• Waersta

    Örebro-bröllop 2008

    Forumet är det inga fel på längre, de problemen är lösta. Därimot kanske det inte skrivs så mycket.


    Barnaengeln skrev 2008-02-25 14:37:12 följande:
    är det bara jag som tycker det här forumet går sakta hihi
  • Waersta

    Vi ska ha en brudskål, köpte ju 60 glas på ikea. Det blir något billigt & gott att skåla med. Vad kostar Cremant de bourgogne?


    lillaj skrev 2008-02-25 15:12:40 följande:
    Enkelt åtgärdat
    Det är väl lätt åtgärdatEn fråga: Ska ni ha brudskål eller välkomstskål? Vad ska ni skåla i då och när? Vi ska ha Cordorniu eller allra helst Cremant de bourgogne (Geiswieler). Den sista är vårt egna önskemål till herrgården där vi ska ha festen. Supergott!!!
  • Waersta

    ååh.. lambusco kostar 42kr flaskan. Billigt och gott!


    lillaj skrev 2008-02-25 15:18:24 följande:
    78 kr tror jag Geisweiler kostar sen finns det tydligen en cremant till som är något dyrare.
  • Waersta

    Våra inbjudningar är ju nu skickade och vi väntar på att folk ska börja osa. Vi har bett gästerna att önska en låt till festen så jag tror att det dröjer några dagar innan de ringer, de vill klura lite först.

  • Waersta

    Välkommen tebax!


    HannaMagnus skrev 2008-03-03 12:41:32 följande:
    Hoho!!Kikar in och... det verkar som att jag är med i matchen igen... Ja..alltså, ni har ju alla kommit lååångt mycket längre än vad vi har gjort, men... Jag är med iallafall, 080809 är det som gäller!Vi har haft fullt upp med husköp, flytt, dubbla boendekostnader i några månader så...bröllopsplanerna har legat på hyllan, men nu ska de dammas av! Jonna83: Hus !? Klart? GRATTIS i såfall, var blev det?ha det gott!Hanna
  • Waersta

    Nu händer det grejer som tusan!
    Igår hade vi lite bröllopsplanering med de närmaste. Idag har jag pratat med cateringen och vi har bestämt att vi ska proväta i april.
    Ringde precis och kolla tårtan, kommer kosta ca 650:- Pangpris!

    Har fått blombud idag. Händer inte ofta.. återstår att se vem de är från.

    Någon vet vart vi kan köpa billiga vita örngott?

  • Waersta

    shit, jag har inte orkat åka dit någon mer gång och kolla in borden.. det får bli när alla har anmält sig.


    Jonna83 skrev 2008-03-03 14:21:01 följande:
    neeke1972Jag köpte den på brudspecialisten i Örebro. Jättebra service o råd för mig som aldrig har varit så haj på hur det ska sitta där under ;)HannamagnusDå är vi i lite samma sits som ni var då med dubbla hyror o flytt ;)) Vi har köpt ett jättestort o fint hus med dröm läge (landet men nära stan) i Kumla. Känns kanon, men lite nervöst inför det här med att det är så mycket pengar som ska ut nu med hus o bröllop... Men förutom det så måste jag säga att allt flyter på förvånansvärt bra ;)Idag var vi i bygdegården o bestämde hur vi skulle ställa borden o hur många dukar o så som kommer behövas. Känns bra att ha lite mer koll på det!
  • Waersta

    Jag ska ha en väldigt enkel bukett, eftersom min klänning är full av strass och pärlor. Vet inte vad den kostar faktiskt, men det ska bara vara rosor, långa stjälkar.


    lillaj skrev 2008-03-05 07:17:06 följande:
    Vad ska ni ha för blommor i er brudbukett? Vart ska ni beställa och vad kostar den?Vi har egentligen bara frågat på ett ställe och det är här i Lindesberg men eftersom jag ska sminka mig och få håret uppsatt så kan jag ju iofs lika gärna beställa i Örebro om det finns något bra ställe där som ni rekommenderar. En väninna som nyligen gifte sig beställde sin på butiken på Köpmangatan på hörnet mot Dressman och Din sko och den var verkligen jättefin!!
  • Waersta

    Vi hoppade faktiskt bröllopsmässan, vi har precis som ni allt redan bestämt, så då kan jag lägga 300:- och barnvakt på något annat istället.

  • Waersta

    Det har vi tänkt på.. men vet bara inte vad vi ska ta än.


    Nora080809 skrev 2008-03-12 11:05:41 följande:
    waersta, såg att du skulle gifta dig uppe i Risberga. Jag tærna på min bæsta vænninas brøllop dær uppe 05. Det var fint... glømte inte något att ha som altare... det gjorde dom så det fick bli en strykbræda med en duk øver....
Svar på tråden Örebro-bröllop 2008