• mct

    4 oktober 2008

    Hej!

    Denna tråd är till för oss som ska gifta oss den 4 oktober 2008.

    Hur går det för er och hur långt har ni kommit med planerna..

  • Svar på tråden 4 oktober 2008
  • Kärlek ger näring åt själen

    Whiee här är en till :)

    Vi har bokat kyrkan *yeay* Men håller på att kolla på lokaler.. Är liite så om vi ska boka församlingshemmet och om vilka tider det är i så fall.. :)

    har bestämt färg, kollar klänning, köpt de första dekorationerna, håller på att knopa med inbjudningarna (inte det lättaste). Jag känner det som om vi inte kommit någonstans överhuvudtaget

    Själv då? Hur långt har ni kommit??

  • Pingi

    Hej,hej här är jag igen! Har nog kommit ganska långt redan men inbjudningarna står helt still, jag lyckas aldrig komma iväg till panduro även då jag exakt vet vad jag ska ha. Suuk!

  • Kärlek ger näring åt själen

    Pingi.. Du vet om att man kan beställa via deras hemsida? Så slipper du stressen att åka dit

  • Pingi

    Nej! det hade jag glömt, åhh va sköönt nu kanske det kan hända något på den fronten i varjefall. Jag va ute och kollade florister idag, vilket dåligt bemötande man får från äldre. Suuk!

  • Kärlek ger näring åt själen

    Pingi: haha Tur jag kunde hjälpa dig..

    hmm jo tack jag känenr igen det.. *tyvärr* Det bästa är egentligen att inte bry sig om deras sätt att se på saker o ting.. för de är så inskränkta i sin egen värld..

    Måste fråga er andra. Vad ska ni ha för sorts bukett?

    Själv är jag lite inne på en vanlig "hederlig" rosbukett med brudslöja (tråkigt men sant ) eller en blomsterboll med hjärtan på tråd som hänger ner..

    men jag vet inte än.. Vad ska ni ha för något?

  • Pingi

    Jag vill ha en droppformad med vita rosor som sitter lite glest med mycket grönt under och brudslöja och sedan någon typ av orcider istället för rosor i droppdelen. Sen ska det var murgröna runt som ska avslutas i två rankor som tvinas om varandra ända ner till golvet.

  • mct

    Hejsan!

    Här så har vi inte kommit så långt..

    Vet på ett ungefär hur inbjudan ska se ut.
    Håller på att sy min egen brudklänning.

    Ska inom kort boka lokal. Vi kommer att gifta oss borgligt så då har vi vigseln och festen på samma ställe..

    Vi kommer att göra allt själv med hjälp av släkt och vänner.

  • Kärlek ger näring åt själen

    Jag har bokat tid för provning av klänning!! :-d Jag sa till han jag prata med i affären att det kanske var tidigt men enligt honom var jag ute i god tid.. för de flesta var ute 1½-1 år innan.. *puh* Så det ska bli spännande

    Okej.. Ska kolla den länken Men enda jag ställer mgi frågande till angående bollen är om den går att torka och hur resultatet blir...

    Mct det är en bra bit på väg
    Låter som en bra idé att ha det på samma ställe för att slippa en massa krångel mellan vigsel och fest

  • Pingi

    Lycka till! Det är jätte kul att leta kläning, ta med kamera det är bra när man kommer hem och ska fundera. Prova också kläningar som du inte trodde du ville ha, det är oftast dem som sitter bäst. Jag var ute redan i november och provade och självklart var det inte den typ av kläning jag hade tänkt mig som var underbar utan en helt annan modell.

Svar på tråden 4 oktober 2008