• Missie­A
  Äldre 29 Jan 16:51
  99683 visningar
  421 svar
  421
  99683

  några brudar från Balkan eller som ska ha sitt bröllop där?? DEL 2!!

  Men den var jättefin, själva formen, har du också band som hänger där bak på din??

  Ja för mig går det så där haha, vi har ändrat färgtema IGEN!! Men nu är det sista gången vi ändrat oss. Blir champange, guld och ljuuusorange.. Har hittat ballonger, girlanger och dekorations saker som vi ska använda, rätt så billigt så ska nog beställa det snart. Löpare har vi med hittat men får kika lite till innan vi köper. Inbjudan och nakit till bilen o såå köper vi där nere.

  Ska ni sitta vid ett eget bord eller hur gör ni? Vem välkomnar gästerna hos er och ska ni ha någon välkomnsdrink??

 • Missie­A
  Äldre 30 Jan 14:28
  #47
  Didaa skrev 2008-01-29 18:13:24 följande:
  nej min har inte band bak... så här kommer vi att ha det.. alla gäster kommer att samlas utanför huset o när limousinen kommer så går jag ner och alla sätter sig i respektive bilar och vi kör tillrestaurangen... när alla gäster har gått in så går jag med tärnorna o banen sist o så har då alla gäster fått sina välkomnsdrink..när jag kommer in har v då ceremonin och efter ett litet tack stund o därefter blir det mat.. osv..vi kommer att sitta vid ett eget bord när ska ni gifta er?
  Vad roligt att ni har blandat lite hur ni vill ha det och får ett väldigt speciellt bröllop.Så allt är fixat åt er. Hur kommer ert bord se ut?

  Klänningen va jättefin

  Det blir i augusti 2009, väntar med att bestämma datum. Inte länge tills du blir en fruga hehe..Hur känns det??
 • Missie­A
  Äldre 30 Jan 14:44
  #49

  Hehe Vad ska han ha för kläder? Är din klänning vit?

  Jo kan tänka mig hur det känns nu 2 månader innan, jag kommer nog själv böla lite dagen jag gifter mig efter så lång väntan hehe. Ni kommer ha så kul och vara så överlyckliga, det är jag helt säker på.

  Jag vågar inte ens tänka på klänning än, känns som att det är för långt bort Kanke blir lite inspirerad på mässan, sen tycker min älskling att vi ska vänta med att köpa saker nu.. Så kommer nog köpa klänning till hösten. Men vill ju ha en speciell så det kan bli svårt. Men har hört att det finns bra butiker i helsingborg, halmstad, gbg så komemr nog resa en del hehe.

  Några tips från frugan till en blivande hehe??

 • Missie­A
  Äldre 30 Jan 15:39
  #51

  Du får visa bilder sen om 2 månader hehe!!

  Vad skönt att du hittade din klänning så snabbt och visste vad du ville ha. Jag vet vad jag vill ha: en del, lång ganska stor men med ett litet släp, men antigen lite tjockare fina band och öppen rygg. Men det finns många sånna klänningar fast jag vill inte se ut som vilken brud som helst. Jag har beslutsångest hehe och komemr ha det svårt med att välja men när jag väl väljer kommer jag nog vara jättenöjd.

  Så ni är helt färdiga nu med planeringen??

 • Missie­A
  Äldre 2 Feb 10:38
  #55

  soon 2 b mrs T :
  Vad vackra ni var, sååg ut som en underbar dag. Väldigt fina bilder på alla.. Grattis och hoppas smekmånaden va underbar..

  20080719 :
  Kan inte någon köpa till er nerifrån och skicka dem?? Annars finns det att köpa här i Sverige med på såna "blatte ställen" Haha ursäkta men vet inte vad jag ska kalla dem annars. Såå kolla upp det, eller försök göra några enkla själva

 • Missie­A
  Äldre 3 Feb 12:30
  #58
  20080719 skrev 2008-02-03 11:46:30 följande:
  Jag hittade små rosor på Panduro Hobby, beställde igår för dom fanns inte i butik. Men det fanns en annan sort i butiken så jag köpte dom och testade. Ska ta kort på dom så får ni se!Kram på er
  Gör deeet!! Så får du förklara hur du gjorde och om det var svårt hehe!!
 • Missie­A
  Äldre 4 Feb 01:06
  #60

  soon 2 b mrs T skrev 2008-02-03 13:17:09 följande:


  hej och tack =) dagen var underbar, och trots att hans farmor och farfar inte kunde komma så var vi hos dom då dom är en stor del i våra liv.Ringarna har min man desgnat och dom är gjorda i sävedalens guldsmedshus. ( tror det var så dom hette =) Och dom små blommorna är köpta nere i kroatien, dom är ju så duktiga på sånt där nere när man mer eller mindre har det till alla bröllop.Kul att höra att det går bra för er med! det ska bli kul att få se era bilder från er stora dag! Ni har en underbar dag framför er, då det ända ni ska göra är att slappna av och njuta. Vi hade vårat underbara värdpar( min bror och svägerska) och föräldrar som gjorde ett otroligt jobb och såg till att allt gick som det skulle så vi skulle slippa orora oss eller tänka på något annat än att bara njuta. kram kram
  Hur gjorde ni på festen? Hade ni tal eller typisk balkan fest hehe
 • Missie­A
  Äldre 6 Feb 17:19
  #61

  Vart är alla brudar???

 • Missie­A
  Äldre 6 Feb 17:51
  #63

  Bra Melis. Titta förbi sen så är jag nog här. Mys lite nu, det va länge sen ni träffades hehe.

 • Missie­A
  Äldre 7 Feb 00:42
  #65
  20080719 skrev 2008-02-06 21:21:24 följande:
  Oooh blir så arg, inte kunnat logga in på 2 dgr!Vad händer!
  Inte jag heller, men idag verkar det mycket bättre. * kuc kuc od drvo* hahaha..
Svar på tråden några brudar från Balkan eller som ska ha sitt bröllop där?? DEL 2!!
Logga in
Bli medlem