• MrsJönsson

    Grabbar var fan är ni......?

    Den manliga delen av mrsjönsson tar ordet!!!!!!!!
    Känner mig dö ensam här inne, bara en massa viktgalna kvinnor som klipper och klistrar inbjudningskort.
    Så eftersom att det är 95% kvinnor som sitter och läser detta uppmanar jag er att dra med era m2b som det heter (känner mig dör dum att jag redan kan alla förkortningar o dyl, men skit samma. jag vill ju vara delaktig på vår stora dag)ge honom inloggningsuppgifterna el behonom skaffa ett eget om du har hemligheter för dig här inne (klänningar osv)för jag vill ha någon att diskutera morgongåvor, svensexor(rädslor), brudbuketer (för det är ju faktiskt vi män/grabbar/pojkar som står för det.
    Så ta tag i er karl och gör honom delaktig, kanske du oxå tjänar på det i längden

  • Svar på tråden Grabbar var fan är ni......?
  • MrsJönsson

    Manliga del av MrsJönsson puffar egentligen inte.....
    men va fan *puff puff*

  • MrsJönsson

    Pumpkin, moderator .jag kommer här med lite tips för hur ni kan utveckla sidan på bästa sätt. Att ha vars ett konto är hur opraktiskt som helt och inte specielt jämnlikt. Vill du på fullt allvar att jag skall ha ett konto bara för att jag skall göra egna inlägg, men att kontot är tomt i övrigt.....? Dålig idé. Däremot ser jag gärna att man kan ha två personer är knutna till kontot (eller fler om man nu vill att svärmor och svärfar skall ha inblick i planeringen

    Många av inläggen är ju inte bara från kvinnan (kyrka, festlokal, inbjudningspyssel osv) medans andra är väldigt "hemliga" (brudklänning, morgongåva, transport från kyrkan i vårat fall osv)

    Genom att logga in med mitt lösenord, som är knutet till en manlig symbol, på VÅRAT konto så kan jag gå in på "herr rummet" där du som inloggad med ett lösenord knutet till en kvinnlig symbol inte har tillträde. Och viseversa jag har inte till träde till "ladysroom". På så vis kan alla diskutera deras angelägenheter utan att m2b eller b2b kan läsa det .Om man lever i ett lyckligt förhållande dër man delar på allt (även kontot på BT) tycker jag att det vore en fin lösning.

    Jag kanske är ute och cyklar

    Så nu ser jag fram emot att snart kunna diskutera mina små funderingar med andra m2b utan att min blivande fru kan läsa detta.

    Ciao och tack för en bra sida

  • MrsJönsson

    tack för din feadback pumpkin och det är inte heller så att jag klagar på dig som person i detta fallet, visste bara inte vart jag skulle vända mig. Och du var ett lämpligt "offer" för mina tankar och idéer. Som sagt se det som tips inte klagomål som kan leda till positiva och nöjda medlemar.

    för att det inte skall råda något tvivel så är det den manliga delen av mrsjönsson som skriver detta, vi kommer förövrigt att ta min älsklings namn. Så enn dag kanske jag skaffar eget konto här och heter då Mr Bach men det hjälper inte ännu då min b2b fortfarande kan läsa det jag diskuterar med andra b2b:s.

    Istället för att puffa kommer jag i fortsättningen att brumma för att visa att det åar en m2b som pockar på!

    *Brum brum*

  • MrsJönsson

    detta börjar gå ifrån en tanke att jag vill kommuinicera och kanske få grabbar som idag inte bryr sig så mycket om sidan för att det är bara kvinnor här till att bli mer delaktiga genom att påvisa att det finns män/pojkar/grabbar här oxå, verkar som att jag har fått bra respons från många b2b:s men inte från "skaparna"(pumpkin) jag gör inte detta för att sätta mig upp emot några regler jag gör detta för ett större syfte än så.

    Men om det är så att du hotar med att stänga av oss för att vi skriver på samma konto så vill jag ha ett ultimatum där du uttrycker dig tydligt att vi bli avstängda om det är så att du märker att vi delar konto en ända gång till så blir min b2b avstängd och våra inlägg borttagna. Och då lovar jag att aldrig mer skriva här, verken på mrsjönnson eller något eget konto.

    Men det vore ju väldigt synd för det var ju inte min mening från starten att sluta skriva och låta detta bli ett tillhåll för kvinnor som skall gifta sig.

    Så än en gång tillbaka till varför den manliga delen av mrsjönsson har börjat skriva:

    "grabbar vart fan är ni..."

Svar på tråden Grabbar var fan är ni......?