• janos

    Äntligen fredag del 12

    Vad gör ni andra nu för tiden? Det är så sällan man ser er. Jag saknar er.

  • janos

    Vad trevligt med besök från en efterlängtad cybermamma! Välkommen! Kul att höra från dig.

    Rystall, har inte hon börjat plugga?

    I natt sov lilleman urdåligt, vilket innebär att mamma sover dåligt. Magen har knorrat och rumpan pruttat i flera omgångar.
    Nu sover han en tidig middag. Normalt sover han kl 11-11.30.

    Idag ska vi ta oss en promenad till bvc, för att lära oss om barnsjukdomar. Det är toppen väder ute, så det blir säkert en trevlig promenad.

  • janos

    Kära äpv! Självklart är du förlåten.....speciellt när du hittade tillbaka.

    Åh, jag får alltid en tår i ögat och en rysning i kroppen när du berättar att ni är på gång igen med nytt försök. Jag önskar att jag kunde hjälpa till på vägen. Ni är SÅÅÅÅÅ värda ett plus! Jag beundrar er verkligen! *skickar en bamsekram till er och önskar er ALL lycka på färden*

    Du vet att vi finns här för dig i vått och torrt!!!!!!!!

  • janos

    Jag känner mig splittrad om en ny träff, då jag skulle få lov att ta med Elias i så fall. Ni får väl bestämma, så får jag se om jag kan åka då

  • janos

    Jobbigt att ni inte matchar varandra idag, Hilde. Det är samma här. Elias har sån fart och jag är sk*t trött efter en veckas t*skig sömn.

    Mc, lycka till med produktionen i sommar.

    Kanska vi borde satsa på Skräckholmen till hösten istället, efter sommarens soliga dagar?!?

    Idag har jag varit i kläd branschen och plockat fram och undan kläder åt Elias. Hittade en hel papp påse i hans garderob med stlk 74/80, som vi är på väg in i. Passade även på att plocka undan stlk 62, som inte sitter som dom ska. Vi har fått massor av kläder av en granne, som är less på att ha vinden full, så då lämnade hon över det till oss. Visst är hon snäll!!?!?!

Svar på tråden Äntligen fredag del 12