• Nufsan

    ny tråd för budget runt 15-20 000:-

    Jag har fått mitt idag

    Åh vad fina färgerna var!
    Nu längtar jag tills imorgon då jag ska testa lite brudmakeup
    Ska def beställa mer därifrån

  • Nufsan

    12 dgr exakt!

    Troll beskriv dig m färger å så, även din hudfärg..


    grabbarna skrev 2008-03-27 17:14:36 följande:
    hur lång tid tog det?
  • Nufsan

    Det gjorde jag också igår

    Ska bli spännande och se hur deras "burkar" ser ut... eller om det bara kommer lite i nån påse! Stod luddigare än på USA sidan!


    Champis_Sanna skrev 2008-03-28 09:19:09 följande:
    Helt underbart! Nu har jag gjort en liten beställning därifrån också
  • Nufsan

    Warm is for skin tones with a yellow, ruddy or peachy complexion. Hair color can range from dark brown to dark blonde to dark auburn. Eye color is usually brown, hazel, or darker blue. This skin tone tans well and usually does not burn. If you look at the underside of your arm, your veins may have a slight greenish tint if you can even see them at all. You look better in warmer colors, gold jewelry, and ivory instead of white. Here are the shades in the warm category:

    Medium Beige
    ideal for light tan complexions. Some celebrities that would use this shade are Sophia Bush, Molly Sims and Heidi Klum.
    Buttered Tan
    ideal for those with a creamy yellow, honey shade whom have medium tan to olive complexions. Take a look at our model on the ?Get This Look? tab for an excellent example. Some celebrity examples would be Jennifer Lopez, and Jessica Alba.
    Medium Beige Summer
    is for light tan complexions with peachy undertones. Think Jessica Biel and Lauren Conrad.
    Sandy Medium
    is for medium tan skin with pink to peachy undertones. Take a look at our model on the ?Get This Look? tab. Some other examples would be Thandie Newton and Alicia Keys.
    Tan
    is ideal for tan complexions with red to brown undertones.
    Jordan Sparks and Tyra Banks could wear this shade.

    Så här står det där inne så då kan mang å till den person man kan likställa sig med.... Min hy t ex går ju åt det gula hållet som både icke brun och solad

  • Nufsan

    grabbarna, håller med dig att det var bättre beskrivet där.

    Idag har jag sminkat mig med beige natural och jag tyckte den var jättebra, passade mig som osolad jättebra!

    Sen tog jag birtday cake, tror jag färgen hette som ögonskugga, men den var lite väl dåligt med rosa inslag i.... iaf för att ha på bröllopet så jag ska testa nån annan ist.

    Kicks brukar ha dåligt med prover, iaf på mineralprodukter och ögonskuggor och så..

  • Nufsan

    Troll,

    Jag sa att jag hade problem med hyn och hade svårt att hitta ngt som passade mig... då fick jag en drös med olika foundationer med mig hem, men de har ju sällan färgen man behöver... så det enda man kan testa är hur den fungerar på ens hud... och hur bra hjälp är det När man vill se hur man er ut i en färg som passar en

  • Nufsan

    Det var på Kicks här i Västerås! Ibland tror jag man nästan får överdriva lite med ens besvär för att de ska bjuda till lite!

    Jag fick ett fastpuder som var som en foundation från Clarion som var helt suverän... så jag hade tänkt börja med det, men sen så kom jag över ID och så har jag kört det ist... men det är dyyyrt, men inte om man beställer från USA

  • Nufsan

    Ska penseln vara fuktig?? Då har jag haft på mig fel i sånt fall.

