• Ajjse

    Nya Göteborgsbrudar

    Jag vill oxå vara med..
    Gifter mig den 13/9!
    Jag kan rekommendera Cayenne hårstudio i Mölndal (Jungfruplatsen), dom är supertrevliga alla tjejer som jobbar där.

  • Ajjse

    Kul! En till som har precis 6 mån kvar!!


    bjornis skrev 2008-03-13 21:14:30 följande:
    Jag vill me vara med. Gifter mig 13/9 jag med! :)
  • Ajjse

    Är ute efter en slöja som är ca 50 cm lång med satinkant. Hade tänkt att köpa en begagnad men hittar ingen... Är det någon som vet hur mycket en ny slöja kostar ungefär?
    Glad påsk på er

  • Ajjse

    Jag såg det, men den är för lång och den som finns i Skövde är redan såld.. Jag beställer en från Dreambride.se samma ställa jag beställt klänningen ifrån. Hon sa att den är enkel att justera, den är nämligen 1 m lång.
    Glad Påsk!


    Tit skrev 2008-03-21 22:01:33 följande:
    Det finns en med satinkant på köp och sälg nu men vet ej hur lång den är!
  • Ajjse

    Det finns en bra lokal i Anneberg,inte så långt från Lindome. Älvsåkersgården heter den, du kanske känner till den? Vi ska ha vår fest där i september. Gå in på www.kungsbacka.se så hittar du telefonnr där.

    Jag är också gärna med på en träff.

    Prinsessan no 1
    Mizty
    Busfia
    SarahochDavid
    Daniela
    Tit
    Ajjse


    Danielaa skrev 2008-04-01 12:42:53 följande:
    Ooj, länge sen jag kikade in nu oxå... Hoppas allt e bra me er allihopa! En bröllopsträff låter urkul!Vi har ju "gott om tid" att planera men ni som kommit närmare har ju säkert massa idéer å bra tips till oss andra! Nån som har koll på nån bra festlokal? Vi bor i Lindome så allra helst lite i närheten såklart men även annat om ni har tips! Träff i Gbg:Prinsessan no1MiztyBusfia
  • Ajjse
    Danielaa skrev 2008-04-02 21:26:32 följande:
    Ajjse: TUSEN tack för tips! Har ringt dit nu precis å bokat in en träff på fredag så vi ska kika på de! Tack igen!
    Vad bra! Hoppas att ni tycker om lokalen. Jag har varit där på bröllop förut och det blir jätte trevligt med fin dukning osv. När gifter ni er?
    Jag ska ringa och höra så att det inte skett något konstigt med vår bokning, jag har betalat in en del men har inte fått någon bekräftelse. Kan vara bra att göra innan inbjudningarna går ut...
  • Ajjse

    Danielaa: Lokalen var bokad och betald! Så nu kan jag beställa inbjudningskorten för att skicka ut dom i maj. Dubbelkollade även kyrkan igår och det var också som det skulle.. Det är min värsta mardröm att dyka upp till kyrkan eller festlokalen och så har det blivit något fel med bokningen..

    Vi beställde min ring i söndags! Det är den som jag har som visningsbild, ligger även i mitt galleri. Det var inte lätt att bestämma sig, det finns ju så många snygga!

  • Ajjse

    Danielaa: Nu är jag nyfiken! Vad tyckte du om Älvsåkersgården?

    Hade hoppats på att min klänning skulle kommit idag, men det hade den inte.. Fick ett mail från Annette på Dreambride för två veckor sedan, då hade klänningen kommit till henne och hon skulle bara packa om den. Ja ja den kanske kommer nästa vecka..

  • Ajjse

    Jag är så himla ARG!!!!
    Har en kollega som bara tänker på sig själv och som inte var nöjd med dom veckor hon fått semester. Vi har båda barn och måste dela på dom veckorna som dagis och skolor är stängda. Förra året hade jag sen semester och fick då tidig i år. Spelar mig ingen roll, bara jag kan vara med min barn 2 av fya veckor så är dom med sin pappa resten. MEN!!! Hon ansökte om föräldrarledighet HELA juli OCH augusti!! Så nu vet jag inte om jag kan vara ledig när skolan är stäng.

    Nä, nu ska jag hämta min klänning som kom igår!
    Det ska jag njuta av!

  • Ajjse

    Känner mig lite nöjdare idag!!! Hon har satt sin sista potatis på det här företaget. HAHAHAHA!!! Det är fler än jag som är lite irriterade om man säger så.. och skadeglada...

    Klänningen är jag jätte nöjd med! Ska hem och prova den nu!

    Angående fikat så har jag svårt ojämna veckor då mina barn bor hos mig. Jag ska kolla upp och återkommer!

Svar på tråden Nya Göteborgsbrudar