Inlägg från: BettyB |Visa alla inlägg
  • BettyB

    080809 del 3

    Tjoho! Jag ska också gifta mig 080809! Vi ska gifta oss borgerligt på en herrgård med ca 60 gäster närvarande. Efter vigseln har vi festen på samma plats.

    Vi skickade ut inbjudningarna i förra veckan.

  • BettyB

    Tjoho!
    jag har inte skrivit på JÄTTE-länge. Vi beställde ring igår. Jättefin med både rött och vitt guld och en nersänkt diamant. Jag är såå nöjd! Snart ska vi provsmaka menyn!

    Vi gifter oss borgerligt Ljunglöfska slottets trädgård (Bromma, Stockholm) Blackeberg med alla 60 ngäster närvarande. Efteråt har vi festen på samma ställe.

  • BettyB

    Jag blev hippad igår! Det var en helt underbar dag! Spa, casino, skivinspelning och avslutninge på favoritstället. Det var en fantastisk dag och jag är så glad att mina vänner känner mig så bra och hade ordnat allt så perfekt! Ingen förnedring och utklädning utan bara roliga saker tillsammans med vännerna. Underbart!

  • BettyB
    lillaj skrev 2008-05-18 13:32:48 följande:
    REDAN??? Jag tror nog inte jag blir hippad förens framåt sommaren
    Ja, jag blev jätteförvånad själv! Jag trodde inte heller att det skulle ske förrän framåt sommaren. Man kan aldrig veta! Jag hade en underbar dag och nu behöver jag inte vara nervös för att bli hippad framöver!
Svar på tråden 080809 del 3