på att funktionen kanske funkar någon gång imorgon när Johan kollat på det, plockade jag helt enkelt bort den.

    Nog bra svar?

  • Pumpki­n
    Äldre 3 Mar 22:19
    #10

    En tråd plockas bort om TS är en annons av något slag eller på annat sätt bryter mot våra forumregler. Det är nog de enda anledningarna till att jag plockat bort en tråd i alla fall. Men om en diskussion i en tråd skulle hetta över så till den milda grad att det är mängder av personliga påhopp och/eller känslig information i den så skulle den också plockas bort.

    Hmm, måste fundera lite på om det finns några fler anledningar

  • Pumpki­n
    Äldre 3 Mar 22:20
    #12

    Alltså om en tråd som spårar ur helt och verkligen inte är trevlig att läsa, då stänger vi den ju. Då kan vi egentligen lika gärna plocka bort den i och med att den då bara tar upp plats på servern, men än så länge vet jag inte om det har gjorts nån gång faktiskt. Förutom ikväll då

  • Pumpki­n
    Äldre 3 Mar 22:21
    #13

    Har faktiskt ingen aning, har skickat mail till Johan och frågat


    Lady o Lufsen skrev 2008-03-03 22:20:46 följande:
    ...dessutom undrar jag om JAG var den enda som inte fick upp en svarsruta efter inlägget utan det stod "Tråden avstängd för svar" hos mig i alla fall. Jag kunde inte svara?...men ytterligare två inlägg droppade in?Vad beror det på?
  • Pumpki­n
    Äldre 3 Mar 22:28
    #16

    Japp, strange. Därför jag har mailat Johan

  • Pumpki­n
    Äldre 4 Mar 10:14
    #19

    Så länge ingen anmäler (t ex någon av er eller någon av oss moderatorer) så händer inget med tråden, helt korrekt. Det är svårt för oss att hinna med allt som skrivs på BT, därför behövs det att medlemmar tar sitt ansvar och anmäler också


    Efter 11 år är det min tur skrev 2008-03-04 10:10:52 följande:
    Jag undrar....jag har sett trådar som varit MYCKET MER påhoppande eller vad man nu vill kalla det men får den fortsätta så länge ingen anmäler?
  • Pumpki­n
    Äldre 5 Mar 10:09
    #22

    Jag har lämnat över frågan till Johan och han borde komma in och svara när som helst.

    Det jag däremot kan säga är att jag tvivlar på att det har med din tillsägelse att göra (och det var inte pga ditt inlägg som jag stängde/tog bort tråden), för hos mig var tråden också stängd (även om jag då har möjligheten att öppna den genom en knapptryckning).

Svar på tråden Att en tråd tas bort...