    Ni får gärna hjälpa mig och beskriva mer

    2 gr var mina burkar också, men de jag undrade över var den där andra sidan!


    helene306 skrev 2008-03-28 11:11:26 följande:
    Nufsan: Från everyday kommer proverna i små, söta burkar aningens större än tummen, vad kan de vara, 2g?. Idag provade jag foundation, multi task concealer och 2 ögonskuggor från felleveransen och concealern blev jag väldigt nöjd med! Den täckte väldigt bra och smälte in i huden. Ögonskuggorna var fina de också. foundationen var rolig, provade först i pulverform och sedan duttade jag på bla under ögonen med blöt pensel. Så lättarbetat.Jag som sällan sminkar mig, men detta var riktigt kul! och till festen i morgon blir detta perfekt.Tänkte inte på att den svenska sidan levererar sitt i påsar så det var tur att jag beställde med 2 burkar i 2 storlekar.I morgon delar vi ut inbjudningskorten..... Jag blir bara mer och mer nervös men det positiva sen är att vi kan prata öppet om detta
  • Nufsan

    Jag betalade 7,5 dollar i frakt.

    Jag köpte 2 penslar och sen köpte jag en ögonskugga till, det andra fem burkarna ingick ju i sample kittet.

    132 kr totalt gick allt på!

    Däremot på den andra länken som ngn visade där fick man beställa max 4 ögonskuggor och sen 6 andra produkter!

  • Nufsan

    grabbarna, tror du man kan beställa ytterligare ett provkit eller tog du i annat namn då??

    Tänkte på att testa lite andra färger.

    Jag hittade dock en som heter beige natural och den var precis min färg... som jag ser ut idag, men till sommaren lär man ju ha solat på sig en hel del!

  • Nufsan

    Kortbetalning är ju via visa då behövver man inte gå på internetbanken. Direktbetalning, då går man in på ens bank och godkänner betalningen!


    Blondie77 skrev 2008-03-29 20:39:14 följande:
    Eftersom ni pratar om makeup från e.m här så frågar jag er :) När ni betalade med kort (om ni valde det alternativet)...fick ni inte gå in på eran internet bank och godkänna betalningen? jag behövde inte göra det nu när jag la en beställning på e.m och det brukar jag alltid få göra när jag beställer från svenska sajter och väljer kortbetalning!
  • Nufsan

    Måste iaf säga att jag tycker att sminket sitter jättebra, tom bättre än id.

  • Nufsan

    Ja tyvärr är det så lätt om man stjäl nån annans kort.. därför ska man spärra det direkt om man tappat bort det!

    Jag har använt den med torr borste, jag tog lite fuktigt på penseln när jag använde concealern och det blev nog bättre än när den var torr, tyvärr har jag fel färg på den så jag måste beställa en ny och testa!


    Blondie77 skrev 2008-03-29 20:50:39 följande:
    jaha, det fanns inget alternativ som hette direkt betalning nu...man kunde välja mellan kort, paypal eller checkKändes lite konstigt att inte behöva bekräfta det på nått sätt, då kan ju alltså vem som helst handla med mitt kort egentligen
  • Nufsan

    I vilket led får man reda på fraktkostnaden??

    Vill veta det innan jag bekräftar steget... kan ju bli tokdyrt har beställt en hel del, hihi

  • Nufsan

    Nej det är inte mkt i frakt, verkligen inte och det är ju ändå från USA sakerna skickas!

    Måste få mitt visa kort bara som jag har råkat spärra då jag trodde det var borta Men det hade bara ramlat ur plånboken hos svärmor!


    Blondie77 skrev 2008-03-30 07:54:34 följande:
    du måste fylla i dina kortuppgifter och efter det välja fraktsätt och sedan kommer fraktkostnaden...jag fick betala 13 dollar i frakt men tycker inte det är så farligt blir ju ca 80 kr , det kostar det ju att beställa från typ ellos och halens också om det skickas mot postförskott...jag betalade 280 kr totalt och fick massor!!! ett gratiskit, 2 ögonskuggor, ett läppglans, 2 extra bluch och 2 extra puder och en borste!
  • Nufsan

    Att vi skriver om det är för att det är billigt och många av os tänker sminka oss själva när det är dags.. således ett budget tips. Iom att man beställer från utlandet så medför det helt andra procedurer än om man beställer i Sverige så det behöver kanske ältas fram och tillbaka

    Massor av bra budget tips finns bakåt i tråden, bara att läsa

Svar på tråden ny tråd för budget runt 15-20 000:-