Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    SEPTEMBER!!!.. Häääääär kommer viiiiii!!! *wiii*

    Välkommen alla nya. Här skall ni nog kunna få mycket tips och idéer. Några av oss har hängt här sedan september/oktober så vi har nog kommit en bit. Men ingen panik för det. Jag tror absolut man hinner få ihop allt på 5 månader.

    Ja hindersprövningen gäller bara 4 månader så än är det nog bra att vänta lite.

    Wennerström jag fick ett sidtips för ett tag sedan, vet dock inte hur mycket page det är där. På mitt jobb är internet spärrat för många av dessa sidor. Men du kan ju kolla själv. På Emmadaley har de frisyrer för olika långt hår.

    Jag har själv page och räknar absolut med att det skall gå och sätta upp på något vis. Helt utsläpt tänker jag då inte låta mitt vara.

  • lanovia 08

    Välkommen Madison75. Självklart får du vara med på listan. Det är bara att leta upp den senast uppdaterade listan (finns nog ca 1 vecka bakåt i tiden) kopiera den och lägg till dig själv.

    Snart fru Wennerström du kanske skulle göra ett tillägg i trådstarten där det står hur man gör för att komma med på listan. Börjar bli tjatigt att upprepa denna info. (inget ont åt er nya för hur skall ni kunna veta)


    Madison75 skrev 2008-04-08 17:43:31 följande:
    Får man va' med på listan elle?!Vi ska slå till den 6:e september! Vad kul att se att det är så otroligt många som står med där.Allt lycka och välgång! *bugar och niger högtidligt* fniss!
  • lanovia 08

    Hade jag gift mig i Göteborg så hade jag fixat håret hos Salong Saxée. Det är där jag klipper mig och jag är supernöjd med dem. Nu vet jag ju iof inte vad det kostar att fixa håret där. Risken är nog att de är dyra...


    Troll1 skrev 2008-04-08 15:55:01 följande:
    Snart fru Wennerström skrev 2008-04-08 14:33:12 följande:
    Jag har ingen frisör tyvärr. Bor i Göteborg och tar tacksamt emot tips!
  • lanovia 08

    Jag vet hur det är. Gäller ju att ha kolla på allt själv!!! Tänk om man bara kunde låta någon annan fixa det och slappna av.
    Iof vi har faktiskt gjort så med dekorationen i festlokalen. Den får våra mammor fixa och än så länge klarar jag det utan att lägga mig i.


    Moonlightshadow skrev 2008-04-08 16:24:42 följande:
    Nu kan jag börja pusta ut, det mesta verkar falla på plats nu med bröllopet. Vi får mycket hjälp av våra föräldrar, vilket är bra. Här om dagen sa pappa till mig att det ända jag behöve bry mig om var att jag skulle komma till kyrkan till vigsel ska börja och att jag skulle ha klänningen på mig och säga ja. HAHA, jag som är "kontrollfreak". Bara att han sa det så fick jag NÄSTAN panik... hehe... men det är så jag är
  • lanovia 08

    hihi... tack vad bra!

    Snart fru Wennerström skrev 2008-04-09 13:21:43 följande:


    hihi^^.. tur att du håller reda på mig lanovia!! .. så nu är det fixat
  • lanovia 08

    Lycka till skonie!
    Tror jag har frågat dig det här förut? Men har glömt bort svaret, hur gör ni med övriga gäster för att säkerställa att de inte bokar in något annat den helgen?

  • lanovia 08

    Hehe.. och vi som skickade ut våra redan i januari.


    Skonie skrev 2008-04-12 21:49:58 följande:
    Kan inte hjälpa att jag tycker ni skickar ut inbjudningarna tidigt. Ok, vårt bröllop är inte som vanligt men jag skulle absolut reagera om jag fick en inbjudan till ett bröllop om 5 mån
  • lanovia 08

    Fröken förväntan, vilken fin klänning.

    Var meningen att min mamma skulle sticka en sjal/cape till mig. Men vi hittade en jättefin vit sjal efter mormor hemma hos mina föräldrar som vi nästan hade glömt bort. Den passar jättebra till klänningen. Känns bra att kunna återanvända mormors sjal, också får hon vara med på ett litet hörn av bröllopet. (även om jag aldrig hann träffa henne)

  • lanovia 08

    Kärlek08, jag säger som de andra. Låt det vara. Jag tror du har rätt i att du har skrivit typ Kärleken allt övervinner. Och det är ju inte någon katastrof. Och då har ni sedan två alternativ: Låtsas som det regnar eller gör som ni tänkt något roligt av det.

    snart fru Wennerström, ja det verkar som det är du och ja som är du och jag som är de uppstressade och nojjiga i den här tråden. Fast nu tycker jag det är är skönt. För det mesta stora är gjort. Och det är liksom bara i lugn takt att avklara det som är kvar i väntan på stora dagen.

    Snart fru Wennerström skrev 2008-04-14 11:02:23 följande:


    hehe jadu lanovia, nästan samma här. Tror vi är ute tidigt med det mesta .. dock funkar jag så (även du vad jag förstått).. blir ju såååå stressad för miiiinsta lilla!!lanovia 08 skrev 2008-04-14 08:10:25 följande:
Svar på tråden SEPTEMBER!!!.. Häääääär kommer viiiiii!!! *wiii*