Inlägg från: bridesilly |Visa alla inlägg
  • bridesilly

    080809 del 3

    visst är det tråkigt att man inte kan glädjas med brudparet istället för att gnälla om att det är så långt i framtiden, ja men inte för oss som planerar det och lever med planeringen varje dag eller hur


    blivandefrularsed skrev 2008-03-05 19:51:53 följande:
    Håller med. Ibland drar jag mig för att ens nämna bröllopet när jag vet att jag troligtvis kommer få höra nåt sånt..
  • bridesilly

    Det är tur att man har BT att tjöta bröllop med varje dag

  • bridesilly

    precis Man ska vara ute i god tid för att kunna njuta av sommaren och jobba på solbrännan till klänningen och bara vara istället för att stressa runt som ett ströe och få nöja sig med andra detaljer än vad man hade tänkt sig för att man inte har tid att hitta rätt.
    Nej jag är FÖR att vara ute i för god tid


    nilia skrev 2008-03-05 22:33:26 följande:
    bridesilly:Usch va tråkigt att folk ska hålla på så! Nu är det ju inte ens lång tid kvar. Och varför ska man skjuta på allt och göra det i sista minuten när det kan göras nu?Själv så känner jag att det är bra att vara ute i god tid för då hinner man verkligen tänka igenom allt länge så att man inte ångrar sig när man väl sitter där på sin stora dag. Och det är ju lättare att få det som man tänkt sig när man är ute i god tid, så är det ju med allt!
  • bridesilly

    neeej usch va jobbigt


    AoM skrev 2008-03-06 09:55:43 följande:
    FAN! Fick just veta att min kusin inte har fått vår inbjudan. Inte ngn avi från posten heller (skickade i större paket, de gick inte ner i alla brevinkast). Ååååh. Tänk om det är flera som inte har fått? Ska man behöva ringa runt till alla????Ringer posten nu, är arg som ett bi!!
  • bridesilly
    fyyyyyyyyyy vilken surtant, va e det för folk som jobbar där
    AoM skrev 2008-03-06 10:19:54 följande:
    Ok, jag blev hysterisk!! Efter 17 minuter i telefonkö till posten kom jag så äntligen fram!! Blev bemött av en snorkig kärring som upplyste mig om att de bara kunde spåra paket med kollinummer, inte post. Nähej sa jag, det förstod jag ju, men vad gör ni åt det faktum att ni har slarvat bort posten vi har skickat med er?Surkärringen: Inget. Vad trodde du vi skulle göra?Jag: (med hysteri i rösten som inte går att dölja) men det är faktiskt våra bröllopsinbjudningar vi pratar om, det är inte bara vanlig post! Inbjudningarna till vårt bröllop!!!! Surkärringen: Du kan väl hälsa mottagaren att de kan kontakta sitt serviceställe och be dem leta, men de tror jag nog inte att de är villiga att göra, de har faktiskt annat för sig.Jag: Men herre gud, och det är tänkt att ni ska se till att all post kommer fram... ojojoj (jag lägger på)
  • bridesilly

    som en saga shirley clamp är fin tycker jag. vi ska kanske ha den


    cindell skrev 2008-03-06 16:53:25 följande:
    Jag har börjat fundera på en tredje låt till cermonin. Vi ska ha Ulf Lundell - Kärleken förde oss samman och Anders Eneroth - Ett liv för mig. Men jag är sugen på att lägga dit en tredje låt. Några förslag?Dessutom funderar jag lite på vilken låt man ska ta till valsen. Har ni bestämt den redan?
  • bridesilly

    matteve

    va söt den låten var Måste ha med på som musik under middagen

  • bridesilly

    Ooooh fem månader idag, hur kan man bli så löjligt glad för att det är en hel månad mindre än ett halvår kvar !?!?
    Jag blir det iaf

  • bridesilly

    ikväll ska ni titta på bröllopsbonanza flickor...det är final med 2 st bröllop Kanske man får lite inspiration

  • bridesilly

    Min söta och snälla syster har ordnat så att en dom känner som precis utbildat sig till fotograf har åtagit sig att föreviga vigsel, gästerna och festen Jättebra tycker jag. Vi kommer ha den fotograf vi bokat för bröllopsbilderna men den "nya" tar alla andra bilder

Svar på tråden 080809 del 3