• sanidi­ca
    Äldre 9 Apr 20:57
    146470 visningar
    421 svar
    421
    146470

    några brudar från Balkan eller som ska ha sitt bröllop där?? DEL 2!!

    hej på er... jag är ny här...har läst alla era inlägg börjar bli lite insatt... ska gifta mig 12 juli i bosnien..allt går så himla fort nu känner inte att jag hinner med allt..
    Jag ska börja skriva inbjudningskort blev övertalad att göra dem själv fast jag inte är så pyslig(:
    Är det nån som vet hur man kan börja skriva inbjudan på bosniska helst..
    tacksam för svar!!!

  • sanidi­ca
    Äldre 10 Apr 19:10

    ja här kommer en liten presentation:)
    Jag är 26 år är förlovad sen 1 år tbx i agusti flyttade jag ner till malmö till min sambo där vi har köpt lägenhet jobbar o bor.
    vi ska gifta oss i bos. gradiska där min kille kommer ifrån själv bor jag i mostar så det blir inte att åka o hämta bruden..om inte vi har svadba 48 timmar:) jag är lite av en kontroll människa men börjar inse att det är bara så mycke man kan göra härifrån så jag koncetrerar mig på det som jag kan påverka... min klänning o inbjudningskort:) blev lite långt detta...

  • sanidi­ca
    Äldre 11 Apr 11:25

    ja hur långt har vi kommit.. vi har bokat allt där nere förutom
    den borgliga vigsel men hans föräldrar åker ner i maj så de fixar och köper in allt innan.. Vi kommer att åka ner en vecka innan bröllop så vi har inte så mycke tid för sånt blir mest att boka frisören mm...jag litar på hans mamma..Vi ska ha 300 gäster. Ja ska ta kort på min klänning väldig enkel tubtop typ eller vad de nu heter men ändringana är inte gjorda än så lite stor över bysten..
    Melis har du tagit reda på vad du behöver för dokument typ rodni list o sånt... Jag har fått den och typ vår hindersprövning.. men blir lite osäker om man behöver bosnisk id kort..nån säger att det inte behövs i RS men i federacija.. nån som vet??

  • sanidi­ca
    Äldre 15 Apr 11:46

    tack missie!!!!

Svar på tråden några brudar från Balkan eller som ska ha sitt bröllop där?? DEL 2!!