Inlägg från: Troll1 |Visa alla inlägg
  • Troll1

    SEPTEMBER!!!.. Häääääär kommer viiiiii!!! *wiii*

    aprilsolen skrev 2008-03-06 10:41:30 följande:
    Jag funderar lite på att föreslå att vi ger varandra morgongåvan redan på bröllopsdagens morgon. Detta för att jag gärna vill ge honom ett par vackra manchetter, och det är ju ingen poäng att ge honom dagen efter, vill ju att han ska ha dem på sig under bröllopet. Själv så önskar jag mig ett hängsmycke till brudklänningen, och det funkar ju inte heller att få dagen efter... Jag tror att det kan kännas lika speciellt att ge varandra något på morgonen för bröllopen, som dagen efter. Hoppas jag iaf. Själva traditionen med morgongåva är inte så viktig för mig.
    Tycker det låter bra! Man kan ju alltid ge varandra ngt litet dagen efter också om man nu vill det.

    Jag behöver tips på snygga, stilrena manchettknappar.
  • Troll1

    Vi tänker skicka ut dem i april med OSA för midsommar.
    Har köpt hem det mesta till dem nu så det är "bara" att börja dona med dem.

  • Troll1
    Ajjse skrev 2008-03-09 10:16:54 följande:
    Det blev en Lilly! Bild finns i mitt galleri. Hade tänkt att ge mig ut i Göteborg och titta i alla affärer men det sa klick med en gång så jag ville inte ställa till det i huvudet... Det finns för mycket att välja på!!
    [/citat]
    Grattis!
    Kärlek08 skrev 2008-03-07 15:04:20 följande:
    [citat]
    Vi har inte skickat några inbjudningar, längsta resväg för gästerna är dryga två timmar (utom min 93-åriga ga´mmelfaster som bor i tysklnad, men hon är alltid med på noterna! ) det blir i mars/april. Min tärna och tillika inbjudningstextsmakerska har lite fullt upp så jag får snällt vänta lite...Vad det gäller morgongåva så kommer jag fota mig för en secret box men bara ta bilderna på CD-skiva och sedan göra en egen fotobok till honom på www.myphotobook.se och en fotoalmanacka (som han får i julklapp), dessutom har jag köpt 52 Naughty Nights som han får också...
    Var hittade du ett ställe där du kan köpa den på cd??
  • Troll1
    Ajjse skrev 2008-03-09 13:17:51 följande:
    Vilken fin klänning! Jag har tittat mycket på Aspera och det var en Aspera eller en Lilly som jag ville ha, men i Kungsbacka ville dom inte ta in Aspera i år, hon tyckte inte om årets kollektion..??? Konstigt det är väl kunden som ska bedömma det? Hur som helst så har jag inte fått prova någon och nu ska jag absolut inte ge mig ut och leta, nu har jag bestämt mig. Hur mycket kostade din klänning? Jag har 6000 som budget för klänning och har fått för mig att Aspera är lite dyrare men det kanske inte stämmer?
    Jadu, hon är allt lite speciell den kvinnan där...
    "Tycker inte om årets kollektion..."??
    Hon var sur på nån leverantör när jag var där.
  • Troll1
    höstbrud2008 skrev 2008-03-18 10:20:23 följande:
    jag har också fått ja från min toastmaster! Nu ska bara sånganföranren tillfrågas. Inbjudningarna ska jag pyssla med nästa vecka. Vi har även berättat för hans familj nu och hans mors första kommentar var att det skulle bli dyrt, och att vi måste ha äktenskapsförord. Inget grattis, ingenting. Nåja hans morfar blev glad!
    Oj, det var tråkiga kommentarer.
    Jag blev lite förvånad att inte fler i våra familjer blev översig glada. De har tjatat lite på oss sådär i smyg. Men det blev väldigt lugn respons.
    Hoppas på lite mer engagemang när det börjar närma sig.
  • Troll1
    matildaochniklas skrev 2008-03-19 15:13:31 följande:
    Nu har jag postat våra inbjudningar Hoppas att vi inte har glömt någon!
    Oj, redan? Är det jag som är se eller?
  • Troll1

    Höstbrud 2008 skrev 2008-03-23 21:50:34 följande:


    Nu tjejer får jag dra mig ur denna tråd....det blir inget bröllop i september...Jag är gravid!! Helt otroligt men sant så vi kommer nog gifta oss i Juli istället här hemma i göteborghar varit roligt att hänga här dock, men nu blir det plöstligt bråttom att fixa allt igen och till juli...men vi ska ha ett hälften så stort bröllop nu så det ska väl kanske inte vara en alltför stor utmaning.Önska mig lycka till
    Ett stort grattis & Lycka Till med bröllop mm...
  • Troll1

    lanovia 08 skrev 2008-03-24 21:54:14 följande:


    Höstbrud 2008, GRATTIS!!! Vad roligt!!!! Lycka till med bröllopet och barnet. (jag längtar själv tills vi slänger pillrena åt skogen, på bröllopsdagen eller strax innan)Idag har vi köpt kostym till sambon! Gud så fin han blir.
    Var hittade ni kostymen och tala gärna om priset om du vill...
  • Troll1

    lanovia 08 skrev 2008-03-26 09:23:49 följande:


    Troll1, vi hittade den på Brothers. De säljer just nu kostym, skjorta och slips för 1995 kr. Såg förresten att ni gifter er i Tuve k:a. Min brorsdotter döptes där för några veckor sedan. Den kyrkan är så mysig!!!Prästen sa att de brukar vara mycket bröllop i den.
    Tack för tipset! Vad roligt med kyrkan! Vi var där och ja, den var verkligen jättesöt o mysig.
Svar på tråden SEPTEMBER!!!.. Häääääär kommer viiiiii!!! *wiii*