• Pumpkin

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Tufftufftuff tufftufftuff TOOOT TOOOT – Nästa anhalt: Tråd nr. 9!

    Tänk att tiden har gått så fort! Nu är vi inne på VÅRT ÅR brudar, om ett år är vi alla fruar Förvånad
    Välkommen till vår härliga tråd! Här har en del av oss huserat sedan januari 2006 medans en hel del har hittat hit längs vägen, och alla är lika välkomna. Det är bara att armbåga sig in i gänget Flört De som mest frekvent hänger här just nu är:

    Med bestämt datum:

    080524 Brud 080524
    080620 Alvaerevahome.gamman.se/inahjärtaradam / www.alvaereva.blogspot.com
    080628 Bellanotebridetobe.weddingannouncer.com
    080628 AnneiLund

    080705 Snitte - 5/7 2008rebeccaochmagnus.weddingannouncer.com
    080705 stjärngudinnan
    080705 Pumpkinlarsandangelicaswedding.blogspot.com / foreverandever.weddingannouncer.com
    080705 Mitziemoe
    080705 Pärlplattan
    080712 Flamora
    080719 Anja 19 juli 2008anjasbrollops.blogg.se / anjaochdaniel.weddingannouncer.com
    080726 Anettan73tobiasoanette.weddingannouncer.com

    080802 Englaliandreasjohanna.weddingannouncer.com
    080802 Steffis steffiochtommy.weddingannouncer.com
    080802 GME76
    080808 Hedebrishedebris.weddingannouncer.com
    080808 Vidalila
    080808 B & Sbojanochsamantha.weddingannouncer.com
    080816 Annimminnic.weddingannouncer.com
    080816 Du & Jag
    080823 jeeksa080823marcusochjenny.weddingannouncer.com
    080823 Schatzilein

    Med mage istället för datum, men lika välkommen ändå:
    sajber.pillanhome.gamman.se/pillanochkjelle

    Vi har även våra egna ”hustomtar” – dvs brudar som redan gift sig som hänger här med oss då och då Skrattande*Vi uppdaterar inte listan i tråden, det blir så himlans rörigt då*

    Vill också passa på och säga följande:
    Om jag har glömt någon är det inte för att ni inte är välkomna eller att ni på något sätt är mindre värda, det är bara svårt för mig att komma ihåg alla som kommer in i den här tråden och har ni då inte mailat mig så kan det hända att ni inte finns med på listan. Maila mig nästa gång så kommer ni med FlörtDåså, låt planerandet och snackandet fortsätta!

  • Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.
  • AnneiLund

    Pumpkin:
    Ja det har varit helt underbart!!!
    Har ont i muskler jag inte visste fanns
    Vad har hänt här då?
    Har jag missat något?
    Eller rättare sagt....hur MYCKET har jag missat?

  • AnneiLund

    En sak till......
    Mitt Internet där hemma funkar fortfarande inte......
    ÅHHHH....SORG!!!!!

  • Pumpkin

    Mja, vet inte exakt vad du missat faktiskt, du har ju varit borta ett tag.

    Ingen bebis hos Hedebris än iaf, det är väl det viktigaste

  • Hedebris

    jag har inte kunnat komma in på hela dagen :(

    *morr*
    pojkvännen sa till bebisen att den skulle hålla sig inne till helgen. vilket svek!!!!! hoppas bebisen inte lyssnar på honom. den ska komma idag!!

    den är beräknad till 4200. men med allt sött jag har pregat i mig den senaste tiden (har diabetes) så kommer den snarare ligga på 5kg. :(

  • Pumpkin
    Anne: Vad tror du om att läsa Beteendevetenskapliga programmet? Kan det vara något?

    Hedebris: Bah, han borde få sova på soffan i minst en månad din karl!
  • Hedebris

    jag kommer vara klar med min utbildning när jag är typ 25. tycker det är ganska lagom. hur lång är utbildningen du är sugen på

  • Pärlplattan II

    Hej - jag har inte heller fått komma in på hela dagen. Det är tur att man är så lojal..

    Apropå barn - så har jag de senaste veckorna drömt massor om att jag får barn, men att barnet är osynligt. Dvs. inga utslag på diverse olika tester, inget barn syns vid ultraljud men det rör sig däremot och sparkar och man ser fötterna som sparkar. I natt drömde jag om förlossningen och de första värkarna och om hur någon föreläste vid sidan om, om hur kroppen förbereder sig och därför känns det si och så. Dels beror det nog på att jag är väldigt barnsugen, och dels för att jag tycker jag är tjock - eller snarare att magen växer men ingenting annat och eftersom jag rör mig mer nu än förut, så tycker jag inte att jag borde gå upp i vikt. (Men en del av mig är ju å andra sidan ätstörd, så det finns liksom en förklaring där med, alltså - jag skulle aldrig se om jag blev mindre även om jag blev det, större däremot - nemas problemas)

    Apropå bröllop - på lördag ska vi träffa en del av de delaktiga, så jag sitter och klurar lite på vad vi ska prata om och sådär. Mest tror jag det blir lite dukning och förslag, musik och bildspelsprat och tja, det lär nog bli lite av varje, när jag tänker på det. Försöka få lite struktur på dagsschemat, bestämma lite tider och sånt. Ska hursom bli roligt!

    Apropå dig Pumpkin - Måste vara fruktansvärt att han sån nojja över åldern. Jag tyckte att 28 (och ett halvt) som jag är nu, var väldigt gammalt när jag var i din ålder, men nu vet jag att det inte är det, det handlar ju bara om siffror, alltså - man är den man är, oavsett siffrorna. (Vilket du säkert hört förut). Det är viktigt att man tar en dag i taget, (säger min kurator och jag försöker ta till mig det, och försöker tänka på det, men det är mycket svårare än vad man tror). Självklart kan man springa fram och göra allt så fort det bara går - men vad har man kvar sen då? Och om man dör i morgon - vad har man för glädje av att man stressade som tusan igår. Okej, kanske lite radikalt att tänka så kanske, men man måste ju ta vara på livet också. Det finns någon sån där klok människa som sagt någonting i stil med att "livet är det som sker medan vi gör upp planer för det". Mer sant går det nog inte att säga. Men det är alltid lätt att sitta och tänka och säga så om man är den som betraktar något, en helt annan sak när man är den som tänker. Jag umgås med en tjej som också mår väldigt dåligt och är deprimerad, och hon ger så mycket stöd och så goda råd hela tiden men kan inte applicera det på sig själv. Jag kan tänka saker logiskt, och är medveten om vad jag tänker fel - men likförbannat så tänker jag det ändå. Och tror på det. Helt värdelöst. Nåja - jag hoppas iaf att du ska slippa den stressen och att du får kontakt med någon snart. Och att Lasse skärper sig...

    Hedebris - Ah, synd att den inte kommit än - men om jag drömde om förlossning inatt, så är det säkert ett tecken på att du ska in dit alldeles snart!

    Och nu har jag hittat papper för 5 kronor (+frakt förstås) och funderar på vilken nyans jag ska ta - och hur många. Well, well - nu vill jag liksom sätta igång med de där korten.

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.