• Fredrik

    10 kg på 3 månader?

    Det är igentligen inte så svårt att ta bort 10 kg på 3 månader. Kanske är det inte så roligt, men det går.. lovar jag har gjort det .

    Det första du bör göra är att gå ut och skaffa en hushållsvåg och en kalori tabell. Nu kan du väga och mäta allt du äter !! Då kommer du inte att få några negativa överraskningar utan har alltid full koll på vad som ?finns i systemet? .

    Man kan ju äta sig mätt på väldigt lite kalorier(Jag märkte att det funkade med runt 1000 kalorier om dagen). 100 gram pasta och 50 gram tonfisk i vatten, eller kanske 100 gram äggvita..

    Se till att du en dag i veckan, äter lite mer kalorier kanske upp till 2000. Detta för att du skall behålla en relativt hög ämnes omsättning.

    Vill man gå ner i vikt kan det vara bra att dricka en kopp kaffe om dagen. Det ger extra hög ämnesomsättning, fast tänk på att den dagen du slutar med kaffet kommer ämnesomsättningen att minska

    Sedan så kommer vi till det viktiga, träning.. du MÅSTE träna.. funkar inte att gå ner i vikt om man leker ?soffpotatis?.. jag rekommenderar dig att träna ett pass innan frukost och efterhand även lägga till ett pass på kvällen.. när du sedan börjar känna resultat. Du går ner i vikt och det går lättare att träna så, är det extremet viktigt att vila med.. om du tränar två pass om dagen så ska du vila två dagar i veckan.

Svar på tråden 10 kg på 3 månader?