• Nienna

    Jämtlandsbrudar 2008!

    ellinorw skrev 2008-02-26 18:16:20 följande:
    Upptäckte igår att fotografen vi blev rekomenderade och har bokat, är frilansare och har annat jobb vid sidan om. Han skriver att han är ett billigare alternativ än de andra. Men jag vill ju ha en bra fotograf, inte den billigaste. Är det någon som hört talas om tomas degerström och vet om han är bra?
    Har aldrig hört talas om honom, verkar inte finnas nåt om honom på nätet heller. Vem rekommenderade honom då? Har ni fått se något som han har gjort? Annars tycker jag ni ska be om att få göra det, han kan väl alltid maila några bilder han tagit.
  • Nienna

    I fredags var jag på nya ÖB i stan och där hittade jag presentpapper som passar perfekt att ha som bordslöpare! Det var rosa botten med silverhjärtan och snirklor, 2 m för 7,90:-, köpte 8 st men jag måste nog in och köpa några till på onsdag när jag ska till stan.

    Dessutom är min svägerska på IKEA idag och hon skulle kolla efter oblekta lakan som tydligen ska kosta 9:- st just nu, som vi ska ha som dukar. Isf får vi dukar + löpare för under 200:-, helt perfekt!

  • Nienna
    AnnaochHenrik skrev 2008-03-02 17:39:19 följande:
    Jaha, nu får man ju ställa frågan: Var ligger nya ÖB då? Som utflyttad har man ju noll koll, nu blev jag ju nyfiken Det är ju hur bra som helst om man kan fynda grejer till dukningen där, annars kan det ju bli rätt dyrt!Nienna: Presentpapper som löpare = typ det smartaste jag någonsin hört!
    Ja, billigt och bra! Håller med om att det blev jättebra i de nya lokalerna, ljust, fräscht och högt i tak! De gamla var ju sååå sunkiga!

    Funderade också på vita pappersdukar, de är ju så billiga. Vet inte hur de har det med vinglas o dyl på bygdegården, måste kolla upp det, annars får man väl köpa plastglas, de är ju också billiga på ÖB. Finns ju massa olika: www.overskottsbolaget.se/produktexempel/engangsartiklar.69.html
  • Nienna
    aprilstar skrev 2008-03-03 20:02:58 följande:
    Jag köpte några rullartapet på Rusta som löpare. Det var tapetrea så 10m gick på 39 spänn. Tänkte dessutom dela varje våd i två...
    Ja, det har jag också tänkt på, det är ju kraftigare än presentpapper, men jag har inte hittat nån som passat. Men när jag såg detta på ÖB var det klockrent eftersom vårt färgtema är rosa, silver och ivory.
  • Nienna

    Vi ska bara ha en dator fullproppad med massa bra musik, men jag har för mig att de andra tjejerna i tråden skulle ha "levande musik", kika bakåt i tråden.

    Var in på ÖB idag och "mitt" presentpapper var såklart slut... Får väl kika in där fler gånger, annars får jag hoppas att det jag har räcker.

  • Nienna
    Mys84 skrev 2008-03-06 11:12:31 följande:
    Hej.. Här är också en blivande brud som gifter sig i Offerdals kyrka den 26 Juli. Ninnea: Jag hade missat denna tråd, tack för tipset. Bor ju i Stockholm så jag har mest hängt i de trådarna Vilket datum gifter ni er och hur långt har ni kommit.? Vi har precis skickat inbjudningarna så nu förväntar jag mig att telefonen kommer gå varm av alla som vill komma
    Välkommen hit! Jag tror att det bara är 2008-08-09 som är en "äkta" Jämtlandsbrud, dvs både är härifrån och ska gifta sig här, själv är jag ju Ångermanländska boende här och ni andra verkar bo på annat håll...

    Vi gifter oss den 19 juli och skickade inbjudningarna redan i januari eftersom det varit helt hemligt att vi ska gifta oss. Vi ville inte riskera att nån planerade in nån semester eller så. Annars är det mesta klart, det är mest sånt som bara ska fixas dagarna innan som är kvar. Mat, tårta, blommor osv.

    Ska ni ha festen i lokalen du hade bild på? Var ligger den? Såg ut att vara jättefint i alla fall, kyrkan också. Vi gifter oss borgerligt utomhus, här i Laxviken, och har festen i vår bygdegård.
  • Nienna
    MrsThurhagen skrev 2008-03-10 19:34:42 följande:
    Här e den ju!!! Sidan för mig!!!:D
    Välkommen!
  • Nienna

    Jag fick bilder på min färdiga klänning från 1koo i morse, tyvärr måste de göra om den lite, då jag beställt utan släp och de hade gjort ett långt. Bilder finns iaf i bloggen: brollopsplanering.blogspot.com

  • Nienna
    AnnaochHenrik skrev 2008-03-11 09:14:59 följande:
    Jösses, vad fin den är! Bra ändå att det var åt det hållet, hade varit värre om du velat ha klänning med långt släp och de sytt en utan släp... Det här går ju att fixa i alla fall! Den ser superfin ut!
    Tack, ja jag är jättenöjd i övrigt, precis som jag ville ha den. Jag utgick ju från en Alfred Angelo och ville ha några ändringar och de hade fått med allt utom just släpet.

    Haha, ja man får se det från det hållet! Men jag hoppas verkligen att det blir ok utan släp, de måste väl nästan sprätta upp den för att kunna kapa och sy om?
Svar på tråden Jämtlandsbrudar 2008!