Inlägg från: Kärlek08 |Visa alla inlägg
  • Kärlek08

    SEPTEMBER!!!.. Häääääär kommer viiiiii!!! *wiii*

    Det hoppas jag verkligen så jävla dyra som de var Nädå, jag tycker mina kängor är så grymt snygga att jag MÅSTE använda dem fler ggr.... (finns i galleriet)


    Ankan80 skrev 2008-04-23 14:52:26 följande:
    Visst måste man väl kunna använda brudskorna fler än en gång?!Till andra fester menar jag..
  • Kärlek08

    Jag tänkte ha ranunklar i min bukett, för jag älskar dem. Vet du vad jag har gjort? Beställt vita ranunkellökar på nätet. De ska jag plantera i min trädgård, vårda ömt och hålla tummarna för att de blommar till bröllopet... Det kräver iofs både en trädgård (eller en stor kruka iaf), en aning kunnande om blommor och lite tålamod och hopp men de ska blomma juli-sep så rent tekniskt borde det funka. Jag har dock en plan B bestående av rosor ifall det inte funkar. Jag kommer även ha hemodlade vita luktärter i min bukett och de har jag hittills aldrig misslyckats med... Lycka till!!

    Helena Johansson skrev 2008-04-23 22:10:45 följande:


    Åhhh en fråga till om blommor... Jag älskar ranunklar men finns de att få tag på 6 september tro? Hoppas nån vet
  • Kärlek08

    Skonie och fröken förväntan: Era klänningar är jättevackra på er! Jag skulle inte se klok ut i ngn av dem men ni som är lite skira i kroppsbyggnaden ser underbara ut i spets. Jag är mer åt kroppsbyggarhållet ja behöver ngt rejält.

  • Kärlek08

    synd, det är det jag satsar på... det ser "värre" ut när jag spänner... lite knöligare då
    Fröken förväntan skrev 2008-04-24 10:13:16 följande:


    Kärlek08 skrev 2008-04-24 10:06:32 följande:
    Tack Ja, det är tur att det finns så mycket att välja på. Jag provade Asperan som du ska ha och "let me tell you"... den är mycket snyggare på dig! Sen kan man ju diskutera det här med kroppsbyggarhållet på kroppen... knappast
  • Kärlek08

    jaha här tittar man bort i två sekunder och får läsa ikapp flera sidor! Kul att så många hittar hit, välkomna alla nya och grattis till Ulrika som vann (fasen jag var ju också med i de där tävlingarna )!

    Jag har precis delat ut de första inbjudningskorten. Har en grupp tjejer som ses en gång i månaden och fikar. har varit tyst så länge nu att jag sade till min sambo i torsdags när det var dags för fika igen att jag skulle explodera om jag inte fick ge dem sina inbjudningskort iaf (trots att infobloggen inte är klar...). De blev superförvånade, hihihihihi och glada. Snart skickar vi de andra också, bloggen måste bli kalr bara...

    Mina två stora tankenötter just nu är hela vigselcermonin (hur, vilka låtar, vad händer osv), vi har en präst bokad, tror vi, han var så förvirad när jag pratade med honom sist. Måste ringa igen. Vi behöver dock en kantor. Och bestämma musik. Den andra nöten är maten. Vi ska ha välkomstmingel (drink + tilltugg), brudskål, förätt, huvudrätt med buffédukning och bröllopstårta. Tänkte försöka ha ngt slags tema som går igen. Svenska delikatesser är tanken just nu. Förslaget jag har just nu är:

    Mingel: en (stark) välkomstdrink med hallon, tunnbrödstilltugg i två varianter (renkött/pepparrot/dill och endera en veg eller lax/?/?)

    Brudskål: mousserande med hemgjord svartvinbärslikör

    Förrätt: räk- och kräftstjärtstårta (kavringbotten) med röd romdekoration

    Huvudrätt: Hjortfilé(?) med kantarellsås, rostade rotsaker, sallad och ngn slags potatis (duchesse? puré? gratäng?)

    Bröllopstårta: smultron/vanilj? smultron/choklad? jordgubb/lime?

    Kommentarer/förslag? (ursäkta det lååånga inlägget!

  • Kärlek08

    ohhh nu kom jag på en tårtkombo till rabarber/jordgubb/vanilj???

  • Kärlek08

    Skonie: tack, ja det kanske är så med vanilj... jag tillhör den andra sorten. Dina blommor heter flamingoblomma.

