• Mizty

    Nya Göteborgsbrudar

    Hej, hej! Hoppar in här oxå Vi gifter oss den 8/11 i Tuve gamla kyrka & ska ha festen på Stora Holms säteri.
    Håller oxå på som bäst med att kolla catering!!

  • Mizty

    Vad kostar det där?


    SarahochDavid skrev 2008-02-26 20:29:03 följande:
    Jag har pratat med flera angående hår och make men bestämde mig för Renada på Chalmersgatan, det var de som var trevligast och verkar mest prisvärda!
    Kul med en Gbgtråd med en massa nya människor som kommit ungefär lika långt i planeringen
  • Mizty

    Det var ju ett bra pris!! Görs det provuppsättning & provsminkning innan?


    SarahochDavid skrev 2008-02-26 22:10:28 följande:
    Mizty: Runt 2000 kr för både hår och make.
    [/citat]

    Så fort man säger bröllop så blir allt dyrare! Helt otroligt! Vet inte vad dom säger om dom "upptäcker" det... Men säg att du ska på bal Då kan man väl oxå ha tiara?!
    Skonie skrev 2008-02-27 07:40:28 följande:
    [citat]
    Jag var inne på en göteborgsfrisörs hemsida (kommer inte ihåg vilken) Där stod det (ca) 800 för festuppsättning och 2500 för bruduppsättning (utan smink) Jag undrar, vad får man för de extra 1700 kronorna!? Om jag inte vill ha det extra (vill bara ha utsläppt men dra bak håret kring ansiktet lite + troligvis tiara) kan jag boka uppsättning då eller blir de sura?
  • Mizty

    Åh vad trött jag blir när det gör så!!! Ja, jag hoppas ni kan läsa ändå...

  • Mizty

    Det är helt sjukt! Fattar inte att företagen kan med att göra så, det är ju så genomskinligt! Du får ta på dig din gröna klänning där så byter du sedan


    Skonie skrev 2008-02-27 17:30:52 följande:
    Mizty, förstod :) Jag vill ha nästan identiskt som en bal jag var på förra året (+ tiara då). Det tog 30-40 minuter och kostade 500 kronor. Varför i hela fridens namn skulle samma sak kosta 2500 bara för jag ska ha vit istället för grön klänning?!
  • Mizty

    Köpte min på Svahns i Kungsbacka. En Nixa 8102 för 5800:-


    enyaenya skrev 2008-02-29 21:49:39 följande:
    En fråga: var har ni köpt era klänningar och hur mycket kostar dem?
  • Mizty

    Det var ju toppen!! Vilket pris Tänk om man haft sådan tur...


    enyaenya skrev 2008-03-01 11:36:43 följande:
    kul att ni har hittat era drömklänningar. Jag hittade min i Kina när jag var på resande fot. Det kostade runt 700kr. Är det Tony´s som har rea? Just nu håller vi på att finslipa det sista med inbjudningskort så att vi kan skicka ut dem :)
    Jag håller på och velar... Hade bestämt vi skulle ha brunt, vitt & guld. Köpte klänning i vitt & silver, ok vi tar brunt, vitt & silver! Men igår tänkte jag efter lite, killarna ska ha sv/vitt/silver jag vitt/silver, hmmmm ja vi får nog ändra oss igen! Så nu får tärnorna ha svarta klänningar med vita detaljer. Är det någon mer här som ska ha svarta tärnklänningar?? Allt känns mycket lättare med dessa tre färgerna Mycket mer att välja på!

    Vad ska ni andra ha för färgtema, eller tema?
  • Mizty

    Joji - Ju fler desto roligare Min kompis gifte sig där i augusti, det är en fin kyrka! Vårat tema ska oxå SYNAS Satt & pratade med min ena tärna igår, är så roligt för hon älskar att hjälpa till med planeringen! Vi ska ha filmnamn på borden, sv/vitt/silver & bling... Åh, sa jag till Lisa (tärnan) filmpremiär!! Vi älskar båda film & det vet alla. Tror det kan bli riktigt bra Hoppas jag i alla fall! Vad är det för mönster du gillar? *nyfiken*

    Sagesse - Kul att kunna använda den igen!! Det kommer jag ju aldrig att kunna göra...

    Enyaenya - Kul med flygtemat! Blir nog riktigt fräckt tror jag

    Är det ingen här som är sugen på att ses IRL? Fika & snacka en massa bröllopssnack?!

  • Mizty

    Enyaenya - Kolla i mitt bildgalleri. Tänkte kanske att placeringskorten där passar ert tema Så snyggt! Jag vill ha sådana svarta.

  • Mizty

    Nä inte en aning vart dom kommer ifrån... Vill ha sådana svarta! Ska googla & se om jag hittar det någonstans! Synd att du jobbar så långt bort Ja, jag har MSN!


    enyaenya skrev 2008-03-02 14:50:20 följande:
    Misty, ja placeringskorten är väldigt fina och passar vårt tema :) Vet du var man kan beställa dem?Jag är sugen att träffas IRL, men jag jobbar i Lund så är inte lika lätt att träffas i GBG. Har du MSN förresten?
    Joji - Kul!! Älskar grodor Så jag vet hur det är!! Mina har dock fått flytta ner i kartonger pga av platsbrist... Alla våra filmer tar SÅ mycket plats + att vi bor i en tvåa med en tvååring!

    Skonie - Skönt att ni fått tag i någon!! Alltid en sten som faller när något blir klart!!

    Busfia - Åh, vad roligt Hoppas ni gillar det!! Det är så fint där ute! Jag & m2b förlovade oss därute
Svar på tråden Nya Göteborgsbrudar