• Cissit

    Vanlig kostym?

    Jag tycker faktiskt att kostym är det allra snyggaste på män, gärna en tredelad då (med väst alltså) skitsnyggt! Vi tänkte nog köra svart eller mörkgrå kanske...med väst och pastrong/kravatt i samma gröna som tärnklänningarna (tror jag iaf :) En ny kostym är bara en bra investering för honom då han använder det ibland i jobbet. Han har redan en grå som är jättefin, för min del kan han använda den men han tycker det känns trist att gifta sig i en gammal kostym :P

  • Cissit

    Ingen som har funderat på att beställa från suitopia eller har någon erfarenhet av det? Hittade dit idag efter att ha hittat det i en annan tråd....kanske man skulle ta och beställa lite tygprover. Det var rätt billigt...och skräddarsytt.

  • Cissit

    Åh, jag hade hoppats på att lura på min m2b väst och plastrong...men så igår så sa han att han inte ville ha plastrong, att det skulle kännas konstigt...så det får väl bli en slips istället...men plastrong är ju sååå snyggt :(

  • Cissit
    Saxiquine skrev 2008-03-31 19:43:57 följande:
    Min kille har varit rätt anti till kostym unde de år vi varit tillsammans.Men i samband med att han plockade ur sina dreadlocks köpte han en snygg smalrandig manchesterkostym i grått som han hade på nyår.Och när vi var på dop i påskhelgen såg han annan långhårig kille i kritstrecksrandig svart kostym och tyckte det såg coolt ut, så det funderar han på att ha på vårt bröllop =)
    Åh kritstreck är SÅ snyggt. Jag skulle kunna tänka mig det för min m2b...men tanken är att han ska kunna använda kostymen i jobbet sen och jag vet inte om han kommer använda en med kritstreck...dessutom så ville han att marshalkarna skulle ha likadana kostymer och vi kan nog inte riktigt kräva att de ska ha kritstrecksrandiga, vi har inte råd att betala två kostymer till direkt heller. Men man kan ju alltid kolla upp det med dem iofs.
Svar på tråden Vanlig kostym?