  • Kärlek08

    ohhh tack för påminnelsen, nu ska blanketterna på lådan och inbjudningarna ut...!! fattar inte varför det går så trögt med dem. Jag har för mycket att göra!

  • Kärlek08

    ahhh det klassiska "du är ju såååå braaaaa på det"-argumentet . Jag håller naturligtvis med på en gång,
    lanovia 08 skrev 2008-05-08 21:46:24 följande:


    Du var så duktig på det så gör du det igen.
  • Kärlek08

    vår präst har tackat ja och är bokad!! fick just mail! skööönt

  • Kärlek08

    Anakan80: enligt min kollega som sitter här bredvid och ska giftya sig i slutet av juni så tog det 1-2 veckor, max tre.

  • Kärlek08

    bra att inte all har fått ut sina inbjudningar... mina ligger fortfarande frankerade och klara i hallen och bloggen är fortfarande inte klar. Men idag skyller jag på megamigrän som precis har släppt så detta är det mest intellektuella jag klarar just nu...

    Foxyloxy: Grattis till skorna, det är sååå skönt när man kan boka av ngt på listan. Jag har nu fått hem mina kängor som jag ska ha, mamma kom med dem i förrgår så nu beundrar jag dem hela tiden (bild finns i galleriet).

    Jag behöver hjälp med två saker; är på jakt efter örhängen och har letat länge. Jag vet precis hur de ska se ut men hittar inga så om ni har sett lite större ringar (typ 6-7 cm i diameter), ganska tunna, med strasstenar runt hela någonstans så hojta gärna till. det andra kan man tro är enkelt men verkar omöjöligt. VAR får man tag i vita flytljus????? Gärna modell lite större...???!!!

  • Kärlek08

    det ser bra ut skonie, jag tycker kanske att det blir lite upprepande när det står cermonin två ggr. kan man skriva ngt annat? hmmm... typ "efter vigseln" kanske? Känns inte lika upprepande av ngn anledning.

    Ngt tråkigt hände mig idag, min tärna hoppade av

  • Kärlek08

    Tack alla för att ni bryr om mina små missöden . Min tärna har hoppat av (och jag har bara en) av personliga anledningar. Jag ska inte hänga ut hennes privata angelägenheter här men hon ringde mig och hon känner att hon inte kan ge mitt bröllop och förberedelserna till det den glädje och uppmärksamhet som hon skulle vilja. Hon har därför valt att hoppa av. Det är jättetråkigt men samtidigt så är hennes välmående viktigare än mitt bröllop. Gift blir jag ju ändå, med eller utan tärna. Jag ska fråga en annan tjej och förklara läget, hoppas att hon förstår och inte känner sig som en reserv... annars skiter jag i att ha tärna. Det löser sig. Blir lite annorlunda bara...

    Nu lite goda nyheter . Jag har äntligen fått tummen ur och lagt inbjudningarna på lådan, igår fick jag hjälp med bloggen så den är fiiiin nu. Jag har bokat en secret box-fotografering (igen, jag bytte fotograf), jag har beställt saker till dukning och jag ska beställa min klänning idag.

  • Kärlek08

    Jag bytte fotograf för att jag bokat en tjej i tyresö för att jag tyckte hon var billig och jag ville ha bilderna höhupplösta på CD. Jag trodde att jag skulle få ALLA tagna bilder av henne men jag fick bara 16 visade det sig. Jag bokade om till Lina&Linda för att de finns i innerstan och för att det ingick fler saker till samma pris. Jag får (för 1995 kr)sminkning, hårstyling, fotning, album och cd med 16 bilder. Hos den andra fotografen fick jag fotning och Cd med 16 bilder för 2100 kr.

    Oj, vad har jag beställt till dukningen; presentaskar, toastmasterklocka, band, servetter, cake topper, godis, bröllopsbubblor och lite annat smått och gott för typ 2000 kr

  • Kärlek08

    jättekul.det blir så dyrt bara!! Jag beställde från calligraphen för drygt 800 och sedan hittade jag en amerikansk sida som allt var så himla billigt från så jag beställde en hel del för 111 dollar men sedan blev frakten 78 dollar!!! Jag fick ändå mer för pengarna än om jag beställt allt från calligraphen... bara inte tullen blir skitdyr...

  • Kärlek08

    linil: det kommer vi (läs jag ) att göra... vi kommer göra det själva alltså, en gång kontrollfreak, alltid kontrollfreak. Nädå, ja tycker sånt är kul...

Svar på tråden SEPTEMBER!!!.. Häääääär kommer viiiiii!!! *wiii*