• Missie­A
  Äldre 16 jan 01:47
  92708 visningar
  421 svar
  421
  92708

  några brudar från Balkan eller som ska ha sitt bröllop där?? DEL 2!!

  Hej brudar vår tråd är avstängd så jag påbörjar en ny

  Låt oss fortsätta prata om allt som har med bröllop att göra. Traditioner, vigsel, festen och massor med annat.

  Alla är välkomna.

  TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-01-16 01:48
  Här är den gamla tråden..

  www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m2556679.html

 • Svar på tråden några brudar från Balkan eller som ska ha sitt bröllop där?? DEL 2!!
 • Missie­A
  Äldre 30 jan 15:39
  #51

  Du får visa bilder sen om 2 månader hehe!!

  Vad skönt att du hittade din klänning så snabbt och visste vad du ville ha. Jag vet vad jag vill ha: en del, lång ganska stor men med ett litet släp, men antigen lite tjockare fina band och öppen rygg. Men det finns många sånna klänningar fast jag vill inte se ut som vilken brud som helst. Jag har beslutsångest hehe och komemr ha det svårt med att välja men när jag väl väljer kommer jag nog vara jättenöjd.

  Så ni är helt färdiga nu med planeringen??

 • 200807­19
  Äldre 1 feb 19:10
  #52

  Hello Girls!

  Hoppas allt är bra med er!

  Hade en fråga. Vet ni var man får tag på små plastrosor med stoltråd i mitten som man kan använda till "kivcina" som man sätter på alla gästerna...förstår ni va jag menar? :)

 • soon 2 b mrs T
  Äldre 2 feb 00:08
  #53

  Hej hej tjejjer!

  Hur har ni det? hur långt har ni kommit med era förberedelser?

  Själv försöker jag landa efter ett års planerande med ett underbart slut, men det känns fortfarande overkligt. Har ännu inte fattat att jag är fru =) men det är helt underbart!

  Vi har nu fått ordning på hemsidan med lite bilder så ni är välkommna ni som är nyfikna; agnetahjartapatrick.tk

  kram och godnatt på er nu =)

 • 200807­19
  Äldre 2 feb 09:57
  #54

  Guuud vilka fina bilder! Det såg ut som en succé och jag tvivlar inte en sekund på att det var det! Era ringar e supersnygga, får man fråga var ni köpt dom?! Har köpte ni dom små blommorna som gästerna har på bröstet?

  Lycka till med allt nu, nu ÄR du Miss T!

  Kram Vesna

 • Missie­A
  Äldre 2 feb 10:38
  #55

  soon 2 b mrs T :
  Vad vackra ni var, sååg ut som en underbar dag. Väldigt fina bilder på alla.. Grattis och hoppas smekmånaden va underbar..

  20080719 :
  Kan inte någon köpa till er nerifrån och skicka dem?? Annars finns det att köpa här i Sverige med på såna "blatte ställen" Haha ursäkta men vet inte vad jag ska kalla dem annars. Såå kolla upp det, eller försök göra några enkla själva

 • Tajci7­8
  Äldre 2 feb 18:39
  #56

  Å va vackra bilder ni är så söta tillsamman och klänningen var underbar. Fasnade så för bilden på sjukhemmet helt underbart av er

 • 200807­19
  Äldre 3 feb 11:46
  #57

  Jag hittade små rosor på Panduro Hobby, beställde igår för dom fanns inte i butik. Men det fanns en annan sort i butiken så jag köpte dom och testade. Ska ta kort på dom så får ni se!

  Kram på er

 • Missie­A
  Äldre 3 feb 12:30
  #58
  20080719 skrev 2008-02-03 11:46:30 följande:
  Jag hittade små rosor på Panduro Hobby, beställde igår för dom fanns inte i butik. Men det fanns en annan sort i butiken så jag köpte dom och testade. Ska ta kort på dom så får ni se!Kram på er
  Gör deeet!! Så får du förklara hur du gjorde och om det var svårt hehe!!
 • soon 2 b mrs T
  Äldre 3 feb 13:17
  #59

  hej och tack =)

  dagen var underbar, och trots att hans farmor och farfar inte kunde komma så var vi hos dom då dom är en stor del i våra liv.

  Ringarna har min man desgnat och dom är gjorda i sävedalens guldsmedshus. ( tror det var så dom hette =)

  Och dom små blommorna är köpta nere i kroatien, dom är ju så duktiga på sånt där nere när man mer eller mindre har det till alla bröllop.

  Kul att höra att det går bra för er med! det ska bli kul att få se era bilder från er stora dag! Ni har en underbar dag framför er, då det ända ni ska göra är att slappna av och njuta.

  Vi hade vårat underbara värdpar( min bror och svägerska) och föräldrar som gjorde ett otroligt jobb och såg till att allt gick som det skulle så vi skulle slippa orora oss eller tänka på något annat än att bara njuta.

  kram kram

 • Missie­A
  Äldre 4 feb 01:06
  #60

  soon 2 b mrs T skrev 2008-02-03 13:17:09 följande:


  hej och tack =) dagen var underbar, och trots att hans farmor och farfar inte kunde komma så var vi hos dom då dom är en stor del i våra liv.Ringarna har min man desgnat och dom är gjorda i sävedalens guldsmedshus. ( tror det var så dom hette =) Och dom små blommorna är köpta nere i kroatien, dom är ju så duktiga på sånt där nere när man mer eller mindre har det till alla bröllop.Kul att höra att det går bra för er med! det ska bli kul att få se era bilder från er stora dag! Ni har en underbar dag framför er, då det ända ni ska göra är att slappna av och njuta. Vi hade vårat underbara värdpar( min bror och svägerska) och föräldrar som gjorde ett otroligt jobb och såg till att allt gick som det skulle så vi skulle slippa orora oss eller tänka på något annat än att bara njuta. kram kram
  Hur gjorde ni på festen? Hade ni tal eller typisk balkan fest hehe
Svar på tråden några brudar från Balkan eller som ska ha sitt bröllop där?? DEL 2!!
Logga in
Bli medlem