Inlägg från: hjartan |Visa alla inlägg
  • hjartan

    tjohoo majbrudar -08

    Jo pingst var vanligt förr, men nu är ju den helgen en dag kortare än förr. Kanske att det beror på det.

  • hjartan

    Jag ska försöka att lära sambon dansa vals eftersom jag kan själv. Får väl se hur det går. I värsta fall får det bli en tryckare istället. Fast det är nog dags att börja träna om vi ska hinna med det också.

    Vi kommer att valsa till Där gullvivan blommar med Grymlings.

  • hjartan

    Vi vet också i princip hur många som kommer. Två osäkre pga av arbetstid, men de vet snart. Ska fixa med festhäftet idag då vi ska träffa toastmaster imorgon.

    ...och så MÅSTE vi bestämma ingångslåt och meddela tjejen som ska spela.

    ...och en hel massa annat, och idag har jag inte lust precis...

  • hjartan

    Stressigt känns det här med. Känns som om inget blir klart. Jag håller på och fixar hela tiden, men lite här och lite där. Hoppas snart att jag får något helt klart, så jag liksom kan lägga det till sidan så länge.

    Håller på med askar som ska vara placeringskort och att dekorera festhäftena.

  • hjartan

    Jag hade nog förklarat för dem att ni behöver ett ja eller nej från dem nu. Det borde de förstå. Sedan får du ju i så fall jaga vidare.

    Själv måste jag ta itu med barnvaktsfrågan, eftersom våran 2 åring inte ska vara med efter vigseln.

    Askarna är inte klara än. 4 st kvar att vika sedan ska de fyllas, fixas namnskyltar och knytas snöre runt.

    Har påbörjat dekorationen av festhäftena med.

    Träffen med toastmaster blev också av i veckan och det känns bara bra. Han tar det på stort allvar och avlastar därmed en del.

    Imorgon ska vi förhoppningsvis fixa skor till tösen och en del andra grejer.

  • hjartan

    Emellanåt smyger nervositeten på. Jag är mest rädd att jag kommer att bli så överväldigad av känslor att jag liksom går i dimma eller bara gråter eller nåt under vigseln.

    Vi gifter oss borgerligt så här blir det inga psalmer, men två solosånger blir det.

    Pratade med vigselförrättaren igår igen och nu är vår cermoni nästan spikad. Hon kom med bra tips och jag litar fullständigt på henne. Hon går verkligen in för det.

    Har också fixat barnvakt, skor och klänningstyg till tösen, bikini (till bröllopsresan knappt en vecka efter) och lite annat smått och gott, så planeringen rullar på bra just nu.

  • hjartan

    Hälften av askarna har nu innehåll och band runt sig. Över hälften av festhäftena är dekorerade. Det går alltså framåt lite i taget.

    Näbbklänningen är på G och jag skulle gissa att den blir klar om några dagar.

  • hjartan

    Vi hade ganska tidig osa och det är skönt. Vi väntar bara på en som inte kan ge besked pga arbetstider, men det borde bli klart i dagarna.

    En stor del av planeringen ligger kring buffén för vår del och den kan vi ju inte göra innan. Försöker strukturera upp när olika rätter kan göras och hur de ska läggas upp osv.

  • hjartan

    Här måste också fixas underkläder och diverse strumpor.

    Saknade ett ark papper och kunde inte göra de tre sista askarna och festhäftets utsida, men annars är de klara.

    Tänker trycka vårt monomgram på ett blått sammetstyg och hänga det framför vår plats vid bordet. Det dröjer dock minst en veckan innan jag får färgen som jag just beställde.

  • hjartan

    Här blir det ingen secret box tyvärr. Med mindre kilo på kroppen skulle jag kanske överväga det. Men något nytt att visa upp för m2b på bröllopsnatten får det iaf bli.

Svar på tråden tjohoo majbrudar -08