• MrsThurhagen

    Vanlig kostym?

    Hur långt kan man komma med en vanlig svart kostym? Hur pass fint är det? När går gränsen till frack osv? :D trixig fråga kanske :)

  • Svar på tråden Vanlig kostym?
  • 10 års förlovning får räcka

    majamyra: Jag har beställt likadana kläder som du till mina pojkar. De kommer bli helvita, vit skjorta, vit kavaj och vita halvlånga byxor. Blir jur sött som helst tycker jag! Dessutom är en flicka brudnäbb och ska ha en vit variant av den klänning du har i ditt galleri. Kan knappt vänta tills jag får se min 2,5-åriga son gå hand i hand med lika gamla flickan i de kläderna!

  • majamyra

    10årsförlovningfårräcka: Låter ju jättebra. Valde du alltså de halvlånga byxorna som var till skjortan och kavajen?

  • MrsThurhagen

    Det låter ju hur bra som helst med en väst under!! Frågan är hur det ser ut med snittet på hans kostym. Kanske måste skaffa en mer slimmad kavaj...

  • MrsThurhagen

    Nån som har några bilder på karln i kostym... Jag måste säga att frockcoat o frack e inte alls i min smak :/

  • The Bumblebee

    Min m2b ska ha "vanlig" kostym, men vill ha väst och plastrong till. Vi höll på att skratta ihjäl oss när vi tittade på bilder på kläder till brudgummen - innan han skulle sätta på sig en smoking liksom

    Så vi kommer att köra på kostym. (en sådan som han sedan kommer att kunna använda vid andra festliga tillfällen) Förmodligen en grå eller beige kostym och västset i ivory (samma färg som min klänning) alt. rosa Vi får se hur långt jag kan styra honom...
    Våra smågrabbarna ska ha knäbyxor och skjorta som är bekvämt att leka i. Förhoppningsvis beiga byxor och ljusrosa skjorta - beroende på vilken färg m2b bestämmer sig för...

  • Therece

    Min blivande man ska ha sin relativt nyinköpta mörka kostym med svaga kritstrecksränder, den är jättesnygg i modellen o han känner sig bekväm.. Tänkte sedan satsa på en snygg väst + slips, ev i ivory, lätt mönstrat, har sett på bild... Men hur är det med slips, kan man ha ivory eller är det för likt vit=begravning??? jag ska ha vit bukett så har liksom ingen annan färg att ta upp..

  • 10 års förlovning får räcka

    Idag köpte vi en brun kostym med kritstreck till M2b. Ska också ha väst i ivory och kravatt i i samma. Blir fint till min klänning i ivory då såklart! Det är absolut inte begravning!

    Jag ska ha cremefärgade rosor till detta. Temat på bröllopet blir brunt/creme/pärlemor... Blir perfekt det här tror jag!

  • Karga81

    www.suitopia.se
    Min m2b tänker beställa därifrån, kul att få designa kostymen och få den uppsydd efter sina egna mått, tror han blir jätte snygg :)

  • halo08

    Min m2b har köpt en kritstrecksrandig(tätrandig)kostym, han ska ha en svart väst, vit skjorta och en ganska ljust grön slips, han blir så snygg!!! Vi tycker det passar oss.
    Jag har en ganska så enkel klänning utan släp och stenar, det blir nog bukett med krämfärgade långskaftade rosor med grönt runt om.
    Vi vill att helheten ska bli bra! (ja det vill väl alla förresten :))
    Det hade kännts konstigt om han ville ha frack eller nåt då hade jag varit tvungen att "fläska " på med en annan klänning om ni förstår hur jag menar.

Svar på tråden Vanlig kostym?