• Upprymd

    10 kg på 3 månader?

    Hej på er!

    Hur går jag på bästa sätt ner 10 kg på 3 månader?

    Har någon testat äppelcidervinäger?
    Nutrilettes "bars"? Promenader före frukost?

    Jag söker guldknep!

    Hoppas på svar snart!

  • Svar på tråden 10 kg på 3 månader?
  • Gudde

    Du kan visst gå ner 10 kg på tre månader. Ät bara sunt.

    Jag har gått ner nästan 4 kg på 2,5 vecka. Detta tack vare att jag har börjat äta endast vegetarisk mat, samt att jag motionerar mycket. När det gäller pasta så innehåller långsamma kolhydrater, så det sägs vara en av de nyttigaste "tillbehören" att äta. Sen så är det bra att äta linser och bönor och liknande växter.

  • Jennie med ie

    Jag kan spinna vidare på Guddes tråd ang vegetarisk kost. Det är en vanlig myt att vegetariskt = smalt. Men så är det inte. Vegetarisk mat är inte automatiskt fettsnål (nej jag menar inte att Gudde sa så *ler*), den kan vara lika fet som annan mat. Man måste tänka på hur man tillagar och komponerar måltiden ändå. Däremot kommer grönsakerna och andra nyttigheter ofta in på ett mer "naturligt" sätt vilket ju i sin tur leder till att man äter mindre av det andra.

    Kan också nämna att om man går ner t ex 5 kg på 3 veckor så betyder inte det att man gått ner 15 kg då 9 veckor gått även om man äter likadant. Det är vanligt med en störra minskning i början.

  • 30 augusti

    När jag tänker på vad jag äter undviker jag
    kolhydrater och äter istället proteiner.
    Typ kött, fisk, ägg m. sallad. (bl a Jennifer Anistons väg till sitt fantastiska utseende har jag hört).

    Det är det där "åtta skivor bröd om dagen" som jag tror hänger kvar hos många + att jag tror det är en kost många tjejer föredrar. Blodiga biffar är inte det jag drömmer om utan snarare gott bröd. Det är nog nyttigt med ris, potatis, pasta, bröd men man blir inte smal av det.

    Motion och muskler är också ändå vägen på lång sikt, muskler gör att du ser smalare ut oavsett vikt. Jag promenerar mycket.

    Nu vet jag ju inte om dessa tips hjälper dig att gå ned 10 kg på 3 mån. Jag är en som vill förbli som jag är och då funkar detta. Men förhoppningsvis något att tänka på.

  • Tessan - Fru Groth

    Jag har gått ner 10 kg på 3 månader. Jag gick me i VV och har inte överdrivit på något sätt. Bara hållit mig till mina 18 points om dagen. Sen så har jag i och för sig gjort någon slags träning nästan varje dag men det har jag gjort i 12 års tid så för mig var det inget nytt.

    Jag är helt förundrad över att det har gått så fort och varit så enkelt.
    Jag vägde 70 när jag började och nu väger jag 59. Jag trodde att det skulle sega sig som tusan när jag började närma mig målet men än så länge så flyter det på. Nu när jag har 3 kg kvar så det börjar det gå lite saktare men skam den som ger sig.

  • annroger

    JAG SÄGER BARA EN SAK

    UT OCH GÅ I CA 45 MIN INNAN FRUKOST OCH TA TVÅ TABLETTER KOFFEIN OCH EN PROTEINDRINK... (OM DU INTE KLARAR AV ATT AVSTÅ FRÅN FRÅN FRUKOST INNAN..

    ÄT BARA PROTEINRIK MAT (KÖR MED STARS PRODUKTER WEY-100 (rent protein som blandas med Vatten/mjölk)...

    LYCKA TILL

  • Jennie med ie

    Jag förstår inte denna fanatiska rädsla för kolhydrater. Att för mycket inte är bra för blodsockret och i kombination med fett, att snabba kolhydrater gärna kan undvikas osv det "köper" jag, men jag undrar varifrån "rädslan" för kolhydrater över huvud taget kommer. Vad bygger den på?

    Ang Jennifer Aniston så har väl hon varit vacker ända sedan hon blev känd? Men hon har inte hållt på med lowcarb sedan dess, så att det är den stora grunden till hennes utseende.

    Till Anonym kan jag som upplysning säga att versaler (stora bokstäver) på Internetspråk betyder att man skriker. Så om det inte är din mening kan du ju ta bort Caps Lock *ler*

    /Jennie, som nu tappat 16 kg på 26 veckor

  • 30 augusti

    Jennie med ie,
    Äsch, jag är inte rädd för kolhydrater. Jag äter det mesta, inkl. alla onyttigheter.

    Det är bara kolhydrater jag undviker när jag känner att det har blivit för mycket av det goda och det funkar. Varierad kost är självklart det bästa men i Sverige har man ju betonat kolhydrater som ngt väldigt bra i överdrift åt andra hållet.

    Jennifer har väl alltid sett strålande ut, men faktum är att hon är minst 10 kg lättare idag än när hon började i Vänner...titta på inledningsbilderna (gamla) och sedan på själva programmet så ser du skillnaden. Och enligt henne så är det lowcarb och träning som är hemligheten, hon har också varit öppen med att hon alltid har kämpat med vikten. Vilket ju iof sig är svårt att förstå när man ser henne...

  • Hestia

    Ja, Jennifer Aniston hade nästan normal kropp innan hon började med Vänner och nu svälter hon för att vara mager... :(

  • Majälva

    ...och då kan jag tycka att det inte var ett dugg nödvändigt för Jennifer Aniston att gå ner de tio kilona från smal till ännu smalare. Det är just sådana grejer som sätter idealen för hur man "ska" se ut och påverkar unga normalviktiga tjejer till att svälta sig...

Svar på tråden 10 kg på 3 månader?