• Nienna

    Jämtlandsbrudar 2008!

    Jag minns ju inte exakt, men de tog iaf massa olika bilder.

    *När jag satt i en fin, gammal stol.
    *Med benen i kors slängda över ena armstödet.
    *Jag satt och höll i "stay-upsen" som att jag drog upp dem
    *Jag låg på en fäll på golvet, på mage, på rygg, med benen i kors upp i vädret (låter knäppt, men blev jättesnyggt)
    *Stående med ryggen vänd halvt emot och tittar över axeln in i kameran
    *Sittande ner i bara trosorna, med knäna uppdragna och armarna i kors över bröstet så att det ser ut som att jag sitter helt naken fast inget syns.

    De hade också en fläkt, så det blev några bilder med vind i håret. Sen tog vi mot olika bakgrunder. Först hade jag på mig en vit korsett och då tog vi mot en rosa bakgrund. Sen hade jag på mig röda underkläder och då tog vi några mot en svart bakgrund, det blev jättehäftigt! Sen några med de röda kläderna och en vit bakgrund.


    AnnaochHenrik skrev 2008-02-01 21:16:45 följande:
    2008-08-09 skrev 2008-02-01 21:12:19 följande:Faaaaan vad häftigt det vore att ta en bild på dig bakifrån när du sitter på MC'n i typ stayup's och hans MC-jacka... DET vore coolt!
    Kan bara instämma! Tittandes lite förföriskt över axeln.
  • Nienna

    2008-08-09 skrev 2008-02-01 21:32:02 följande:


    Tack för tipsen!! Jättebra!Jag har tänkt ta "inne-bilderna" i sovrummet, täcka alla möbler i vitt lakan, ha vita gardiner + en korgstol tror jag.Har ju även en fläkt så det var ju en bra idé!Ska även fundera ut något jag kan ligga på, på golvet och ta några bilder.Sen kommer jag att ta alla mina bilder i svartvitt då jag tycker det är supersnyggt!Haha, ska fundera på er mc-idé!
    Ja, det är jättesnyggt med svartvitt, men jag tänkte som så att det är bättre att ta de flesta i färg, för jag får dem ju även på CD och då kan man ju göra svartvitt i efterhand. Dessutom skulle man förlorat en del av känslan i de som var med svart bakgrund, de var så läckra så de passade bättre i färg.

    Men jag sitter ofta och gör bilder svartvita i photoshop, för att de tex inte ska se plottriga ut med olika färger osv.
  • Nienna

    Men det är väl jättemånga som har löshår och gör snygga frisyrer? Det är väl därför man sätter i löshår, för att kunna göra det? Jag har funderat på det, men inte bestämt mig än. Vet inte ens vilken hårfärg jag kommer att ha i sommar, så jag törs inte köpa nåt än.

  • Nienna

    Hallå jämtlandsbrudar! Hur går det för er? Själv håller jag på att dö av väntan och längtan efter våra ringar (som jag beställde i fredags) och morgongåvefotografierna!!!

    2008-08-09 skrev 2008-02-03 15:04:00 följande:


    Är det någon som vet var man kan hyra en tårtställning?? Vi vill bara ha en 2-våningstårta så den ska vara ganska liten, och den får ju gärna vara ganska billig!
    Har du kollat med kondisarna i stan? På nätet hittar jag bara med 3 våningar: www.shoppingbutiken.se/tartdekorationer/tartstallningar/index.php/cPath/21_28/sort/2a//page/1
  • Nienna

    Hej brudar!

    Idag kom mina morgongåvebilder, jag är sååååå nöjd! Förutom 15 bilder i ett album fick jag dem även högupplösta på CD, så man kan framkalla egna och ev. göra förstoringar. Jag funderar på att göra en canvas av någon bild, men ska vänta tills min blivande fått albumet så han får vara med och bestämma...

    Ni kan se en liten sneak-peak i min blogg: brollopsplanering.blogspot.com/

    Är det förresten nån mer som bloggar om bröllopsplanerna?

  • Nienna

    AnnaochHenrik - Fotografen valde ut 15 bilder som hon tyckte blev bra och sen fick jag kolla på dem och "godkänna", som hon sa så kan det ju bli lite överväldigande med typ 60 bilder som man ska välja mellan. Om det hade varit nån bild som jag inte tyckt om hade jag fått byta ut den, men nu gillade jag alla! Fast jag hade gärna fått alla bilder på CD, så man hade kunnat framkalla fler.

  • Nienna

    2008-08-09 skrev 2008-02-08 18:58:17 följande:


    Jag bloggar på vår hemsida
    Aha, ska kika på den då!
  • Nienna

    Vi kommer att sova hemma. Förhoppningsvis festar man långt in på natten och sen är det ju 10 mil till stan så det känns bara onödigt. Vi kommer ju att åka på mini-bröllopsresa till Trondheim på tisdagen och bo på hotell i två dagar, det får bli våra bröllopsnätter.

  • Nienna
    östersund080823 skrev 2008-02-18 10:08:26 följande:
    Jag tänkte oxå titta in! Jag och min blivande har snart varit tillsammans i 10 år och för 1 1/2 år sedan så lyckades han äntligen med att ställa frågan! Som jag har väntat.....
    Välkommen hit! Jag friade till min sambo för över 6 år sedan, men det är först nu vi kommit till skott!
  • Nienna
    AnnaochHenrik skrev 2008-02-19 17:45:57 följande:
    Yes! Idag kom underkläderna till bröllopsnatten, och de var skitsnygga! Skitsnygg var dock inte jag, februariblek och allt, men till sommaren blir det nog tjusigt värre!Händer det något nytt på planeringsfronten för er andra?
    Här står det ganska still på planeringsfronten. Jag väntar på min klänning som förhoppningsvis kommer i mitten/slutet av mars. Ska köpa underkjol på ebay och lite småplock (dukar, ljus osv) på IKEA, men annars är det nog bara maten och våra nya förlovningsringar kvar av det som ska köpas.

    Sen är det provbakning av tårtan, planering av matlagningen, dukning och ett schema för bröllopsdagen som ska göras. Fråga familjemedlemmar om de kan hjälpa till med vissa saker under bröllopsdagen (sköta CD-spelare under ceremonin, fram och bortplockning av mat, sköta dvd-spelaren för barnen osv).

    Kommer säkert att komma på mer saker efterhand, men detta är det jag kommer på just nu. Har bestämt mig för att skippa en del saker, för att skära ner på utgifterna. Bl.a. favors till gästerna, hade tänkt beställa choklad från England och ha en liten ask till varje gäst. Men istället köper vi smågodis i "våra färger" och har i skålar på borden, det blir ju även som dekoration. Ev. kommer jag att plocka blommor själv istället för att köpa hos florist, vet bara inte vilka blommor som blommar i mitten av juli. Man kanske ska ta och plantera något själv till våren?
Svar på tråden Jämtlandsbrudar 2008!