Inlägg från: ellinorw |Visa alla inlägg
  • ellinorw

    Jämtlandsbrudar 2008!

    Hej hej!

    Jag kommer inte från Jämtland, men vi ska gifta oss i Östersund 2 augusti i år.

  • ellinorw

    2008-08-09: Mina föräldrar är båda uppväxta i Östersund, så jag har en del släkt kvar där. Har tillbringat alla mina somrar som barn uppe i våran stuga, så jag har en del anknytning. Men nu har vi valt Östersund eftersom det är så otroligt vackert, gifter oss i Frösö kyrka och den utsikten går inte att hitta någon annanstans! Sen så får man mycket mera för pengarna vilket ju alltid är trevligt.

  • ellinorw

    Jag skulle vilja ha någon som spelar fiol eller tvärflöjt i kyrkan och kanske under middagen. Är det någon som har något tips?

  • ellinorw
    Nienna skrev 2008-02-25 20:43:13 följande:
    Har också beställt en riktig korsett, har varit sugen på en sån länge, de är ju ganska dyra, men nu har jag äntligen tagit mig råd!
    Vart har du köpt din korsett? Har kollat runt på nätet och hittat några som är jättefina, men är lite fundersam kvaliten och storleken.
  • ellinorw

    Upptäckte igår att fotografen vi blev rekomenderade och har bokat, är frilansare och har annat jobb vid sidan om. Han skriver att han är ett billigare alternativ än de andra. Men jag vill ju ha en bra fotograf, inte den billigaste. Är det någon som hört talas om tomas degerström och vet om han är bra?

  • ellinorw

    Vi ska vara på stocketitt och blev rekomenderade fotografen av han som har stocketitt. Men han hade ju bara sett hur han arbetade där, antar att han inte sett några bilder. Har mailat fotografen och bett om bröllopsbilder, han har en hemsida men där finns bara naturbilder och det är ju lite skillad. Helst vill jag ha en fotograf i sundsvall som gör fotoreportage, men han har varit uppbokad sen 2 år.. så vi står på väntelista till honom.

Svar på tråden Jämtlandsbrudar 2008!