Inlägg från: Januari2009 |Visa alla inlägg
  • Januari2009

    Vinterbröllop 08/09

    Här hoppar jag in! Vi gifter oss 27 januari -09. Har ni varit och provat klänning än, hur har det gått?

  • Januari2009

    Ceasara: Vi gifter oss i Sälen och kombinerar det med skidsemester. Med tanke på att vi kommer upp på en söndag så har vi måndag på oss med diverse förberedelser innan den stora dagen! Längtar efter att gå ut och leta brudklänning, men det kanske är tidigt att göra det nu?!

  • Januari2009

    Förstår att det känns underbart! Hur ser klänningen ut?

  • Januari2009

    Åh, vad den var vacker! Så himla fin!! Din caketopper var rolig, var hittade du den?

  • Januari2009

    Jag tror att jag vill ha en bukett som går i grönt, lila och vitt, tänkte matcha barnens kläder till den och m2b:s corsage. Hmm, kanske bestmannens också borde ha en corsage fast lite mindre.
    Tänkte att det blir fint om dukningen går i silver och vitt.
    Tårtan har jag inte ägnat en tanke åt, än!

  • Januari2009

    Jag tror att det kan bli läckert med svart duk, har man rött och silver så syns det rätt bra!

    Olika nyanser av vitt tycker jag är vackert!

  • Januari2009

    Vi har bokat restaurang där vi tänkte ha middag, kyrkan bokad och vi har bestämt psalmer och solosång med organisten, frisör och makeup bokad. Nu söker jag efter fotografer och tänkte be om offerter.
    Zsarah, vilken tur att du fick tag i ett annat ställe!
    Hur går det för er andra?

  • Januari2009

    Jag kommer att ha min brudklänning på mig hela kvällen, tänker iofs ha en rätt enkel klänning men det är ju inte ofta man klär upp sig till brud=).

  • Januari2009

    Jag vill helst inte lägga mer än 5000 på min klänning, som jag har tänkt ska vara enkel men ändå brudklänning. Men vad har man egentligen under den? Skulle behöva något som håller in lite...;) Vad ska ni ha under?

  • Januari2009

    Inbjudningarna var kanon fina! Har du gjort dem själv? Var hittade du material iså fall?

    Jag har hittat lila och silver kristaller på wedshop att ha till dukning! I allafall en början!!

  • Januari2009

    Fett bra, som sonen brukar säga:)!!
    Ska titta in på Panduro nästa helg och handla lite! Jag vill ha snöflinga på våra inbjudningar, hoppas de inte tagit bort sånt för säsongen bara...
    Nu ska jag arbeta vidare på vår förfrågan till några fotografer!

  • Januari2009

    Efterson vi har middagen på restaurang så behöver vi inte tänka på det. Men ett bröllop som jag var på så serverades det första glaset vin som hörde till middagen av personalen, sedan stod det mindre ölburkar (33cl) utplacerade lite utspritt på borden och mineralvatten.
    Det mesta av alkoholen stod på ett bord vid sidan av där man sedan fick ta för sig själv. Toastmastern informerade också om detta i början av middagen.

    Kan inte minnas att någon tyckte det såg fult ut med ölburkar, under middagen hade vi fullt upp med att ha skoj och sjunga och lyssna på alla roliga tal!

    Förstod du lite iallafall vad jag menade!?

  • Januari2009

    Hej igen vinterbrudar!
    Igår hittade jag en så söt näbbklänning till min lilla tjej, bild finns i galleriet om ni vill se! Längst ner sticker det fram lila tyll, den blir perfekt!!
    Det känns som tiden rusar fram tycker jag, nu är det "bara" 8 mån kvar för oss!

  • Januari2009

    Vinterbruden08: Vilken söt klänning! Det finns så mycket fina klänningar så det är nog bäst att sluta titta när man väl köpt något!

    Ceasara: Näbbklänningen hittade jag på Lindex, både där och på KappAhl hade de otroligt fina klänningar, behöver du lite inspiration så får du det där!

  • Januari2009

    Det är ju avslutningstider, så det är väl därför det är så gott som fina klänningar!
    Ska försöka hitta något snyggt till sonen också, vi kan spara lite pengar om vi hittar något i den "vanliga" klädaffärerna.

    Fast de pengarna lägger man väl ned på något annat som har med bröllopet att göra ;)

  • Januari2009

    Vår vigsel är kl. 16, efteråt har vi middag med våra närmaste familj och vänner. Det blir rätt tid med mat direkt efter vigseln tycker jag!
    När det väl är dags för oss två att avrunda kvällen så åker vi till ett hotell i närheten där vi bokat bröllopssviten, barnen får farmor/mormor ta hand om över natten : )

Svar på tråden Vinterbröllop 08/09