• Pingstbrud 2008

    Vad kommer er man/marshalk göra dagen D..

    Hmm vad kommer era blivande män och ev. marshalker/bestman göra på själva bröllopsdagen innan vigseln medans brud och tärnor är hos frisören och fixar sig fina?? Har själv inte tänkt på detta förens min blivande frågade - men vad ska jag göra om du ska vara hos frissan hela dagen och vi inte kommer ses förens vid kyrkan?

    Så jag bollar över frågan till er, ge mig lite bra tipps!

  • Svar på tråden Vad kommer er man/marshalk göra dagen D..
  • malous

    Jag tror att min fästman kommer att vara med mig så jag vet inte tyvärr.

  • pannkaka

    vi gifte oss i lördags vilket känns alldeles underbart...går knappt att beskriva!

    Min man och hans kusin (bestman) spenderade dagen hos min bror med fotboll tv-spel och god mat...och det var superbra. Han var hur avslappnad som helst när vi möttes upp för fotografering och vigsel

  • eleja

    Min man åkte till hotellet och checkade in och lämnade väskorna så att det skulle vara klart och träffade fotografen för att gå igenom platsen och sådant (vi hade fotograf i kyrkan och tog prträtt efteråt). I övrigt var han och åt lunch emd sin marskalk och hade en väldigt lugn dag. Det tror jag är det bästa sättet, lite som du gör när du sitter och blir ompysslad.

  • Waersta

    Min m2b kommer åka till hotellet och checka in- lämna väskan. Hämta blommorna. Kolla in vigselplatsen så att allt är ok.

  • 20080301

    MIn blivande ska checka in oss på hotellet på lördag sen ska han umgås med sina barn för dom bor inte i samma stad som vi gör

  • Pingstbrud 2008

    tack för alla tipps! Tar gärna emot fler..

  • 2008-08-09

    Min blivande kommer nog att ta en låååång välbehövlig sovmorgon och få en stor och god frukost av sin mamma. De måste nog börja åka mot kyrkan redan vid 12 eftersom det är en bit mellan våra barndomshem.
    Anledningen till att han är hos sin mamma är för att vi kör gammaldags och sover hos resp föräldrar kvällen innan! Samt att jag tror han kan behöva en kvinna för att hjälpa till med påklädning på bröllopsdagen!

  • Zozo

    Min make tillsammans med sin bâste vän tog hand om alla gâsterna som kommit dagen innan eller som kom under dagen, installerade dem i sina rum och minglade och stâllde i ordning lite. Själv var jag bara borta i 3h ungefär. Sedan gjorde vi oss bada klara i rummet/badrummet och gick ner till den vântande skaran.

  • KIKKIHOLMBLAD

    Min blivande och hans bror/bestman kommer förmodligen njuta av lite lugn & ro. De snackar tom om att åka iväg och träna på morgonen för att bli av med lite överskotts-energi :)

  • Birella

    Han kommer få sitta o vänta ;) nä men vi kommer bli tvungna att gå upp i otan för jag skall vara hos frissan 6.00 på morgonen! Så jag jag skall ringa o kolla om han kan klä på sig och göra sig i ordning där (hos firsören) medans hon fixar till mig. Fotografering kl. 8.30 för vår del, och vi tänkte att det blir onödigt att åka flera resor eftersom det är ett par mil dit vi ska, så greja i ordning sig är nog vad han också kommer att göra.

Svar på tråden Vad kommer er man/marshalk göra dagen D..